Autor Tema: Radim iz gušta i nisam jeftin - tapeciram ;)  (Posjeta: 12343 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marac_kc

• Antique Member
Radim iz gušta i nisam jeftin - tapeciram ;)
« Odgovori #30 : 24 Studenoga, 2009, 09:42:44 »
Imaš pravo, svaka sredina diktira svoje cijene..., tak je kod nas, u Koprivnici češ platit više, a u Đurđevcu manje, jer je manji grad pa čovjek mušterije treba privuć dobrim omjerom cijene i kvalitete.. :gosp:
KEMI?AR

Offline Boksi

• Antique Member
« Odgovori #31 : 14 Prosinca, 2009, 12:14:20 »
Dali tapeciraš volane u kožu i pošto ako radiš?? Frend ima BMW-ov za presvuč, a drugi ima Abarthov volan i ne želi neki fuš!

te dali si u mogučnosti nabavljati original štof od siceva? Čuo sam da u Sloveniji netko prodaje, i da nije baš jeftino?

Hvala ako možeš pomoči!:ghh:
HF and Milano

Offline Boksi

• Antique Member
« Odgovori #32 : 14 Prosinca, 2009, 12:18:56 »
Inače....ja sam dao tapecirati siceve u kožu (od gtv) i imali su puno bora po sebi, ali onako valoviti, što je pak bilo teško izvesti!

Čovjek mi je uglavnom uzeo oko 700 eura za materijal (koža). A ukupno oko 800-850 eura s rukama, tako da si tu negdje ako se ne varam!? S time da je na par mjesta bio nepravilna šav, išao malo cik-cak! A to mi tad nije smetalo. Sada da! :gosp::vecernji:
HF and Milano

Offline DeBrna

• Veteran member
« Odgovori #33 : 10 Veljače, 2010, 09:04:27 »
Citat: Boksi;127079
Inače....ja sam dao tapecirati siceve u kožu (od gtv) i imali su puno bora po sebi, ali onako valoviti, što je pak bilo teško izvesti!

Čovjek mi je uglavnom uzeo oko 700 eura za materijal (koža). A ukupno oko 800-850 eura s rukama, tako da si tu negdje ako se ne varam!? S time da je na par mjesta bio nepravilna šav, išao malo cik-cak! A to mi tad nije smetalo. Sada da! :gosp::vecernji:

Poz, izvinjavam se što se nisam prije javio, nije me bilo neko vrijeme.
Ak ti pomaže, volane ne radim, što se siceva tiće, sve ukupna cijena je tu negdije mada mislim da te opeljušio na toj koži. Imam katalog nekog talijanskog proizvođaća kože za AUTOMOBILE i cijena je 50-ak € za kvadrat, ide ti oko 10-ak kvadarta za prednje i zadnje siceve, ali ljudi koriste pretežno  kožu za namještaj (oko 25€/m2) koja je dobra po meni, samo da je debela. :pda:
čovjek je stvorio kotač, BMW ga je najbolje iskoristio

Offline Boksi

• Antique Member
« Odgovori #34 : 10 Veljače, 2010, 14:48:24 »
Citat: DeBrna;138123
Poz, izvinjavam se što se nisam prije javio, nije me bilo neko vrijeme.
Ak ti pomaže, volane ne radim, što se siceva tiće, sve ukupna cijena je tu negdije mada mislim da te opeljušio na toj koži. Imam katalog nekog talijanskog proizvođaća kože za AUTOMOBILE i cijena je 50-ak € za kvadrat, ide ti oko 10-ak kvadarta za prednje i zadnje siceve, ali ljudi koriste pretežno  kožu za namještaj (oko 25€/m2) koja je dobra po meni, samo da je debela. :pda:

Dobro. Pa onda ču vidjeti za tu kožu ako se može nekako i ako ti nije problem naručiti:palac:

Mi smo inače iz rijeke naručivali, a koža je stvarno bila užasno debela! Jedva je neke stvari napravio:rolleyes:
HF and Milano

Offline DeBrna

• Veteran member
« Odgovori #35 : 06 Ožujka, 2010, 22:21:43 »
već kad se ne mogu pohvaliti da napredujem sa svojim projektima, evo čime se gubim kad ne radim na barkama...

Intruder 1400

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #36 : 09 Ožujka, 2010, 13:25:40 »
Barba DeBrna... :D:D
Interesira me da li bi mogao pretapecirati i popraviti moje siceve na Renolirrariju 4 GTL-u... Sic vozaca je ''propao'' i na naslonima za leda su ispali oni ''famozni federi'' koji sad vrse akupunkturu koljena i potkoljenice ekipi koja se vozi iza... :D:D
Pitam iz razloga sto su Cetvorkini sicevi, ajmo reci specificni, a i vlasnici istih takoder :D:D i ne vjerujem da ti je netko davao, ajmo reci 1000-2000 kn za uredivanje siceva na autu koji ne vrijedi 3500kn.
Ako si imao ikada posla sa Cetvorkama i ako ti se da s tim se bakcati - ja bi volio da se takav posao odradi posto imam namjeru taj aztic voziti jos barem iducih 85 godina...;)
Unaprijed hvala na odgovoru...
U potpisu:
Mušićavi vlasnik mušićavog auta :lol:
Frik-ri :to:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DeBrna

• Veteran member
« Odgovori #37 : 09 Ožujka, 2010, 19:44:32 »
Citat: frik-ri;145490
Barba DeBrna... :D:D
Interesira me da li bi mogao pretapecirati i popraviti moje siceve na Renolirrariju 4 GTL-u... Sic vozaca je ''propao'' i na naslonima za leda su ispali oni ''famozni federi'' koji sad vrse akupunkturu koljena i potkoljenice ekipi koja se vozi iza... :D:D
Pitam iz razloga sto su Cetvorkini sicevi, ajmo reci specificni, a i vlasnici istih takoder :D:D i ne vjerujem da ti je netko davao, ajmo reci 1000-2000 kn za uredivanje siceva na autu koji ne vrijedi 3500kn.
Ako si imao ikada posla sa Cetvorkama i ako ti se da s tim se bakcati - ja bi volio da se takav posao odradi posto imam namjeru taj aztic voziti jos barem iducih 85 godina...;)
Unaprijed hvala na odgovoru...
U potpisu:
Mušićavi vlasnik mušićavog auta :lol:
Frik-ri :to:

:ghh: nisam nikada radio katru, ali sam ju vozio, 850 TL, legenda :gosp:
bez uvrede, ali kako si rekao, nema smisla platit siceve koliko i cijeli auto :(
- traži po oglasima i grobljima, naletit ćeš na nešto pametno

PS- kako znaš da san barba ? :p

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #38 : 10 Ožujka, 2010, 13:32:21 »
Citat: DeBrna;145587
...bez uvrede, ali kako si rekao, nema smisla platit siceve koliko i cijeli auto :(

A sta ako bi ja bas baaaaas htio htio...? :ghh: Uistinu... Imam namjeru totalno raskupusati Katru (odvojiti sasiju od karoserije + sredivanje sasije + lakiranje + malo my modification about heating...) i onda bi volio malo srediti i siceve - bilo moje ili neke pimp siceve iz stare 5-ice...
Moj point je samo da li sredujes i one ''propale'' federe odnosno da li bi i Katrine siceve mogao ''podebljati'' odnosno profilirati malo bokove i slicno? Kao sto rekoh... Spreman sam na cash...

A sto se tice onog ''barba'' - to je iz postovanja prema starijim osobama... A vidim da si iz Istrie... :palac:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DeBrna

• Veteran member
« Odgovori #39 : 10 Ožujka, 2010, 17:56:14 »
pa, ako baš bi htjeo možemo se dogovoriti, ali tek nakon sezone, znači,10-11 mjesec kad imam više vremena i radim bez presinga. Federe ti ne mogu mjenjati, ali ako viri van može se vratiti i podložiti, profilirati originale su bačene pare, rađe uzmi te "pimp" iz  petke.

Glupo pitanje, ma šta u Rijeci i okolici nema nikoga da to radi? :confused: