Autor Tema: prikolica za prijevoz auta  (Posjeta: 13920 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
prikolica za prijevoz auta
« Odgovori #15 : 28 Kolovoza, 2009, 19:41:12 »
ja isto imam za 250 kn dan .. lik je iz zapresica

Volvo

• Gost
« Odgovori #16 : 28 Kolovoza, 2009, 20:01:26 »
Koliko ja znam, samogradnja lake prikolice još i prolazi (ukupna masa do 750 kg), ali za ove preko toga potreban je statièki proraèun šasije, mostovi prolaze samo ako su neki sa TUV-om itd. Plus toga takvu prikolicu potrebno je registrirati svake godine, osiguranje je siæa, ali tehnièki plus koje kakve naknade iznise cca 400€. Ako nekom treba èesto ok., ali za par puta godišnje, pametnije ju je iznajmiti.

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #17 : 01 Rujna, 2009, 21:15:33 »
ak sam napiso 100kn dan onda 100kn, ko vam kriv sta zivite u vecim sredinama, bar i ja imam neke pogodnosti  :haha:
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline marijo

• Senior member
« Odgovori #18 : 06 Rujna, 2009, 16:57:17 »
Citat: dvojka
ak sam napiso 100kn dan onda 100kn, ko vam kriv sta zivite u vecim sredinama, bar i ja imam neke pogodnosti  :haha:

daj odma reci gdje je to za 100 kuna?

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #19 : 13 Rujna, 2009, 16:40:35 »
kutina, autolimari i svi oni koji je posjeduju, mozes bez problema na poznanstvo s njima iznajmiti, barem ja  :P

a jucer sam bas u KT vidio zgodno rijesenje, covjek je na kombi sa sandukom MB 207 napravio montirajuci produzetak na sanduk pod kutem i sad ima vucnu sluzbu za svoje potrebe kad mu zatreba
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline kreso ford

• Senior member
« Odgovori #20 : 17 Rujna, 2009, 22:23:26 »
ja bi napravio jednu ako neko ima semu i mjere neka okaci.

Offline deri valdez

• Antique Member
ima u luckom tip
« Odgovori #21 : 28 Studenoga, 2009, 13:08:56 »
dan je 200 kn al ima kvaka hebali ste cvorka ak vas murja klepi a nemate e kategoriju ja imam slep sluzbu pa sam izracuno da mi se neisplati kupovat auto prikolicu treba mi dva put mjesecno kad vozim dva auta odjednom.ak ste bas skoloni samogradnji najjeftiniji nacin je nabavit rashodovanu kamp kucicu dvoosovinku s papirima.ima kompletnu sasiju,naletnu kocnicu ,aluminij prodate u staro zljezo,drvenariju zapalite.treba vam samo platforma ,navozi , vitlo i atest.i b+e kategorija.

Offline ledeni09

« Odgovori #22 : 02 Prosinca, 2009, 15:13:23 »
Citat: deri valdez;124139
dan je 200 kn al ima kvaka hebali ste cvorka ak vas murja klepi a nemate e kategoriju ja imam slep sluzbu pa sam izracuno da mi se neisplati kupovat auto prikolicu treba mi dva put mjesecno kad vozim dva auta odjednom.ak ste bas skoloni samogradnji najjeftiniji nacin je nabavit rashodovanu kamp kucicu dvoosovinku s papirima.ima kompletnu sasiju,naletnu kocnicu ,aluminij prodate u staro zljezo,drvenariju zapalite.treba vam samo platforma ,navozi , vitlo i atest.i b+e kategorija.

Evo ja nasao kamp kucicu i to sva ubijena za gajbu pive je dobio e sad kad bude vrijeme dozvolilo pocinju radovi.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

marijan

• Gost
« Odgovori #23 : 02 Prosinca, 2009, 21:57:27 »
Citat: ledeni09;125043
Evo ja nasao kamp kucicu i to sva ubijena za gajbu pive je dobio e sad kad bude vrijeme dozvolilo pocinju radovi.
alo druže, aj javi jel ti ta kučica još dostupna meni bi trebali neki djelovi...

Offline deri valdez

• Antique Member
« Odgovori #24 : 02 Prosinca, 2009, 23:18:56 »
Citat: ledeni09;125043
drago mi je da sam nekom pomogo znaci ti si za gajbu pive kupio kompletnu sasiju sa osovinama vjerojatno i naletnom kocnicom.mislim da bi mogo gajbu u zagreb poslat za savjet :ghh:

Offline chbr2a

• Antique Member
« Odgovori #25 : 03 Prosinca, 2009, 00:59:35 »
u svakom slucaju ti je super ideja. mozda ja probam potraziti nesto slicno,...
bas mi je nekidan stari poceo mastati o prikolici- treba mu za pcelarstvo.
"everything is restorable"

prka126

• Gost
« Odgovori #26 : 03 Prosinca, 2009, 02:41:53 »
neznam di bi to bilo za 100 kn ako nemaš poznanika, ja isto imam čovijeka za 200 kn po danu...

Offline deri valdez

• Antique Member
na greskama se uci
« Odgovori #27 : 03 Prosinca, 2009, 09:49:50 »
ideja sa sasijom od kamp kucice je dosla jer smo radili
prikolicu za barku..trebo bi pitat starog tocno ak znam da je cijena bila paprena.svi odu u ducan i pitaju kolko je zelezo i krenu i onda kad se zarondaju troskovi.i onda slozis i na atestu te izhebu ko majmuna.ja sam sam svoj majstor a i stari je auto limar imamo malu prikolicu rucni rad atestiranu,imamo prikolicu za barku rucni rad imamo jos nekoliko velikih rucnih radova sam problem je u ovoj nakaradi od drzave da si sam napravis i matrijal te kosta skuplje neg da si kupio novu u ducanu.jedina shema da zahebes sistem u ovakvim slucajevima da ne kupujes novi matrijal

Offline ledeni09

« Odgovori #28 : 04 Prosinca, 2009, 15:56:18 »
Citat: deri valdez;125172
ideja sa sasijom od kamp kucice je dosla jer smo radili
prikolicu za barku..trebo bi pitat starog tocno ak znam da je cijena bila paprena.svi odu u ducan i pitaju kolko je zelezo i krenu i onda kad se zarondaju troskovi.i onda slozis i na atestu te izhebu ko majmuna.ja sam sam svoj majstor a i stari je auto limar imamo malu prikolicu rucni rad atestiranu,imamo prikolicu za barku rucni rad imamo jos nekoliko velikih rucnih radova sam problem je u ovoj nakaradi od drzave da si sam napravis i matrijal te kosta skuplje neg da si kupio novu u ducanu.jedina shema da zahebes sistem u ovakvim slucajevima da ne kupujes novi matrijal

To si u pravu zato sto te jeftinije nekad izađe da je kupis nego da je pravis.Ja gledo neki dan u metrou nova mala prikolica za 1,500 kuna a koliko imas zajebancije da je napravis.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline ledeni09

« Odgovori #29 : 04 Prosinca, 2009, 15:58:23 »
Citat: marijan;125114
alo druže, aj javi jel ti ta kučica još dostupna meni bi trebali neki djelovi...

Nema nista od toga kolega od same kamp kucice nista nije bilo kad sam je uzeo.Navodno po prici jednog čovijeka ta je prikolica bila prevrnuta pa je samo ostalo podvozije doslovno.