Autor Tema: ford taunus 1971 - lajsne  (Posjeta: 2173 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

UFOinterceptor

• Gost
ford taunus 1971 - lajsne
« : 31 Kolovoza, 2009, 23:32:39 »
pozz.  zanima me dal da nabijem sve lajsne ( a puno ih je ) na limariju ili da ostavim samo osnovne koje su potrebne.

moj gxl ima sve moguèe lajsne , oko blatobrana , priko vrata , krova , gepeka  itd...   dal èe to biti pre nakièeno s obzirom da je boja titanium siva i ima crnu štriku od njuške pa se razdvaja u dvi priko krova do zadnjeg branika.

Offline Tookie

• Antique Member
« Odgovori #1 : 01 Rujna, 2009, 09:44:11 »
Heh, sada Stvar Ukusa...

Meni je Lijep na oba nacina, i sa i bez...
Makar mislim da ona Bocna "glavna" bi trebala bit...  :)
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2 : 01 Rujna, 2009, 18:55:04 »
Kao prvo... Boja je mrrraaakkk...  :jak:  :agressive:  :evil:  Sto se lajsni tice i ja sam misljenja da bi one bocne trebale biti jer je to komad auta... Bok mu sam ima tri metra. Lajsne po sredini boka ''razbijaju'' monotoniju. Za druge lajsne ne znam kako izgledaju niti kako idu pa ne bi komentirao, ali imaj u vidu da svaki put kad se gleda neki bolesno sreden auto uvijek ti detalji poput kromiranih lajsnica, kromiranih rubova lajsni, okviri farova i slicno davaju auto ono sto kazemo: ''Taj auto ima ONO!!!''
Naravno, to ''ono'' se ne moze opisati rijecima... Ono sto su moderni auti izgubili i sto nikada nece vise imati.
Ako su original lajsne... Ja bi vratio... Na tako bolesno ofarbani auto... Daje mu ONO...  :evil:  :jak:  :agressive:
Imaj samo u vidu da ona muscle car linija i visebojno farbanje samo daju notu agresivnosti, a ne kièa. Ako nije neki kiceraj tipa ful kontrast zeleno - crveno... Ali opet... Sudeci po boji koja je uffff... kicerici nece biti ni traga!!! Crta se bas markantno nazire... Tocno kako treba...  8)  8)  8)
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline admiral

• Antique Member
« Odgovori #3 : 01 Rujna, 2009, 20:01:55 »
pre dobar!!! daj predstavi to malo opširnije

UFOinterceptor

• Gost
« Odgovori #4 : 10 Rujna, 2009, 23:18:50 »
fala za prjedloge.  

a šta se tièe predstavljanja auta...  bio je predstavljen od prvog dana restauracije  samo se dugo nisan logira na forum i nestale su slike itd....

moj nick je bio stipe.v pa možda ima slika  negdi

nove slike od poèetkla do kraja restauracije èu postaviti  uskoro, sad san više zauzet zdravstvenim  problemima pa baš i neman vrimena.

ako neko ima lajsne nek se javi...  ja iman sve ali su neke od njih udarane i iskrivljene pa bi gleda stavit nove :shock: