Pozdrav ekipo i zaljubljenici u stare pile! Moje ime je Ivan i živim u Galgovu pored Samobora. Od vozila koja bi spadala na ovaj forum imam nešto možda "malo" egzotièno ali napravljeno mojom krivicom: dakle radi se o Zastavi 750 original de luxe, 1977g, ali prièa s tim autom je trajala godinama. Auto je kod mene 12 godina i jako se puno radilo na njemu: od raðenja kompletne cijevaste šasije, izvlaèenja i oblikovanja pragova, rubnjaka, branika....pa do preslagivanja motora i getriba i raznih eksperimenata vezanim uz isto. Nakon godina bušenja i brušenja te raznih ureðivanja glava i sl. na fiatovim motorima odluèio sam se na nešto novo, taj projekt sam osmislio prije neke 3 godine, ali sam ga tek ove godine realizirao, naime, uz svu NEpodršku i nerazumijevanje moje obitelji, prijatelja i okoline, ipak sam uspio. Ugradio sam motor od Swifta Gti-a sa dellorto 40 ferg., izbacio svu nepotrebnu struju i senzore, napravio šperani diferencijal s kombijem omjerima, auto brutalno ide, nema blokade i vrti se preko 11000, starta iz druge i ostavlja oko 25 metara traga guma, do stotke ima ispod 6 sekundi..........Malo mi je glupo pisati po forumima, nebi ni sad pisao da me nisu nagovorili, pa za taj moj projekt zna malo ljudi.........Nadam se da neæete imati ništa protiv moje zvjerke na ovom forumu, mada nije èistokrvni old school, ali jbg...........