Autor Tema: Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!  (Posjeta: 140566 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kinkygsi16

• Gost
Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!
« Odgovori #45 : 20 Veljače, 2010, 02:02:42 »
sve manje poštenih ljudi čini mi se,na šta se sve znaju ponizit ljudi to je čudo,vrlo jadno,uglavnom ne može se skoro nikom vjerovat:aa:

Offline deri valdez

• Antique Member
oho popravljamo se
« Odgovori #46 : 27 Ožujka, 2010, 00:43:57 »
niko nikog nije zahebo u zadnjih mjesec dana

Offline AlfaZD

« Odgovori #47 : 27 Ožujka, 2010, 00:59:08 »
Citat: deri valdez;149773
niko nikog nije zahebo u zadnjih mjesec dana

kriza, pa se nešto slabo trguje :ghh:
Alfe u srcu, Alfe u garazi, u Alfi na cesti

Offline BORAC ISTRA

« Odgovori #48 : 29 Ožujka, 2010, 13:22:26 »
opametili se ljudi,čuvaju se da se ne zajebu i da ne budu zajebani................................................................vrijeme radi svoje...................................................................................
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline Lugburz

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Octavia 1 1.6 lpg
« Odgovori #49 : 28 Svibnja, 2010, 11:20:59 »
ja bi "pohvalio" clana Bonzobett,javio mi se da ce uzest djelove od VW AC masine,i da mu se javim kad donesem djelove(jer su djelovi bili na bracu kod mojih a ja zivim u splitu).ok,ja donesem djelove,javim mu i ostavim broj za kontakt da mi se javi osoba iz splita koja ce doc po djelove jer je on iz daruvara.ok,prode cca tjedan dana niko se ne javlja.ja mu ovu subotu saljem pp da posalje nekog po te djelove jer u utorak idem na put s autom i moram se rijesit djelova koji su mi stajali cijelo vrijeme u autu jer nisam imaa di s njima,on odgovara:sutra neko dolazi po njih.sutradan(nedilja),nitko ne zove,ja mu opet navecer saljem pp na koji ne odgovara,niti me ni u ponedjeljak nitko ne zove pa su djelovi u utorak ujutro otisli u staro zeljezo.
Bonzobett svaka ti cast,mene si vuka za nos al nadan se da nikog drugog neces.

Offline fuzzy

• Antique Member
western union
« Odgovori #50 : 05 Srpnja, 2010, 08:36:02 »
Ja bih dodao jednu foru na koju sam se ja odlucio jer sam narucivao rabljene dijelove sa druge strane bare, paypala jos nije bilo kod nas, a strah me bilo da me neko ne sjebe. Dogovorio sve prvo sa prodavacem (Cijena, postarina), dogovorili razmjenu preko Western Uniona, ja uplatio novce preko WU sa sifrom ili kak se to vec zove, skenirao i poslao potvrdu od western uniona, ali sifru sam mu obrisao tak da pare nemre dignut (on i dalje moze provjerit da li su pare stigle), on meni posalje robu, skenira i posalje racun od slanja i ja mu onda dam sifru za WU. Works perfectly...

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #51 : 10 Kolovoza, 2010, 07:28:14 »
Ja bi volijo dodat jednog gospodina s kojim sam ima svoje prvo loše iskustvo a ide pod imenom SESTAN dogovorili smo se  da ću kod njega kupit satove od škode (km/h i đirometar ) za famoznih 200kn u kućištu od stojadina i da mi poštarina neće bit više od 20-30kn što je i realno kad mi je paket doša poštarina je iznosila 82 kn (282kn) e sad problem je u tome šta sam bija upozoren od starne dotičnog da je poštarina narasla i da će mi kad uplatin novce vratit razliku od nekih 50 kn
možda sam ja stvarno kriv u svemu ovome i možda sam ja trebao odbit paket i reć da to nije dio dogovora ali išao sam na povjerenje i debelo popušija a kad nemate ni lipe nakon toga onda vam i 50 kn puno znaći
A s druge strane možda je ovo i poticaj da se dotićni javi

Offline DinoST

« Odgovori #52 : 10 Kolovoza, 2010, 13:28:53 »
e to šta ste spomenili da takvim ljudima treba malo doradit zube i koljena...pa netreba netko iz npr Vukovara putovat u Istru da to rješi...možemo to kolegijalno preko foruma sve...npr ja sam iz Splita pa me zajebe netko u VŽ...pa zamolim nekoga tko je blizu da to riješi...a tako će onaj iz Zg zamolit mene ili nekoga ode da odradimo nekoga iz svoje okolice i to...iako znam osobna naplata je najslađa hehehe :-P...sala kolege...
“Strpljivost je nešto čemu se divite vozaču iza vas, ali ne i onom ispred vas.”

