Autor Tema: Pozdrav Gospodo!  (Posjeta: 9092 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dizzel

• Senior member
Pozdrav Gospodo!
« : 19 Listopada, 2009, 21:41:10 »
Pozdrav ekipo i zaljubljenici u stare pile! Moje ime je Ivan i živim u Galgovu pored Samobora. Od vozila koja bi spadala na ovaj forum imam nešto možda "malo" egzotièno ali napravljeno mojom krivicom: dakle radi se o Zastavi 750 original de luxe, 1977g, ali prièa s tim autom je trajala godinama. Auto je kod mene 12 godina i jako se puno radilo na njemu: od raðenja kompletne cijevaste šasije, izvlaèenja i oblikovanja pragova, rubnjaka, branika....pa do preslagivanja motora i getriba i raznih eksperimenata vezanim uz isto. Nakon godina bušenja i brušenja te raznih ureðivanja glava i sl. na fiatovim motorima odluèio sam se na nešto novo, taj projekt sam osmislio prije neke 3 godine, ali sam ga tek ove godine realizirao, naime, uz svu NEpodršku i nerazumijevanje moje obitelji, prijatelja i okoline, ipak sam uspio. Ugradio sam motor od Swifta Gti-a sa dellorto 40 ferg., izbacio svu nepotrebnu struju i senzore, napravio šperani diferencijal s kombijem omjerima, auto brutalno ide, nema blokade i vrti se preko 11000, starta iz druge i ostavlja oko 25 metara traga guma, do stotke ima ispod 6 sekundi..........Malo mi je glupo pisati po forumima, nebi ni sad pisao da me nisu nagovorili, pa za taj moj projekt zna malo ljudi.........Nadam se da neæete imati ništa protiv moje zvjerke na ovom forumu, mada nije èistokrvni old school, ali jbg...........
Zastava 750 1977 1300gti twin cam suzuki, VW jetta Mk2 1300 pierburg dupli, Opel astra 2.0 16v, Opel corsa 1,2 16v, Suzuki Swift Gti

a112

• Gost
Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #1 : 19 Listopada, 2009, 22:11:05 »
Neke slike video odma' hehe.
Iz Galgova veliš?
Kum mi ondje ima bravariju,a imam i neke kvazi rodbine tamo  :D

Offline Ivan L

• Antique Member
Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #2 : 19 Listopada, 2009, 22:28:06 »
Dobrodosao.  :bye:

Ovo mozda tvoje?
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline MantaFan

Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #3 : 19 Listopada, 2009, 23:18:10 »
to treba registrirat i na cestu  8)
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline ma men

• Antique Member
Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #4 : 20 Listopada, 2009, 01:40:45 »
Pozdrav... :palac:

:piva:
BMW/OPEL unija

www.opelfanclub.com

Offline dizzel

• Senior member
Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #5 : 20 Listopada, 2009, 09:05:13 »
Hvala svima! Slike æu stavit kad malo ulovim vremena da ga poslikam i onda æu se službeno predstavit u garaži.
Zastava 750 1977 1300gti twin cam suzuki, VW jetta Mk2 1300 pierburg dupli, Opel astra 2.0 16v, Opel corsa 1,2 16v, Suzuki Swift Gti

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #6 : 20 Listopada, 2009, 09:39:24 »
Citat: Ivan L
Dobrodosao.  :bye:

(Image removed from quote.)

Ovo mozda tvoje?
ovo je on jednog covjeka zvanog "braco" sa grobnika toènije iz naselja mavrinci, steta sta nikada nece biti dovrsen :(

Offline Tookie

• Antique Member
Pozdrav Gospodo!
« Odgovori #7 : 20 Listopada, 2009, 12:24:05 »
pozzdrav... :bye:
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...