Kromiranje... Dobra fora... Jednostavno - u Hrvatskoj to NITKO NE RADI!!!! da, dobro ste procitali... Problem je u pripremi, nitko to nece raditi, a ako netko i hoce - to su kvakice, ruckice i slicne sitnarije...
Kromirati branik ili felguje u Hrvatskoj nemoguca misija. Ja sam od toga odaaavno odustao.
Rijecka galvanizacija - kod ''Tete rože'' na krimeji i ne radi kromiranje nego nikolvanje i to bez bakrenja. Mozda ima nekih novosti u vezi izrecenog, ali ne vjerujem... To bi se do danas proculo i svi bi tamo isli kromirati. Navodno velike povrsine ne mogu raditi jer nemaju jaki ispravljac bla-bla-bla, ne interesira me...
Galvanizacija Lovric pored Pule... Ista prica - ne branike, ne felge, ne branike, ne nista veliko... A kad hoces sitnarije - onda opet ne rade jer nemaju vremena za to... Ne isplati im se... Olfa, prekidaju proces... Mijenjanje kemikalija... Bla-bla-bla - No me interesa. Plus ne rade pripremu. Znaci - samo cincaju ograde i oluke.
To je moje iskustvo... Bar u Hrvatskoj... Teze iskromirati felgu nego ishodovati papire za... Bilo sto u Hrvatskoj.

Sto je najgore - ono sto je spomenuto... Odakle dolaze sve te silne kromirane stolice...? Stupovi...? Điđe-miđe...?

Ako je ovo sto Gigi kaze za Domzale... Rada se nova nada u mome svračjem oku... :D:D
Vec se vidim... Preko grane ''tamo''
ratlook - preko grane ''vamo'' Pinkići na fuuul gas:
Remember when you were young, you shone like the sun.
Shine on you crazy diamond.
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky.
You were caught on the crossfire of childhood and stardom,
blown on the steel breeze.
Come on you target for faraway laughter,
come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!
You reached for the secret too soon, you cried for the moon.
Threatened by shadows at night, and exposed in the light.
Well you wore out your welcome with random precision,
rode on the steel breeze.
Come on you raver, you seer of visions,
come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!