0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
18E nije nikakav SR/E , 1.8 115ks je motor koji se prije stavljao u kadetta D gte ...inaće idealan motor (meni najdraži motor ) a ascona je dolazila u sr izvedbi tj oprema ( imala je felge kao kadetta D gte natpis sr koji je bio bojan i mali spojler na gepeku )imala je 16s, 18e i 2.0seh motor 2.0 8v od 130ks ... a SR/E je britanska oznaka za opel rekode koji su bili u GB a njihov wauxhall carlton je ima tu oznaku (carlton=rekord)
postojala je SR/E. po meni je ovaj auto previše kič, ascona se da lijepo urediti sa samo malim zahvatima.
Samo makni ove spojlere, odnosno dodatke na branicima..., ovaj auto ima kao i kadett d, vezni lim, kao ralicu i samo valja ostavit oem plastični spojlerčić, zakucat u pod i super izgleda, no ako već mora imat plastičnih detalja, neka budu u skladu s godinama..., mislim da se na to odnosi ovaružna rijeć "kić"...Evo ti primjer kako i sa plastičnim dodacima ne izgleda loše...
pa meni se konkretno ne sviđaju ove crne trake po boku i na haubi, bedluk, naljepnica na poklopcu rezervoara, prednja maska, branik i pragove bi vratio na serijalu. volan isto stavit neki oldschool. kako si riješio tablu, tapaciranje?
Super autić,samo neka ih je što više na životu,a gdje su slike od Ascone B:palac:
sr/e u papirima a auto ti je 1.6 nekužim Vozilo s registarskom oznakom OS103CH,marka OPEL, ASCONA1.6, I