Offline sale

• Antique Member
« Odgovori #53 : 10 Kolovoza, 2010, 14:24:03 »
Citat: renault 10;173757
Ja bi volijo dodat jednog gospodina s kojim sam ima svoje prvo loše iskustvo a ide pod imenom SESTAN dogovorili smo se  da ću kod njega kupit satove od škode (km/h i đirometar ) za famoznih 200kn u kućištu od stojadina i da mi poštarina neće bit više od 20-30kn što je i realno kad mi je paket doša poštarina je iznosila 82 kn (282kn) e sad problem je u tome šta sam bija upozoren od starne dotičnog da je poštarina narasla i da će mi kad uplatin novce vratit razliku od nekih 50 kn
možda sam ja stvarno kriv u svemu ovome i možda sam ja trebao odbit paket i reć da to nije dio dogovora ali išao sam na povjerenje i debelo popušija a kad nemate ni lipe nakon toga onda vam i 50 kn puno znaći

necu ic u to cija je greška .. al predpostavljam da je slano HP expressom pošto ti je došao paket s pouzečem.. svako ko je dva puta slao zna da nije bitno slao iz ČK u VŽ ili iz VU u DU i bio to ventil ili sjedalo da nece doci ispod 60 kn..

tako da mi je smiješno kaj je reko da ce poštarina biti 20-30 kn :)

evo da znate za ubuduce, imam iskustva sa time..

Offline Števa 071

« Odgovori #54 : 10 Kolovoza, 2010, 15:21:06 »
Ja sam jednom slao i nikad više(mobitel)
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

Offline Scorpion07

• Antique Member
« Odgovori #55 : 10 Kolovoza, 2010, 16:17:19 »
zato ja nikad ne šaljem HP-om jer su preskupi.Ja sam slao metalne dijelove cca 3kg iz ZG u ČK i poštarina 10kn,a HP-om 35-40kn bi bilo.Pa ti vidi onda
Hyundai Accent,Hillman Hunter,Tomos A3,VW Passat,Yugo

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #56 : 10 Kolovoza, 2010, 18:01:18 »
Citat: sale;173796
necu ic u to cija je greška .. al predpostavljam da je slano HP expressom pošto ti je došao paket s pouzečem.. svako ko je dva puta slao zna da nije bitno slao iz ČK u VŽ ili iz VU u DU i bio to ventil ili sjedalo da nece doci ispod 60 kn..

tako da mi je smiješno kaj je reko da ce poštarina biti 20-30 kn :)

evo da znate za ubuduce, imam iskustva sa time..

On je reka da je žena zajebala i da je sad poštarina 70 kn a kad mi je paket doša onda je poštarina iznosila 82 kn i obeća mi je vratit tu razliku koju i dan danas nisam vidija, meni to jednostavno nije pošteno bilo to hp-om ili bilo čim drugim

Offline Chimba

• Veteran member
    • Hrvoje Čižmek
  • Vozilo:: Brako šator prikolica '87., Toyota Starlet EP71 '87., Kawasaki ZX-10 Tomcat' 88., Tori Merry 4 '89., Tomos Colibri A5 '90., Zastava Yugo Koral 55 '90., Zastava 128 Skala 55' 90., Dodge Spirit 3.0 V6 '93., VW Transporter 2.5 benzin Syncro' 96.
« Odgovori #57 : 15 Kolovoza, 2010, 12:57:33 »
Citat: renault 10;173757

Kad smo ko d SESTAN-a imam i ja iskustvo, ali sa drugog foruma, pa da ga podijelim sa Vama, da ne igra lik igru i dalje.

Otišao u SRB po neke dijelove za sebe i uzeo gro dijelova za druge.

Njemu poslao njegovo (po preporuci frenda - čovjek na mjestu), a on će uplatiti kasnije pare. Nema glasa, nema tona, a još manje para.

Ali današnje informacije čuda rade. Saznao ja i adresu i broj i broj cipela čak, pa krenuh na put Zadra. Uglavnom, dijelovi su naplačeni, upoznao lika, a taj se kasnije ispričavao javno na forumu kao sorry i te spike.

E pa nadam se da se više neće morati ispričavati nikome. ;)

Offline tempo gti

« Odgovori #58 : 20 Rujna, 2010, 13:03:04 »
evo da ja kazem svoje iskustvo s doticnim sestanom,trebao sam trampirat obrtometar za male satice od specijala,tada je laniva imao nekakav digitalni obrtometar i kao da ce se sestan i laniva zamjenit ja mu dao lanivi obrtometar
koji je on kasnije poslao sestanu,tada ga zovem neprestano da mi posalje satice medutim nista,prekida pozive gasi mobitel cak sam posto ljetujem u zadru i bio gore njemu ni traga ni glasa,ima jos osoba koji su imali eksces s doticnim neka se nadovezu slobodno
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

miniV8

• Gost
« Odgovori #59 : 20 Rujna, 2010, 15:25:31 »
ja sam iamo sa SESTANOM iskustvo di je prodao nešto drugome za što smo se dogovorili, pa kad sam mu poslao PM je otišao tom tipu uzeo nazad i odnio mom frendu u ZD, i još se k tome isprićao, tako da može biti da je potencijalni žmukler ali eto meni je uz trzavice ispoštovao!