Autor Tema: Bijela lista trgovaca - PREPORUČAMO!  (Posjeta: 142813 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mattax

• Antique Member
Bijela lista trgovaca - PREPORUČAMO!
« Odgovori #180 : 10 Prosinca, 2012, 13:51:57 »
obrisano.....
« Zadnja izmjena: 10 Prosinca, 2012, 13:53:04 mattax »
...DNK rulz...

Offline BORAC ISTRA

« Odgovori #181 : 10 Prosinca, 2012, 19:11:33 »
Citat: mattax;357665
yugopula- meštre, svaka čast. ugodna trgovina , bez ikakvih problema.... hvala još jednom, pozdrav:palac:

evo ja ću pohvalit obojicu :))
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline Caby

• Oldschool rookie
« Odgovori #182 : 02 Veljače, 2013, 13:54:20 »
Da pohvalim druga Borca - sva čast majstore, odličan trgovac i hvala na svemu, još jednom!!!:palac:

Offline Žein

« Odgovori #183 : 28 Ožujka, 2013, 17:14:20 »
lada2107 same rijeci pohvale.

Em cijene,em razgovora,em svega ostalog.

Od mene punih pet.
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline lada2107

• Senior member
« Odgovori #184 : 16 Travnja, 2013, 00:02:56 »
Žein,tak sam crven kaj da sam popil 2 litre crnjaka,hvala :gosp::gosp::gosp:

Offline Mr.Tomm

• Oldschool member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Ford Focus,Peugeot 106 Rallye S2,Autobianchi 1.3 GTI
« Odgovori #185 : 28 Svibnja, 2013, 18:55:31 »
Imao sam sreću i u potrazi za novim autićem slučajno naletio na kolegu sa foruma .Susret u Poreču,nekoliko razmjenjenih informacija i Cinquecento sporting je još jedan od četverotočkaša u kolekciji.Auto je očuvan,od vlasnika sam dobio nešto interesantnih rezervnih djelova ,ugodno me iznenadio kad mi je predao auto s punim rezervarom goriva jer u današnje vrijeme svatko gleda uštedit svaku kunu a prodavatelj se pokazao pravi gentlman.Svaka čast i preporuka za suradnju kolega je viz.miki.

Offline mrki-os

• Veteran member
« Odgovori #186 : 29 Lipnja, 2013, 17:12:48 »
prpaprpa- odlična komunikacija, veliki izbor novih dijelova za Yuga i recesiske cijene :palac:

Offline Lama

• Antique Member
    • http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1615512135
Odg: Bijela lista trgovaca - PREPORUČAMO!
« Odgovori #187 : 21 Kolovoza, 2013, 00:13:47 »
Imao sam sreću i u potrazi za novim autićem slučajno naletio na kolegu sa foruma .Susret u Poreču,nekoliko razmjenjenih informacija i Cinquecento sporting je još jedan od četverotočkaša u kolekciji.Auto je očuvan,od vlasnika sam dobio nešto interesantnih rezervnih djelova ,ugodno me iznenadio kad mi je predao auto s punim rezervarom goriva jer u današnje vrijeme svatko gleda uštedit svaku kunu a prodavatelj se pokazao pravi gentlman.Svaka čast i preporuka za suradnju kolega je viz.miki.

A mene Tomo nebiš pofalio ... mene samo zoveš kad treba .... :sorrow: :sorrow: :sorrow:
http://www.facebook.com/lamaracing.specialparts - izrada dijelova od stakloplastike razne vrste proširenja, body-kit, haube, vrata, itd....

Offline Floyd

« Odgovori #188 : 27 Kolovoza, 2013, 15:42:24 »
Sve pohvale za kolegu pod nickom zastava 750!  :biggrin:
Fiat u srcu, mini u duši

Offline Robi_101

• Oldschool rookie
« Odgovori #189 : 29 Kolovoza, 2013, 00:26:08 »
Žein...

čovek me je čekao na riječ, pokupio sam dijelove, cijena korektna... svi zadovoljni  ;)

Offline Mr.Tomm

• Oldschool member
  • Vozilo:: Ford Focus,Peugeot 106 Rallye S2,Autobianchi 1.3 GTI
« Odgovori #190 : 22 Rujna, 2013, 19:15:07 »
Uh evo gore sam pohvalio čovjeka s kojim sam jednom trgovao za Cinquecenta a stvarno se sramim što nisam spomenuo kolegu Lametu koji je i kod ove trgovine bio aktivan.Inače,već nekih 4-5 godina  s Lamom uspješno surađujem,savjetujem se i dogovaram oko djelova.Interesantno je da je prva trgovina odrađena na način da je Lama u Trstu kupio za mene komad koji mi je trebao,poslao ga i nakon nekoliko mojih traženja tek poslao br.računa da mu platim,radilo se o većoj cifri koju mi je čovjek odradio a da me nikad nije vidjeo ni upoznao.Mislim da je to jedan od detalja koji  mogu biti dobra referenca za trgovat s Lametom.I VELIKA ISPRIKA što ga nisam odavno stavio na bijelu listu trgovaca  :) .Kad sam se već raspričao nemogu da ne spomenem i nedavno odrađene dvije transakcije s Boletom(Bole Ronal) ili na ovom forumu registriran kao "ascona75".Kuplena su dva seta felgi u tip-top stanju ,cijene vrhunske,odlična komunikacija ,na kraju krajeva čovjek se razumje u poso koji radi i vidi se da drži do sebe i budućih kupaca!

Offline renault 4 tl 1981

« Odgovori #191 : 04 Prosinca, 2013, 22:49:01 »
Evo da i ja nekog pohvalim.Pohvaljujem kolegu bubuleja šta mi je poslao paket i prije nego šta sam ga uplatio,a roba uredna kako je i opisana u oglasu i pažljivo zapakirana jer se radilo o znakovima Zastava:good:.Svaka čast care :hi:, slobodno možete imati povjerenje u čovjeka.
« Zadnja izmjena: 04 Prosinca, 2013, 22:59:15 renault 4 tl 1981 »
Život je kratak da bi trošio vrijeme na budale.

Offline Stipe0504

• Veteran member
« Odgovori #192 : 13 Prosinca, 2013, 21:45:48 »
Marin Klanjac,ima strpljena i konkretan je.Lik je sve dobro zapakirao i poslao paket u roku 1 dana u zg cak mi je skinuo dogovorenu cijenu. Kapa do poda,toplo ga preporucam.pozdrav od Stipe.

Offline ZDRAVKO

• Antique Member
« Odgovori #193 : 05 Siječnja, 2014, 08:48:53 »
ja bih pohvalio Joke Bmw i Von Jurki,stvarno korektne cijene i sve po dogovoru kao i kolege koje sam vec prije spomenuo! :good:!

Offline Katramaniac

• Antique Member
  • Vozilo:: Renault 4 GTL 1990., Renault 11 1984.
« Odgovori #194 : 06 Siječnja, 2014, 18:25:39 »
Pohvala za kolegu bubuleja. Znakovi u odlicnom stanju kao na slici, uredna primopredaja. Svaka pohvala! :thmbup:
RENAULT - des voitures à vivre