Autor Tema: Fiat Uno Turbo by Ipod  (Posjeta: 15758 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline somthing_ugly

• Oldschool rookie
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #30 : 27 Veljače, 2010, 18:24:07 »
me like :palac:

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #31 : 27 Veljače, 2010, 18:37:58 »
ma joj e jucer mi je to uletilo u roku od mozda 5min da sam sanjao to nebi se toliko iznenadio Vjeruj mi. Bile su u igri prvo UltraLegere 15" i ono uleti mi kombinacija koju nisam smio propustiti :) e mislim da malo djete nije tako happy kao ja sada :))) Ali mi je zao onih ko psu :((

a112

• Gost
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #32 : 27 Veljače, 2010, 21:03:34 »
Dobar izbor kotača,vjerojatno si zaslinio na onog crnog turba što se vuče po netu sa 8x13 :D

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #33 : 27 Veljače, 2010, 22:16:52 »
Oooo Da mali je bomba ma znas sta ima vremena da dodu i 8j 13" he he :))))

Offline OldAudi

• Antique Member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #34 : 28 Veljače, 2010, 12:05:17 »
Auto je prva liga,znam koji je bio vlasnik u Cakovcu,Vedran Delimar aka Veki,jel?Imao je naljepnice dok je bio crni...Auto je divota,koliko ima konja ako nije tajna...?SAmo stavi ATS 13x8,neces pozalit,viodio na yugicima,corsama i ostalih auta 13x8,felge su stvarno super...podrzavam ideju!

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #35 : 28 Veljače, 2010, 19:21:33 »
E vjeruj mi sada je ovo sirtoko da viri van felga sta nije lose i to bez distanci jos kada distance metnem e biti ce vani bolseno s time da moram neke gume sada nabaviti za to sve:))) A koliko konja ima neznam ni sam nesto sam malo ssmanjio ali koliko sam smanjio toliko sam i dobioo jer je jos dodatno kemijano sa drugim stvarima :)) Tajna He he
Evo ih kao mali Spy Photooo He He E sjest ce mu KAO BUDALI SAMAR:)))
Zadovoljan sam:)

« Zadnja izmjena: 28 Veljače, 2010, 19:32:03 ipodairbrush »

Offline Ivan L

• Antique Member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #36 : 28 Veljače, 2010, 21:11:44 »
Dobro su mu sjele ATS-ice iako su mi prijasnje felge oku draze.
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #37 : 28 Veljače, 2010, 23:01:33 »
Ma iskren veliki mi je bio problem sa prijasnjim felgama ZASTO???? Problem je bio oko toga sta sam imao visoku gumu gore pa mi je auto strugao na sve strane. Onda Napravio sam Kardinalnu pogresku sta sam ispolirao felgu ljepo je sjela a nisam ju dao Plastificirat i onda mi je potamnila. Ali nije to neki problem Uzmes malo paste i Rijesenoo jer je u pravilu izgubila samo sjaj Nije Korodirala. A Ats Classic mi je od uvijek Bila zelja da staviom na njega Uletila mi je kombinacija da sam Dobio od Kolege koji mi slazeauto cijeli, te sam dobio felge Za Doslovno SICU. Ispod Cijene Duplo:) Tako da to nisam ni zeljeo ni htjeo Odbiti:) Sada cu uzetiu neku gumu privremeno Makar ako ima tko 175/50/13 ili 185/50/13 Gume neka posalje Pm pa cemo vidjet. Hvala jos jednom

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #38 : 01 Ožujka, 2010, 15:18:40 »
...Uno je super a ATS je pravi pogodak...i ja bi takav paket u bunkeru..:D

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #39 : 06 Ožujka, 2010, 18:54:00 »
Evo kako auto stoji sada maloo Dok ne nabavim Gume koje zelim :) Usput si dajem malo volje pa idem presloziti tako zvane zajebane doijelove Koje su mi "profi lakireri napravili" :(
Sve u svemu nakon nekoga vremena hauba kako je sva grbava i jos k tome popucala skinuta je i sada je na pripremi i brusenju, kada ju prelozim zaljepim skrge Mortat cu ju lakirat u Crnu Gloss boju jer ove boje za kupiti NO NO sta ces. Nije mozda neka najbolja solucija alii opet je bolje nego da mi netko napravi slicnu boju pa da izgleda kao da je bio zakucan:(((
Imam sada mogucnost pa cu vjerojatnoo sada Ako stignem I krov prebrustit malo proavnat grbe i Roknut isto u Gloss Black, da se sjaji jer je u pravilu krov saren pa me to smeta:(( To ti je kada dajes "Profi lakirerima iz supe" a debil se sam nisam onda to usudio raditi Hebi ga Moras ispast debil da bi shvatioo :)

jedino mi je zao sta sam malo u stegi sa vremenom i malo sa lovom pa necu sada uspijet napraviti Kalup za haubu da izlijem kroz neko vrijeme Plasticnu da imam a ovu metnem na stranu:)

Offline sestan

Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #40 : 08 Ožujka, 2010, 20:09:26 »
jednostavno  za sve uradjeno i za ono sto ce tek biti:palac::palac::gosp:
*SKANDAL*

Offline ledeni09

Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #41 : 08 Ožujka, 2010, 20:48:09 »
Ipod svaka cast auto je cista perverzija,sad mi je krivo mog turbaka dok je bio u životu.Opali me nostalgija kad ga pogledam.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #42 : 08 Ožujka, 2010, 23:19:12 »
ma iskreno Ali stavrno Nebi ga dirao sta se tice boje. ALI?? Uvijek psotoji to ali??? problem je u tome sta mi je auto sfusaren ili ti isao sam to raditi na brzake . Sta se tice limarije sve je bilio mrak slozeno , ali kako je vrijeme prolazilo nekima je smetalo to sta se rade neke druge stvari:( I onda je lose polakiran. Posto mi je napuklae skrge na haubi Isao sam na to da obradim do kraja Haubu pa polakiram. Ali Kako je Boja Auta Kemija koju sam radio Nemam sada vise istog pigmenta:(((( DEBIL:(( I Zato ali samo zato ide hauba i krov u Crno Gloss jer mi se neda za sada kemijat dalje. Mozda jos i puknem i polakiram auto u Slicnu boju ali Po RAL-u:)) Jos ce me ziher negdje netki ogrebat ili shebat:)))) PS HVALA NA POHVALAM

Offline ipodairbrush

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #43 : 16 Ožujka, 2010, 19:20:38 »
Evo da ne ispadne da se nista ne radi :)) Eto hauba je prsmirglana pokirana i malo je povuceno sa lakom da vidimo daliu je ostalo jna odredenim dijelovima jos rupica i pukotina:)) Jos malo pa idemo Lakiranje :))) Ako budem Sa haubom zadovoljan onda Ide i krov na obradu :)))

Offline file

• Senior member
Fiat Uno Turbo by Ipod
« Odgovori #44 : 16 Ožujka, 2010, 20:01:40 »
Pa livaj perlu u lak. (dogodilo se to i meni na motoru). Uredi to i na ats 13" gas