Autor Tema: Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!  (Posjeta: 140573 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dvojka

• Antique Member
Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!
« Odgovori #105 : 06 Veljače, 2012, 23:06:32 »
Citat: Zube.HF;289352
Evo emilov yobitou
http://www.youtube.com/watch?v=lI21Lb4OD_c

jesi vidio sta pise na kraju videa, Hvala svim dobrim prijateljima na POMOĆI i smješko postavljen, koji lik
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline OtoHursa

• Senior member
« Odgovori #106 : 06 Veljače, 2012, 23:59:37 »
Bio sam dao oglas da prodajem dijelove od Escrota mk1. Gospodin Ozren Granda (svi znamo tko je on) nazvao me i pitao pošto motor 1,3 OHV. Ja rekoh besplatno, pa je on rekao da se čujemo kad mu motor stigne pa će mi poslati neki darac iz Splita. On je sredio kirursku službu, a ja sam uzeo slobodan dan. Kurir i ja smo motor natovarili u kombi. Čovjek mi se nije nikad javio, a kad sam ja njega nazvao, ponašao se dosta nezahvalno. Ali, ako će mu taj motor i njegova nezahvalnost nešto pomoći, nek mu bude. Ja sam platio školu, i to srećom, dosta jeftino. :mellow:
professional windfucker

Offline renault 4 tl 1981

« Odgovori #107 : 07 Veljače, 2012, 00:05:51 »
Joj Šestan koji je to lik.3 mjeseca sam ga ganjao za metlice brisaća nakon moje uplate.Non-stop nešto izmišlja da se posvađao s nijma u pošti pa da mu neće poslati taj paket,pa da je u Njemačkoj,pa da je u BIH.Ipak na kraju je poslao paket i to avionskom poštom:balki:.A u jedna metlica koju sam dobio u paketu je  kao da ju je tenk pregazio.Ajde izvukao se s pekidaćima.Lik je najbolji za izbjegavanje.Jao onima koji s njime surađuju.
« Zadnja izmjena: 07 Veljače, 2012, 00:09:46 renault 4 tl 1981 »
Život je kratak da bi trošio vrijeme na budale.

danijel 76

• Gost
« Odgovori #108 : 04 Ožujka, 2012, 18:27:55 »
Citat: Dobi;290031
Evo da i ja "pohvalim" člana danijel76....dogovorimo se za felge koje želi kupiti od mene,nema sav novac-nema problema,vjerovati ću mu,nemam razloga za suprotno,nista nisam lagao.
Da se ogradim,rekao sam da nemam pojma kakve su felge,što je i istina,ja sam ih dobio u nekoj razmjeni,znam samo da nisu tresle na autu..nisam lagao da su nove i da nisu varene i slično,pojma nemam i to sam i rekao...on ih je htio polirati,a nije uspio jer su ispjeskarene prekrupnim pijeskom(tako je on rekao).
Ali kaže on,nema problema,ja to nisam mogao znati,felge su mu ok...pa opet kaže da ga počekam još malo za novac...ja opet kažem nema problema....nakon toga se opet ne javlja,pa ga zovem i opet njegova glupa opravdanja...vidim da prodaje opel volan i to mi zaračuna u cijenu,kaže da je volan odličan i da ne brinem jer me nebi nikad zajebao(imam to u privatnim porukama),i dolazi mi poštom volan sa slomljenom plastikom i poguljen...nakon toga se prestao javljati...vidim da je na forumu,prodaje stvari a moje poruke ignorira...znam da nije vrijedno nervirati se oko čovjeka koji je spreman izgubiti obraz za parsto kuna jer to ni nije čovjek,ali eto...
Što je naj bolje,nije ovo jedini forum gdje ga blate

A ti danijele ako ovo čitaš,ne brini se,nitko mi nije ostao dužan pa nećeš ni ti ;)
Ja sam Nebojša Dovođa,živim u Rukavcu 45B u Rijeci,a ti ako si frajer napiši meni svoju adresu
danijel varović ločka 18 drnje, a kaj se tiče felgi nebi ti dal ni 500kn za to smeče kaj si me sjebal dvije su varene a dvije sfrkane koma i sve issačane i onda buš ti meni sral samo ti dojdi ako imaš muda da te ja naravnam malo

