Autor Tema: Miškov stojadin  (Posjeta: 34397 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Miškov stojadin
« Odgovori #45 : 01 Rujna, 2009, 03:36:06 »
Citat: romyo
odlicno,odlicno hehehe...
vidis te lade ne mogu da se sjetim, niti uz najbolju volju...
ali ima tu jos kapitalaca, po PG zupaniji, joj da sam doma , ovako napaljen odma bi krenuo u paparazzo lov.
-kamion  turbozeta, neki priv. prijevoznik sa Kastva ili tamo.
milioni svjetala oko i na kamionu, rogovi od pravog bika na maski...
-golf mk1 cabrio , zuto - rozi mislim, isto biser od osobnosti...
-R 18, iz Crikvenice, opituran u sahovnicu...

joj, ima toga, ali ipak je jedan jedini Misko (Picaso).  ;)

Nadam se da nisi u gvardiji.  :D  :D

''ADR bozicna jelka Turbo Zeta'' se svakodnevno vozi po Marinicima. Inoxa na njoj barem milion Kuna...

Osamnajska je ipak navijacki auto... Nemoj tako... Samo jeee jednoooo u mooom zivoootuuu vrijeednoooo...''  :D
Kad sad malo bolje razmislim... Sto si sve nabrojao i cega se sve sjecam... Kao da je Karneval i Pariz-Bakar svaki dan

Ima i onaj stari pacijent na tomosu Cetvorci... Zeleni Tomos, srebrna kaciga... Traperice i neuredna brada... Otkako sam kao klinac u osnovnoj  i srednjoj preslagivao APN-e se sjecam da vozi taj motor. Tip je sa Bandereva ako se ne varam... Ali kako uvijek ostanu isti - to mi ne ide u glavu. Zeleni Tomos Cetvorka... Srebrna kaciga starija od isusa i traperice... Vjecito isto...  :D
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline romyo

Miškov stojadin
« Odgovori #46 : 01 Rujna, 2009, 03:40:30 »
ne, ne , nisam mislio za osamnaju u negativnom kontekstu.
naprotiv, 18 je ispala odlicno...

cao bao :bye:

Offline DAČOKTT

• Antique Member
Miškov stojadin
« Odgovori #47 : 04 Rujna, 2009, 19:29:56 »
neznam dali je to taj al kad sam bio na æevapima u rijeci takav plavi stojadin mi probio uši koliko se dero.

Offline Riba

• Senior member
Miškov stojadin
« Odgovori #48 : 05 Rujna, 2009, 20:24:36 »
Starnica koja se spominjala zvala se Frikopedia Fiumanica, i svojevremeno je izasao tekst o njoj i njenom sadrzaju na duplerici Novog Lista. Medju popratnim slikama je naravno bio i Miskov Stole.
Neimenovani izvori kazu da je Misko bijesan uletio u Novi List trazeci novinarku koja je bila potpisana ispod teksta i urlao otkud im slika. Da odgovor da je slika sa Interneta Misko je inzistirao na informaciji o vlasniku Interneta.

Zivopisan je ovo grad. I dvoljno malen da se sve sazna.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Miškov stojadin
« Odgovori #49 : 08 Rujna, 2009, 23:46:12 »
Citat: Riba
inzistirao na informaciji o vlasniku Interneta.

Zivopisan je ovo grad. I dvoljno malen da se sve sazna.

