Autor Tema: Miškov stojadin  (Posjeta: 34393 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Miškov stojadin
« Odgovori #60 : 25 Rujna, 2009, 20:15:24 »
Citat: Smola
vjecni rivali na semaforu (audi vs. stole i fico). dakle neovisno sto vozi mi uvijek startamo. i ja imam prema njemu veliki respekt jer takvog majka ne rada dvaputa.

O tome sam i ja pricao... uvijek, ali UVIJEK je tip spreman na ''dvoboj''... Makar mu na boku stajao sa Porscheom ili M3-jkom...  :palac:  :palac:  :palac: A da majka takvog dvaput ne rada... E to potpisujem...  :D  :D  8)  8)
Misko rulles...  :jak:  :jak:  :D  :D
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline romyo

Miškov stojadin
« Odgovori #61 : 25 Rujna, 2009, 20:19:33 »
pardon,sto upadam vako.....

@frik-ri -  imas moja 2 pm-a ,vec ohoho dana.
valjda ti je sanducic pun, pa ga isprazni....

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
Miškov stojadin
« Odgovori #62 : 25 Rujna, 2009, 22:19:48 »
Dajte ljudi oæu ove felge!!!

Nema akcije bez reakcije!

Offline crna ovca

Miškov stojadin
« Odgovori #63 : 25 Rujna, 2009, 22:46:36 »
Markos, kladi sa sa Miškom u te felge da si brži od njega  :haha:

Offline zeljko

• Senior member
    • http://www.chelichana.tk
Miškov stojadin
« Odgovori #64 : 25 Rujna, 2009, 23:54:33 »
di zivi misko, rado bi se provozao po njegovom parkingu i pogledao njemovu pilu  8)

moze info i na pm

Flash411

• Gost
Miškov stojadin
« Odgovori #65 : 26 Rujna, 2009, 00:53:53 »
Imao sam profesora u srednjoj koji je na yugu imao: radioamatersku
antenu od 3 metra na krovu,izbetoniranu "tepsiju" kod suvozavecih
nogu,izvadjena sva sjedista osim vozacevog,kvacilo na polugu vozacu
s lijeve strane,razni satovi,radioamaterska oprema...bio je farban s
valjkom za krecenje,sve 4 gume razlicite,itd. nemogu se svega ni
sjetiti,ali ovaj lik je apsolutni pobjednik,moj prof. je sitna riba za
njega!  :D  :haha:

Offline Smola

Miškov stojadin
« Odgovori #66 : 26 Rujna, 2009, 20:33:29 »
red kuca spod FAdile, pecenjarnice na zametu pa prema kauflandu
Old Audis never die, they just drive fast

Offline zeljko

• Senior member
    • http://www.chelichana.tk
Miškov stojadin
« Odgovori #67 : 26 Rujna, 2009, 20:37:05 »
red kuca spod FAdile, pecenjarnice na zametu pa prema kauflandu

daj ne zezaj, pa misko zivi minutu od mene  :haha:

Offline Smola

Miškov stojadin
« Odgovori #68 : 26 Rujna, 2009, 21:48:17 »
ozbiljno, tamo ispod servisa rtv, je neki frizer i taj red kuca. tocno ispod one crkve preko puta Le monda

Offline Smola

Miškov stojadin
« Odgovori #69 : 26 Rujna, 2009, 21:51:25 »
a kad Misko kreci stoleta.... e to je posao. u biti to nitko, pa ni on ne zna koliko na njemu ima tocno slojeva boje. cinjenica je da se ni pocincana karoserija vise ne moze s njegovim stoletom mjeriti.

Offline stipe

• Antique Member
Miškov stojadin
« Odgovori #70 : 26 Rujna, 2009, 22:04:05 »
idemo redom, g. Misko ima lijepu kcer- ali udanu.

ima jedan kuriozitet, istinit naravno. A to je pred 3 godine na OMV skupila se ekipa i dode Misko. Netko je bio dobar s policajcem i dogovor je bio da se mjeri brzina kod OMV tko moze brze proci, odnosno sruciti se nizbrdo. I tako su se zaredali Mirko, Nikica, Milan, Zoran uglavnom vw ekipa, zadnji Misko dole sa 170km/h i kaze na kraju:

DAJ PONOVNO IMAM JA I PETU. :haha:  :haha:  :jak:

i jos nesto covjek tanka uvijek do 15Litara u kola da bude sto laksi.

voli jako Coca-Colu, a kad crijevo od goriva napukne isti krpa tako da stavi krpu i preko toga selnu-obujmicu.
Kad tonira stakla, ako nema mjehurica ne valja. to mora tako.

Jedan bezopasan, karikatura covjek koji mi se uredno javi kad se vidimo. znamo se po tome sto smo vjecni rivali na semaforu (audi vs. stole i fico). dakle neovisno sto vozi mi uvijek startamo. i ja imam prema njemu veliki respekt jer takvog majka ne rada dvaputa.

E, da, samo Miskov Stojadin nema 5 brzine.  ;)

Offline Smola

Miškov stojadin
« Odgovori #71 : 27 Rujna, 2009, 15:45:22 »
ne zna ni on koliko ima brzina. ja osobno nisam bio tamo, ali ako samo cuo iz prve ruke od ekipe koja se sjurila dole onda je netko dodao nesto, a to je sve stvar licence poetike. da li je ikad imao 5 pa sad ima 4, vjeruj mi nocima ne spavam zbog toga. Za mene je on racer koji nema respekta prema nikome i da ti ce sve od sebe kad se s nekim trka.

greg

• Gost
Miškov stojadin
« Odgovori #72 : 27 Rujna, 2009, 16:21:24 »
Vidim da vas je ovdje puno iz Rijeke,jel pozna netko od vas Dražena zvanog Gale sa Zameta i da li znate možda jel se on kad utrkivao sa Miškom?

Offline stipe

• Antique Member
Miškov stojadin
« Odgovori #73 : 27 Rujna, 2009, 16:41:14 »
ne zna ni on koliko ima brzina. ja osobno nisam bio tamo, ali ako samo cuo iz prve ruke od ekipe koja se sjurila dole onda je netko dodao nesto, a to je sve stvar licence poetike. da li je ikad imao 5 pa sad ima 4, vjeruj mi nocima ne spavam zbog toga. Za mene je on racer koji nema respekta prema nikome i da ti ce sve od sebe kad se s nekim trka.

Nije stvar u tome, nego svatko tko prepricava doda nesto svoje, na kraju ce biti da je bio u Vijetnamu pa ima PTSP....  ;)

Offline Smola

Miškov stojadin
« Odgovori #74 : 27 Rujna, 2009, 21:34:27 »
Citat: stipe

Nije stvar u tome, nego svatko tko prepricava doda nesto svoje, na kraju ce biti da je bio u Vijetnamu pa ima PTSP....  ;)

Gledas pre striktno, kao konj na utrkama. zaboravio si da je mozda Misko taj koji je radi sebe i svog ega rekao da ima jos i petu, a ovih 170km/h je vjerojatno bio njegov maksimum i to na nizbrdici. bitno je sto je on to rekao. stvar je u tome sto je on poput dure kojotovskog.
inace nema PTSP ali ima nesto drugo, pa necu jer "nisam" iz Rijeke dodavati nesto svoje. eto toliko od mene