Offline Rocko

« Odgovori #109 : 08 Ožujka, 2012, 15:56:34 »
ja ti bum sral lopove i prevarantu
dabogda ti tribalo onih 350 kuna šta mi nisi nikad platia

Offline Zgazymoot

• Senior member
« Odgovori #110 : 08 Ožujka, 2012, 18:29:39 »
evo, samo da se nadovežem ovakvim postovima...baš danas čitam na ak-bmw forumu i sad ovo ovdje.
evo članak sa bmw foruma pa ako netko ikad slučajno sretne tog čovjeka, da barem bude upoznat s kim ima posla.
http://www.ak-bmw.com/forum/showthread.php/19002-Filip-Drenski-ZERO

pa dobro ljudi pa kaj baš mora doći do toga da netko baš mora doći s batinom i šta ja znam s ćim da se neke stvari riješe i plate.
ako si nešto dogovarao i znaš kaj kupuješ, pa koji se k... praviš lud, i ajde da su to još i neki novci, nego ljudi rade budale iz sebe radi 200, 300 kn.
pa koji vam je k... to očito sve treba redom lopatom po glavi.
znam da to nije "pravi" način, ali za neke je to očito jedino riješenje.

sretno svima u rješavanju problema
p.s. ne želim se uplitat u stvari koje me se direktno ne tiču, ali danijel daj plati te felge i gotovo...ili se barem na neki drugi način revanširaj ak nemaš para.

VALENTINO008

• Gost
« Odgovori #111 : 30 Svibnja, 2012, 16:01:49 »
iskreno,za 120 kn,ili za neki manji iznos,blatiti nekoga nema smisla.....zadovoljit ću se sa dvi tri,rići.....uvijek se trudim biti korektan,izaći u susret,"staviti stvari na stranu",ali ponukan ponašanjem nekih članova,odlućio sam podvući crtu.....nema smisla da nekoga imenujem,znaju tko su,ljudski bi bilo isprićati se,reći sorry,nisam stigao,mogao,htio,nije mi se dalo,nevažno- kupca nije teško pronaći...treba ga znati zadržati..ali kupca,a ne pizdeka...lijepi pozdrav.

Offline puyolov tata

• Veteran member
« Odgovori #112 : 02 Siječnja, 2013, 19:08:31 »
A nastavak,danas je 02.01.???

Offline tempo gti

« Odgovori #113 : 02 Siječnja, 2013, 19:56:12 »
prestrasno kj se desava s tim ljudima uzas
vozim zastava tempo 1.3 efi
ZASTAVA the best cars of al time

[/URL]

VALENTINO008

• Gost
« Odgovori #114 : 25 Siječnja, 2013, 18:52:36 »
moj zadnji post na ovom forumu će biti "zahvala" ...:( naime,od jednog ćlana sam prije tjedan kupio 40ak autića......pri gledanju slika puno toga je izgledalo ljepše nego kad je stiglo,što i ne bi bilo tako strašno da je samo u tome problem...naime,od toćno 37 autića,15 ih je bilo restaurirano,bilo nestrućno otvarano i zatvarano,što bi ipak trebalo navesti u opisu predmeta.....nemam volje nikoga imenovati,pun mi je kufer i drugih stvari,samo mala zahvala ćlanu koji je bio tako prekokrasno pošten HVALA KOLEGA kec-os...ups....:aa:
« Zadnja izmjena: 25 Siječnja, 2013, 19:59:25 VALENTINO008 »

Offline MK1 1.6d

• Junior member
  • **
« Odgovori #115 : 26 Travnja, 2013, 19:54:31 »
ovo natezanje je bilo gore nego po sapunicama. stvarno uzas. ok,kuzim mozes bit u stisci,ne dobit placu i slicno. ali bit tolko đubre,i zavlacit covjeka. dogovarat se za sastanke,i nakraju se ne javit,a uredno koristit neplacene gume
oh,al sam se zeznio
[/HR]

