Nisam siguran kako ce auto biti prihvacen zbog nesto "novijeg" godista u odnosu na ostatk, light tunninga felgama, spustanjem i smoked stylingom. Nije potpuno zadrzan originalan izgled. BMW eksperti ce zamijetiti da je auto vfl, i umjesto krom branika ima face lift branike, te fl prednji vezni lim. Komentari bilo kakkvog karaktera dobrodosli :palac:
Pa evo nesto o mojoj bebi. :)
U orginalu 2.5, al trenutno 2.0 (12v, R6, 129ks) jer je 2.5 reko svoje, puknut zupcasti, nije bio u fazi, rupe na (ne znam kako drugacije da to nazovem) prihvatima radilice 2x veceg promjera od norme itd.
Auto je inace bio bratov, sve skupa kod nas je nekih 5 godina.
Oprema: 4 elektro podizača, el. podesavanje retrov., ABS, servo, centralno zakljucavanje, board computer1 (BC2 narucen), cd mp3 usb, 8 zvucnika, Recaro sicevi, M-tech1 volan, BBS 17" felge, Bridgestone Potenza gume, Hella smoked farovi s lecom, smoked zmigavci, AC Schnitzer zadnji branik, IS lip naprijed.
Hartge pletene ispusne grane, Sebring auspuh (dvostruki, svaki sa svojim loncem - baš fino svira :) ), Koni sport amortizeri, H&R opruge (-40/-30mm), lpg, wind shooter (jako korisna stvar, voznja bez krova i do 120km/h ugodna).
1988. godina, 193 000 km na satu. Pretapicirani su sicevi, novi krov i lakiran prije 2 godine, sanirana korozija na kriticnim tockama (podnice, pragovi, džepovi, rubnjaci), zasticen s bitumenom/voskom.
Mijenjani svi seleni, nove plocice i diskovi, pumpa vode, goriva, novi visko, zadnji most, lezaji, vilice, šper diff, servo letva volana sa e36 i jos sitnica, bitnih/nebitnih stvari.
Dakle, podvozje, limarija, unutrasnjost i agregati sredeni. U planu daljinsko zakljucavanje, board computer2, gume prozora u vratima i na krovu, hard top, staviti pre-face lift lip, BBS RS jednog lijepog dana :rolleyes: i meni najdrazi dio, ugradnja generalno uredenog 2.5 motora. :) (m20b25, redni šestak, 12 ventila, 172ks)
Narucene nove karike, leteći, set dihtunga, novi MAF senzor, blok motora na honanju. Glava motora treba stici sljedeci mjesec iz Slovenije, pa na uredenje.
Malo sam se bavio i estetikom, pa je tako ispoliran ventil dekl, sad isto pokusavam sa usisnom granom.
To bi bilo to. :)
Ovako je izgledao kad je dosao

Drugi dan :)

S frendovom Lanciom