ne kuzim zasto prag variti punim varom, ok to da se spoj unutarnjeg praga i poda ak oje tako konstruirana karoserija spaja punim varom, ali zasto vanjski prag kojeg wheeler misli tockasto povariti, to je jedina ispravna varijanta sa co2 ujedno sto se tice tog dijela, ako hove na cvrstoci dobiti onda ce sloziti jos jedan "unutarnji prag" a to je siroka traka lima 1mm od gornje do donje tocke spajanja tvornicki namjenjenog unutarnjeg i vanjskog praga, to je CAKA na golfovima kecevima a i na tom passatu koja zlata vrijedi
ujedno bi apelirao da najvise racuna vodite o tome da se DORADE na karoseriji i zamjenskim djelovima izvode u punom varu, samo pozor, bez prepaljivanja, zj. pregrijavanja, time materija gubi jako bitna svojstva, izvija se, te postaje podloznija koroziji, tj. beskoristan mrtav element na autu
kad smo kod elemenata na autu, tj. element karoserije, bio to prag, krak sasije ... itd, kada se radi sa co2, isti zamjenski element se prvo zastiti sa kasnije nedostupnih mjesta reaktivnom, te se pripase na karoseriju, u vecini slucajeva pritisne stezaljkama, te na par rubnih mjesta povari varom duzine cca 3-5cm, i nastavi toskastim varom,
denis- postruzes sa mesinganom cetkom na busilicu, reaktivna temeljna, e sada nastaje problem, ja se nadam da nisim mislio spojeve pojacati punim varom, jer time samo pravis problem, karoserija je tako zamisljena da "dise" a ako je ti na taj nacin ukrutis da joj elasticne elemente umrtvis doci ce do pucanja, radije slagati ovako kako sam malo vislje naveo primjer za golf keca, automatski si auto pojacao po duzini, i jos ga povezes po sirinama i to bi bilo dobro, ne znam za yuga, karoseriju nemam bas u glavi, znam da je problem zadnji dio mosta i vjerujem napred slabi vezni lim i krakovi, na tome poraditi pojacavanjem, ali varove puniti nikako