Offline studentt

Odg: Crna lista trgovaca - OPREZ PRI TRGOVINI!
« Odgovori #116 : 05 Siječnja, 2014, 03:37:09 »
''TANKI BRANICI'' MOJE ISKUSTVO S CLANOM DVOJKA!!!!
KAKO SE NAVEDENI CLAN JAVIO DA RADI BRANIKE I KAKO JE VIDIO DA IMA POTRAZNJE ZA NJIMA KONTAKTIRAO ME NA PM

CITIRAM '' bok, kad da ti saljem branike, saljem po uplati na tekuci racun city exom, 700 kuna su branici, i city je cca 45-50 kn ''

JA SAM NOVAC UPLATIO I SAD SU PROSLA 4 MJESECA ,BRANIKE JOS NISAM DOBIO!POVRAT NOVCA NISAM DOBIO!!!
TOKOM OVIH MJESECI,ZVAO SAM NAVEDENOG I LIJEPO GA ZAMOLIO DA MI NAPRAVI I POSALJE STO JE DOGOVORENO JER JE NOVAC ODAVNO UPLACEN.
TRENUTNO NISAM U HR., PA NE MOGU DA SKENIRAM I STAVIM UPLATNICU.
DOBIJAO SAM KOJEKAKVE RAZNE ODGOVORE, NISAM TU,NA ODMORU SAM,NA MORU SAM,KRIVO SU DOSTAVILI PAKET ITD ITD.......

CITIRAM '' ej bok, bio sam na moru prosli tjedan, nikako nisam mogao doznat sta je to s paketom, i decko me nazove iz osijeka kojem sam isto slao taj dan da je dobio jos jedan paket koji glasi na tebe, ovi ludjaci su povezali oba paketa na istu adresu, tako da cu ti taj preusmjerit na tebe, izvini  na greski 

ALI JA SVOJE,PLACENE BRANIKE JOS UVIJEK NISAM DOBIO!!!!!!
ZASTO OVO PISEM???
SAMO DA UPOZORIM DRUGE CLANOVE I KOLEGE,DA NE BUDU PREVARENI KAO STO SAM JA. JER SU LIJEPO NEKI CLANOVI NAPISALI SVOJA ISKUSTVA!KOJA SU SE POKAZALA ISTINITIM.ISTO PRICE KOJE STE CULI SU ISTINITE.OVO JE IZ PRVE RUKE ,ZNACI NIJE REKAO KAZAO,CUO!
MOLIM ADMINA ZA RAZUMJEVANJE ZASTO SAM KORISTIO VELIKA SLOVA I AKO IMA NEKI CLAN KOJI JE REGISTRIRAN NA VW CLUB CROATIA DA PRENSE OVU PORUKU.
Lijep pozdrav studentt
« Zadnja izmjena: 05 Siječnja, 2014, 03:39:45 studentt »

Offline gogo_st

« Odgovori #117 : 05 Siječnja, 2014, 09:52:29 »
Taj smecar je i mene zajeba.Doduse branike sam dobio ali to je zivo sranje,ne mozes ga upakirat nikako,izlizano izrazbivano poderano.a sta govorit,teski zajeb.Ne kupujte nista od njega niti ikakve usluge koristite.
nema slika u potpisu

Offline studentt

« Odgovori #118 : 05 Siječnja, 2014, 10:15:40 »
znao sam da ima jos ljudi ali nikome se neda zajebavti
evo ljudi sad znate nisam sam

Offline zg2007mk

« Odgovori #119 : 05 Siječnja, 2014, 20:03:27 »
Trebalo bi sastaviti listu provjerenih crnih trgovaca i onda ju kopirati na svaku sljedecu stranicu. Ovak ima 100 postova a nis konkretno. Npr prozvani u par postova iznad se vec spominjao prije u postovima a i dalje se s njim trguje pa ljudi nisu zadovoljni.