evo jos jedan projekt iz zafrkancije
dugo vec pjeskarim i mnogi oko mene nisu bas sretni kad krenem u akciju, minuta rada na otvorenom i sve se bijeli okolo od pjescane prasine, a i ne moze se abraziv skupljat nazad na koristenje, a rabljeni/razbijeni abraziv je puno bolji za rad
da sam kupovao kabinu ispod 9000kn je nebi nasao i to bi kupio malo govance koje moze koristit samo zubarima :)
sinoc pred kraj radnog dana dosao u bed i hitno morao smislit neko rijesenje, kako sta, gdje, bilo je ideji od plastenika do na kraju ovoga, posto mi treba za sitnije dijelove, kao npr. felge, nosaci, karteri, vilice, poluosovine...
kad sam dosao na ideju radnja se finirala munjevitom brzinom, te je od sinoc 23:00 do danas dopodne nastalo ovo:
nemojte mi se smijati, ali ustedio sam min, 9000kn
uzeo stari frizider

izvadio sve becksove iz njega

pocupao PUR pjenu

uzeo zadnju tinted sajbu od dvice :)

izrezao otvor za ruke

nekadasnja vrata sada su poklopac koji se otvara da bi stavio i izvadio pjeskareni element

jos moram usavrsiti alatku, ugraditi resetke koje su prije bile police u original frizideru, sve spojeve preljepiti duck tapeom da brtvi, na dnu rijesiti rupu kroz koju cu sipati nakupljeni pijesak, vjerojatno ugradit ventilator da odvodi maglu
i zavrsen proizvod :)
ja sam to napravio na brzinu i samo kao privremeno rijesenje jer mi treba, netko kome se svidi ideja ce to mozda uz vise paznje i truda odraditi puno kvalitetnije i urednije, ja nisam imao vremena za picajzliranja,