:haha:  :haha:  Zar i vlasnik Interneta?!?!  :shock:  :shock:  Osobno??  :haha:  :haha:
Ma nema do grada na Rjecini... Ne omalovazavam druge gradove, puno putujem i svasta sam vidio, cak i Boru Leea uzivo  :D  8)  I Sandru Dabo...  :haha:  :haha:  Znate onu: doma je najljepse...  :haha:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

imported_Gear

• Gost
Miškov stojadin
« Odgovori #50 : 09 Rujna, 2009, 00:45:12 »
sto je najbolje, jako se poistovjecujem s ovim,   kad sam bio klinac,  buraz i ja smo imali krevet na kat, i to je kao bio moj uber turbo brzi kombi u koji bi trpao sve plisane medeke koji bi samnom isli svuda na put.

a naravno krevet je uvijek bio nakinðuren sa svakim satom, kalkulatorom, radiom ili bilokakvom elektronikom koju bi nasao po kuci da bi izgledala kao da je nekakvi dio instrumenta i na kraju je sve bilo vrlo nalik ovom stojadinu iznutra.

problem je samo sto ovaj covjek ima 50 godina, a ja sam imao 5   :klinac:

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
Miškov stojadin
« Odgovori #51 : 09 Rujna, 2009, 07:25:02 »
al njemu niko nista ne zamjera jer je on jedan jedini jedinstveni miško, poznam èovjeka osobno i mogu rec da je vrlo dobar, samo ima malo èudan smisao za sreðivanje auta :D

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
Miškov stojadin
« Odgovori #52 : 11 Rujna, 2009, 15:01:33 »
evo malo update 11.09.2009.

Offline DAČOKTT

• Antique Member
Miškov stojadin
« Odgovori #53 : 11 Rujna, 2009, 16:45:51 »
hahaha koje trkaæe mrežice na šajbi.

Offline crna ovca

Miškov stojadin
« Odgovori #54 : 11 Rujna, 2009, 18:11:07 »
o.k. mogu shvatiti i Miška i stojadin i fiæu al tko to pusti na tehnièkom???  :haha:  :haha:

a112

• Gost
Miškov stojadin
« Odgovori #55 : 11 Rujna, 2009, 22:13:19 »
Gancilook  :D

On je legenda.  :)

Offline Minesweeper

• Veteran member
Miškov stojadin
« Odgovori #56 : 11 Rujna, 2009, 23:12:05 »
Citat: crna ovca
o.k. mogu shvatiti i Miška i stojadin i fiæu al tko to pusti na tehnièkom???  :haha:  :haha:

Možda g. Stjepan Radiæ pokraj mjenjaèa :haha:

Offline MultiZD

• Junior member
  • **
Miškov stojadin
« Odgovori #57 : 12 Rujna, 2009, 00:35:55 »
Citat: a112
Gancilook  :D

On je legenda.  :)

:haha:  :haha:  :haha:
---11---

Offline Smola

Miškov stojadin
« Odgovori #58 : 25 Rujna, 2009, 09:11:28 »
idemo redom, g. Misko ima lijepu kcer- ali udanu.

ima jedan kuriozitet, istinit naravno. A to je pred 3 godine na OMV skupila se ekipa i dode Misko. Netko je bio dobar s policajcem i dogovor je bio da se mjeri brzina kod OMV tko moze brze proci, odnosno sruciti se nizbrdo. I tako su se zaredali Mirko, Nikica, Milan, Zoran uglavnom vw ekipa, zadnji Misko dole sa 170km/h i kaze na kraju:

DAJ PONOVNO IMAM JA I PETU. :haha:  :haha:  :jak:

i jos nesto covjek tanka uvijek do 15Litara u kola da bude sto laksi.

voli jako Coca-Colu, a kad crijevo od goriva napukne isti krpa tako da stavi krpu i preko toga selnu-obujmicu.
Kad tonira stakla, ako nema mjehurica ne valja. to mora tako.

Jedan bezopasan, karikatura covjek koji mi se uredno javi kad se vidimo. znamo se po tome sto smo vjecni rivali na semaforu (audi vs. stole i fico). dakle neovisno sto vozi mi uvijek startamo. i ja imam prema njemu veliki respekt jer takvog majka ne rada dvaputa.
Old Audis never die, they just drive fast

Offline DAČOKTT

• Antique Member
Miškov stojadin
« Odgovori #59 : 25 Rujna, 2009, 12:53:53 »
Kakva priæa  :D