Krenulo je kao 318 ie30 iz 84.god coupe,zatim je ubacen 2.3i iz e30 i napravljen atest,pa sam stavio zadnji most od Compacta e36 sa diskovima i 5 rupa,ovjes od Gabriela(amortizeri prednji),FK opruge 75/50 i zadnji novi amortizeri Monroe...auto je vise slagan kao zahebancija od dostupnih dijelova,lock diff 100% 3,73 omjera(veliko kuciste) i malo smo driftali na Belici sa njime...onda sam se poceo igrati i stavio komplet novi auspuh od Inoxa(lastovcic) i Rollbar u 4 tocke takoder od Inoxa(Lastovcic) pa sam popeezdio i izvadio masinu i prodao je,poceo prodavati dijelove sa kocke(Sic,volan,pojaseve) zatrebale pare :( i onda mi je ostala odlicna skoljka od e30 coupe koju nisam mogao prodati za 800-900eura...:lol;)
e sad krece prica....kako sam se izvuko iz gabule i nisam uspio prodati auto do tada dosla mi je ideja na pamet...;)imam 2.5 24v iz druge kocke(ex driftalica sa Tazom na vratima),imam auspuh,imam dio rollbara,imam sve potrebno da stavim prednji ovjes na 5 rupa,brdo felgi sa 5 rupa,imam zadnji most od compacta sa vecim diskovima i 5 rupa,imam dosta rezervnih dijelova masine i fensi cukice(ulju,voda,afionske prekidace vaaauuu) i slicne peezdarije(TNX TO RIMAC),zadnje dark star-tec lampe,dve boce za N2O i Dva sistema(80ks+50ks ako zafali) i imam viska slobodnog vremena....

:lol
kocka je komplet raskopana do temelja(TNX TO DROBI) i treba sanirati nesto sitno hrde(ali fakat skoro nista) i ide komplet na lakiranje iznutra i izvana u MAT CRNU BOJU u kombinaciji sa krom branicima i krom lajsnama po krovu i oko vrata,te kroma rollbarom....,zatim prebacujem masinu M50 iz druge kocke u ovu,montaza auspuha,nastavak rollbara(lastovcic),sloziti prednji kraj na 5 rupa i tu dolazi secer na kraju ALPINICE 17" 8,5J ispred i 9,5J iza ;),ideju za boju i karmu auta mi je dao film od Tarantina Death Proof(Chevy Nova SS) i sukladno tome na haubu ide kosturska glava prekrizena sa dvije kosti ;):hihi:crz
Radovi su u tijeku,danas ide na lakiranje i limariju i jos moram nabaviti neki H-pojas(5-7cm) u 4 tocke i neke sitnicenesto slika mi je na drugome kompu ali imam i ovdje...uzivajte...;)
URL=http://imageshack.us]

[/URL]