pa reaktivna temeljna ti je i prajmer, ovo zeleno mobihelovo mislis sprickit ili filler nest od toga jel tako? to je po mom ok kombinacija, ma ne znam, samo ljudi digli neku paniku da im se sve odize i ne valja i jos brze truli a sve zato jer ne naprave dobro
E pa sam si skužio-ne naprave dobro.
Svi misle završit poso za sat vremena,e pa neide to tako.
-Sve ima svoje,kad navučeš git minimalno se ostavi 24h da "usjedne" u pore i rupice,pa se onda brusi.
-Kad se ošprica temeljnom,prajmerom,bilo čime ostavi se da boja "očvrsne",bez obzira na to što je ona suha na dodir.
-Svaki sloj materijala nema veze koji je materijal,se izmatira,izskočira prije nego se stavlja drugi sloj nečega da u materijalu bude riseva da drugi sloj materijala može uhvatit se dobro.
-Kad se čisti nitrom ili antisilikonom treba čekat 10-ak minuta da ispari iz materijala pa tek onda lakirat il već šta.
-Debljina materijala je bitna,inače što deblje to gore u većini slučajeva.
-Treba pazit na "bazu" materijala,jer se neki materijali ne podnose kemijski.
čitat specifikacije proizvoda (mnogi ni neznaju šta je to)
-Prije svakog nanošenja treba očistit dobro površinu i ostavit da čistilo ispari dobro.
-Pazit na temperaturu kad se radi (bojanje na suncu i tako to)i koja temperatura je optimalna na nanošenje tog proizvoda (specifikacije proizvoda)
To su samo neke "SITNICE" koje mogu zajebat cjelu stvar i ajd ispočetka,a mnogi misle da to nije bitno.
NIJE BITNA SAMO KVALITETA MATERIJALA,NEGO I KVALITETA RADA !!!!!!
Što se tiče gita na goli lim,nenormalno uhvati na goli lim,ali upija vodu i nevalja.ljudi su izmislili prajmer iliti reaktivnu temeljnu koja je i reaktivna i prajmer i ide kao prvi sloj.
Nije više git ko što je bio prije da popuca tako lako.
Uvijek može bit reakcija između materijala to ovisi o mnogo faktora,a nekad i o sreći jednostavno,al ako se potrudiš napravit kvalitetno naćeš požalit.
Eto nadam se da sam pomogo malo.:palac: