Autor Tema: Kadet E 1.4i  (Posjeta: 3912 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

greg

• Gost
Kadet E 1.4i
« : 06 Studenoga, 2009, 23:21:35 »
Evo ga stigao je da pravi društvo starijoj sestri u dvorištu

Nešto me zeza od prvog dana,pa još nije regan,ali bit će uskoro.
Naime kupio sam ga prije 1mj. od prvog vl. koji je ostao bez dozvole zbog bolesti,pa nije vožen već godinu dana,pa je nešto trokiralo.
Najprije sam mu zamijenio;svječice,filter goriva,zraka i ulja,pa se bacio na pranje motora usput i frgića,pa se promijenio i indikator temp.,ali još uvijek malo trokira,pa sad neznam ima raznih priča tipa;frgić je,pa dizna,pa gumice od toga oboje,ali nema veze riješit će se to.

Uglavnom da još kažem auto je garažiran,pažen i mažen,tako da je u vrlo dobrom stanju,uz to ima samo 164tkm,a ove sitnice ćemo ukloniti kadtad.

Budući planovi:registracija,redovan servis i peri deri,a što se tiče uređenja i dorade,ovisi o budućoj situaciji,sve opcije su otvorene;)

greg

• Gost
Kadet E 1.4i
« Odgovori #1 : 06 Studenoga, 2009, 23:32:36 »
još par slikica,u prvom postu me nešto za***lo,pa se nisam usudio dalje,al evo ih:

To je to zasad,a bit će ih nadam se još puuunooo :)

greg

• Gost
Kadet E 1.4i
« Odgovori #2 : 04 Prosinca, 2009, 12:14:05 »
Evo jedan mali update

Žmige i nova rega,napokon :)

Offline mattax

• Antique Member
Kadet E 1.4i
« Odgovori #3 : 04 Prosinca, 2009, 12:33:24 »
možda trokira zbog smeća u rezervoaru
...DNK rulz...

Offline Smola

Kadet E 1.4i
« Odgovori #4 : 04 Prosinca, 2009, 13:33:14 »
nije frgic nego monopoint ubrizgavanje. kad trokira pri punome gasu? treba prvo vidjeti nivo goriva, pa pritisak na akceleratoru. da li trokira u leru?
Old Audis never die, they just drive fast

greg

• Gost
Kadet E 1.4i
« Odgovori #5 : 05 Prosinca, 2009, 00:59:35 »
@Matax-otvaran rezervoar,čist ko suza
@Smola-trokira samo kad krećem,a poslije kad stisnem jači gas i krenem prestane i u vožnji više netrokira,samo ponekad kad stanem pa ponovo krenem s laganim gasom,a s jačim gasom ne,u leru ne.
A za pumpu i gorivo sam se već uvjerio da nije :gosp:
« Zadnja izmjena: 08 Prosinca, 2009, 23:39:13 greg »

greg

• Gost
Kadet E 1.4i
« Odgovori #6 : 08 Prosinca, 2009, 23:46:23 »
E ovako,dosad sam imao male rute od 2-3km,a sad sam krenuo na posao u zg,pa su se povečale na 18-20km,sad trokira samo kod kretanja,a kad se dobro zagrije ništa,ali kad stojim malo duže na mjestu u leru,isprobao sam ga jedno 10-tak min. mirno radi bez gasa i odjednom se strese,a i pali mi se kontrolka od motora,sad stvarno više neznam otkud bi dalje krenuo sa istragom :vecernji: