Autor Tema: Volkswagen Scirocco Mk2  (Posjeta: 12862 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #60 : 28 Veljače, 2012, 08:49:35 »
Citat: sandro_vw;296154
Svaka budala svoje veselje ima, tako i ja :)

Ove na avataru su bile 6x14 prodane su davno sad imam identicne samo sto su 7x15 polirane komplet one su mi ljetni setup :palac:

Ne kužim tu naglu popularnost čeličnih felgi, meni su one za traktore i kamione:ghh:, ali i ne shvaćam što su te  toliko napali  i zašto svi moraju isto misliti (valjda ostalo iz starog režima).
Evo je ću, naprotiv, pohvalit "ljetne" felge koje su ko stvorene za Rocca:palac:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline dani16v

• Senior member
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #61 : 28 Veljače, 2012, 10:06:19 »
Ljetni set je odlican ;)

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #62 : 28 Veljače, 2012, 17:41:45 »
Nije mi imalo smisla da polirane ATSice vozam po snijegu i soli, morala je doc neka alternativa za zimu kakva-takva, ovi valjci su povoljno izletili i reko sto da ne :)

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #63 : 19 Travnja, 2012, 18:31:17 »
Da malo skinem prasinu s teme :P
Prije nekoliko dana odradjeno komplet kemijsko dubinsko ciscenje unutrasnjosti, sve izvadjeno iz auta oprano i vraceno ponovo:

Ovdje je sve izvadjeno iz auta i tek se tu vidi kolko je koza nazad :D

Onda vracene Aluline nazad

koje su bile na autu cirka tjedan dana i nakon toga su prodane....
Prva pomoc: 14ke sa zimuljama....

Pa smo se docepali malo mehanike: izmjenjene svjecice stavljene NGK sa 3 kraka umjesto Beru sa 1 krak, odvezen na komp da se nasteluje rad motora, izmjenjene gumice salteble, jos je ostalo da promjenim ventilator grijanja kabine i slozim do kraja muziku ponovo

Na dupli branik ugradjena i kuka, koju cu kasnije objasniti zasto je stavljena i slikama prikazati sve. Sad preostaje sva 3 branika srediti, zanima me cime je najbolje dobiti texturu branika onu hrapavu????
I za kraj trenutno stanje na felgicama koje sam nabacio dok ne nadjem ono pravo: BBS 6x15

http://www.deviantpics.com/images/thumbs/Cgx3c.jpg

Pozzz

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #64 : 20 Travnja, 2012, 16:02:49 »
Super mu stoje ove BBS :D
Nema akcije bez reakcije!

Offline Mr.he

• Senior member
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #65 : 20 Travnja, 2012, 19:54:43 »
odličan rocco....zanimljivo mi je ovo igranje s felgama. Kad legnu gewinde...leći će i prave felge. :)

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #66 : 20 Travnja, 2012, 23:16:00 »
za branike imas za kupiti renco structure spray se zove, vjerujem da ga ima i kod vas, on je odlican za te stvari. znaci sa njime dobijes bas onaj izgled branika kao da nisu bili nikad farbani i lakirani, gruba povrsina je i mat crne je boje i btw odlican rocco i stvarno mu super stoje ove bbs :D

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #67 : 22 Travnja, 2012, 04:39:19 »
Potrazit cu taj Rencov, ima ovdje dosta radnji sto drze Rencove proizvode, sto se BBS tice misljenja su podjeljena neki ih vole neki ne, prava prica je tek kad se uzivo auto vidi, meni su super, mislim da cu ih zadrzat malo :D

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #68 : 01 Svibnja, 2012, 11:36:27 »
Za vikend smo ja i kolega Kico isli u DubroVWnik Vw susret, bila je to zadnja veca moja voznja prije predavanja vozacke u MUP na mjesec dana, stic ce nazad vozacka taman do Karlovca tako da je to iduca destinacija :D
U Dubrovnik smo isli u koloni sa Markom i njegovim prekrasnim Kecmanom :D

Nakon cjelonocnog druzenja i opijanja nastavili smo sa druzenjem i trijeznjenjem na brdu Srđ

I na kraju povratak kuci u koloni sa jednim velikanom Golf Mk5 R32, auto stvarno predobro ide i ima prebrutalan zvuk..

Na slici se ispred Golfa vidi Skoda Ocravia koja je nesto pokusavala, al je ostala u oblaku dima Golfa :D
Vise slika na linku: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3731233648561.2163249.1507590682&type=3&l=60824e4f81
Ima i kompletan report na VWCC forumu.
Kao sto san vec napisao narednih 30 dana sam bez vozacke i stoga Rocco ide u garazu da se sve sredi i spremi za Karlovac, auto ce bit potpuno spremno osim boje nazalost nisam jos u mogucnosti da ga kvalitetno lakiram, ali Boze moj idemo se druziti sa ekipom :D
Ovo je naime bio prvi put od kako sam dobio vozacki da sam izveo Rocca na dalje putovanje, moram priznat da sam prezadovoljan autom i ponasanjem na cesti i potrosnjom koja je bila nevjerovatno ali oko 6,5l/100km. Motor ne diram nema sanse ostaje dok je ziv pod haubom. Uskoro cu poceti sa upadateovima radova iz garaze do tada lijep pozdrav :D
« Zadnja izmjena: 01 Svibnja, 2012, 11:38:39 sandro_vw »

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #69 : 02 Lipnja, 2012, 17:12:25 »
Radilo se malo, prvo su skinuti svi djelovi koji su se trebali zamjenuti/farbati

Znaci pripremljeni su za farbanje branici i retrovizori, i Kamei orginalna obrvica za farove, nosac ventilatora hladnjaka, poklopac za akumlator presprican bumper sprejem, namontirana ralica od Passata, stavljena nova GolfBall rucica, skinute maglenke i ponovo slozena muzika kompletna.
Sprickit:

Gotovo:

Montaza lip-a:

Kamai lajsnica orginalna, pricvrscuje se sarafima na vec postojece rupe:

Ljepljenje lajsnica sa unutarnje strane na vratima koje nikako nisam imao...

I na kraju sve to sklopljeno, ofarbano, namontirano....

Unutrasnjost i GolfBall rucica nova:

Ostalo je jos par sitnica da se dotegne, ocisti, sredi i na kraju da se ispolira sve i to je to, spreman za KarloVWac. Do pisanja lijep pozdrav :D

sandro_vw

• Gost
Volkswagen Scirocco Mk2
« Odgovori #70 : 12 Lipnja, 2012, 18:35:34 »
Rocco je za vikend prevalio 900 i kusur kilometara bez ikakvih problema, kao sto je nekima vec poznato isli smo u Karlovac na X Vw Tuning Show gdje je Rocco dobio jedan mali pokloncic

A u povratku kuci smo svratili u Sarajevo na 1st Venom Tuning show.
Mislim da je do sad autic dao svoje i da je sad vrijeme za nesto ozbiljnije, stoga mu spremam jedno kvalitetno lakiranje, malo ce potrajati al mislim da ce do iduce sezone  zasjati u novom sjaju. Do pisanja lijep pozdrav :D