Uh evo gore sam pohvalio čovjeka s kojim sam jednom trgovao za Cinquecenta a stvarno se sramim što nisam spomenuo kolegu Lametu koji je i kod ove trgovine bio aktivan.Inače,već nekih 4-5 godina s Lamom uspješno surađujem,savjetujem se i dogovaram oko djelova.Interesantno je da je prva trgovina odrađena na način da je Lama u Trstu kupio za mene komad koji mi je trebao,poslao ga i nakon nekoliko mojih traženja tek poslao br.računa da mu platim,radilo se o većoj cifri koju mi je čovjek odradio a da me nikad nije vidjeo ni upoznao.Mislim da je to jedan od detalja koji mogu biti dobra referenca za trgovat s Lametom.I VELIKA ISPRIKA što ga nisam odavno stavio na bijelu listu trgovaca :) .Kad sam se već raspričao nemogu da ne spomenem i nedavno odrađene dvije transakcije s Boletom(Bole Ronal) ili na ovom forumu registriran kao "ascona75".Kuplena su dva seta felgi u tip-top stanju ,cijene vrhunske,odlična komunikacija ,na kraju krajeva čovjek se razumje u poso koji radi i vidi se da drži do sebe i budućih kupaca!