Autor Tema: Fiat Uno Turbo by Ipod  (Posjeta: 15748 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« : 05 Prosinca, 2009, 14:37:05 »
Etko kako kaze, Radi se o Fiat unu Turbo kojega sam kupio prije 2 god i auto je bio u dostra losem stanje i bio je slagan za streetrace.Kako ja nisam imao mira rastavio sam ga u dijelove i malo po malo slagao od lakiranja,tapaciranja,izrada haube motora i sve sam uglavnom sam radio Uz naravno pomoc oderedenih frendova.
Etooo Toliko pa evo vam koja slikica

Eto ako vas bude zanimalo budem vam jos slikica stavio ali kada ga slozim do kraja ide pravi Photo:)

Offline xxx

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #1 : 05 Prosinca, 2009, 15:59:23 »
dobar, što se radilo na mašini koja je turbina?

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #2 : 05 Prosinca, 2009, 17:02:11 »
Motor je 1.3blok, 1.4 glava i sve ostalo gore,usisna grana, Injektori punto gt,Comp punto Gt, turbo je seriski ali mozda ce ici gore drugi, ide gore jos par sitnica na motor. kada bude gotov onda ce sve biti pokazano i ispricanoooo. Etooo Auto za sada ide kako spada zadovoljan sam moram jos videjet neke stvari i isprobat sve da vidim kako ce se ponasat dok bude isao i koliko ce trositi ehheXD

Offline DAČOKTT

• Antique Member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #3 : 05 Prosinca, 2009, 22:40:48 »
AAA san snova auto mrak mrak samo ih nema puno dobrih i očuvanih svaki koji kupiš moraš uložit najmanje 1000eura.auto je fenomenalan daj još slika.

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #4 : 05 Prosinca, 2009, 23:53:15 »
ma imam slika ko pljeve, samo moram slikati sada zadnjih par uradaka kada je skoro gotov, samo nazalost moram prodat felge i gume i uzeti manje jer mi je knap pa ce strugat ili samo gume, a zao mi je jer am nove Eaglice kupio i sada ih moram prodat ili mjenjat za nesto nize a da to ima smisla. I naravno kada dode na cestu stelaje turba,rada motora, pregled potrosnje, itd itd da bude kako spada XD

greg

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #5 : 06 Prosinca, 2009, 00:25:46 »
Super autić,jedva čekam airbrush,da vidimo šta si za njega smislio :gosp:

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #6 : 06 Prosinca, 2009, 00:28:21 »
hahaha Za njega nisam nis najgore mi je kada moram samom sebi nes raditi jer neznam sta bi.XD
Auto ostaje za sada ovakav sta se tice vanjstine,unutra jew cijeli presvucen u alcantaru , a jedino ako ga ostetim lak onda cu mozda se baciti na neku kombinaciju airbusha haha A do tada ovakoo :)

ILOVERWD

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #7 : 07 Prosinca, 2009, 15:05:46 »
jeben ti je uno! nego daj mi reci koliko te izaslo oblacenje u alcantru i ko ti je to radio ako nije tajna? ja bi to u svom napravio isto...

p.s imas jebene felge! haha :)

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #8 : 07 Prosinca, 2009, 16:14:55 »
U alcantaru sam sve sam presvalcio, zahebancija Kvadratna jer nije kao koza,jer je koza rastezljiva  a alcantara nije i to je najveci problem sta je je. i onda na nekim dijelovima moras kemijat. A "alcantara" iskreno to alcantare vidlo nije ili ti samo kopija je metar ok cirka 60-80kn , tako da si racunaj. Ali sve se da ako si das dovoljno truda :)))

ILOVERWD

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #9 : 07 Prosinca, 2009, 18:27:04 »
si neko posebno ljepilo koristio kad si ljepio na plastiku ili?

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #10 : 07 Prosinca, 2009, 22:13:57 »
Ne obicno ljepilo za tzv snifavac hahahaha a ono najobicniju kilu ljepila sam uzeo i deri  :)

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #11 : 20 Prosinca, 2009, 15:03:47 »
Eto malo slikica kako je to bilo dok je bio u garazi i izradi :P a nove ce stici uskoro moramo neki Photo Sesion napaviti vec me jedan frend potograf zvao ali nikako stici he he

« Zadnja izmjena: 20 Prosinca, 2009, 15:29:59 ipodairbrush »

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #12 : 20 Prosinca, 2009, 15:25:44 »

Eto slikice kada ga malo sliknemo jos metnem, jer sam vidio da su neki molili da metnem jos slikica. Planovi dalje su da ga za sada podesim i slozim da bude kako spada jer mi se cini da mi Maf senzor ili comp previse daje goriva pa trosi ko kuga ali sta se tice da ide ide. Daljnji planovi ostaju za sada u glavi dok nebude vise para :P
« Zadnja izmjena: 20 Prosinca, 2009, 15:29:09 ipodairbrush »

Offline Meta

• Junior member
  • **
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #13 : 20 Prosinca, 2009, 22:46:07 »
Uno je :palac:.Čini mi se auto poznat,je li to onaj što je bio u crnoj boji iz Šibenika?;)

greg

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #14 : 20 Prosinca, 2009, 22:53:12 »
Čekaj malo,sad sam tek skužio,jel to stari tip una sa prednjim faceliftom ili?:eek: