Autor Tema: Gedore  (Posjeta: 29463 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fuzzy

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #15 : 15 Rujna, 2010, 08:26:06 »
Netko je spomenuo i Proxxon... Apsolutno zakon! Imam srafcigere, bitove i kljuceve njihove i savrseni su. Svi su Proxxon Industrial. Toleranca hebena (savrseno sjedaju), zavrsna obrada hebena. Neki imaju 2 godine, a neki 25 godina garancije. Skuplje od Uniora, ali i bolje.
Imam i nesto rucnog alata koji su "robne marke" - Fairline, Budget, itd. Za prvu ruku ok, ali za nista drugo.
Elektricni alat "robnih marki" isto nije los za prvu ruku, zgodno je za nekakve radove na kuci i sl. ga kupiti - ima 5 godina garancije, deres ga dok ide, krepa, mjenjas za novi. Za nekaj kaj bi htio da mi traje cijelu vjecnost i kaj mora biti fino i precizno ipak biram nesto bolje. BTW, u svim centrima su poceli srat u zadnje vrijeme - ljudi reklamiraju alata po nekoliko puta pa sad imaju natpise da nije za profi upotrebu, ovo-ono i ne prihvacaju sve reklamacije :(

Offline OldAudi

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #16 : 15 Rujna, 2010, 10:13:04 »
Ja imam sve wisent alate,od najmanjih gedora do najvecih za kamione,i sa svojih 107 kila rabio sam ih na sve nacine,krvavo ubijao i svakako i nikako ih nisam mogao strgati,dozivotna garancija i sretan ko malo dite...preporuka svakome

Offline renault 4 tl 1981

Gedore
« Odgovori #17 : 16 Rujna, 2010, 01:33:21 »
Kupi si Proxxon gedore jeftinije su od Uniorovih,a dobiješ ih više u setu ,a po kvaliteti su iste možđa čak i bolje(radio sam s njima i ok su alat ).Npr, Unior od 10-32 ti dođu oko 800 kn,a Proxxon  od 8-34 ti dođu oko 500 kn.
Život je kratak da bi trošio vrijeme na budale.

Offline marac_kc

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #18 : 16 Rujna, 2010, 08:00:04 »
Proxon je odličan omjer cijena/kvaliteta! Jedina im je mana što se brzo oznake obrišu, no vama u hoby upotrebi to neće biti slučaj, ja popizdim kad umjesto 17 uzmem 18, kako je u zadnje vrijeme 18 ključ jako zastupljen u novijim vozilima tako se i ta gedora izlizala pa izgledaju identično....
KEMI?AR

Offline fuzzy

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #19 : 16 Rujna, 2010, 08:23:06 »
Citat: renault 4 tl 1981;180436
Kupi si Proxxon gedore jeftinije su od Uniorovih,a dobiješ ih više u setu ,a po kvaliteti su iste možđa čak i bolje(radio sam s njima i ok su alat ).Npr, Unior od 10-32 ti dođu oko 800 kn,a Proxxon  od 8-34 ti dođu oko 500 kn.

Di si nasao tako jeftino?!? Jel to onaj komplet sa racnom ili samo gedore?

Offline Floyd ZG

Gedore
« Odgovori #20 : 16 Rujna, 2010, 09:11:11 »
Proxon Industrial :palac:
"I železu je dosta!"

Gedore
« Odgovori #21 : 17 Rujna, 2010, 00:56:40 »
Citat: fuzzy;180454
Di si nasao tako jeftino?!? Jel to onaj komplet sa racnom ili samo gedore?
Sve je komplet,znaći ima i račnu ili ti kriket u garnituri i još produžene gedore 16,19 i 21 za svećice.Ima u trgovini gdje ja radim:palac:.

Gedore
« Odgovori #22 : 17 Rujna, 2010, 00:59:04 »
Citat: marac_kc;180449
Proxon je odličan omjer cijena/kvaliteta! Jedina im je mana što se brzo oznake obrišu, no vama u hoby upotrebi to neće biti slučaj, ja popizdim kad umjesto 17 uzmem 18, kako je u zadnje vrijeme 18 ključ jako zastupljen u novijim vozilima tako se i ta gedora izlizala pa izgledaju identično....
Da to je možda jedina njihova mana,jer nisu brojevi gedora ugravirani kao kod Uniora,nego su samo otiskani na metalu pa se tjekom duže upotrebe taj broj obriše.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Gedore
« Odgovori #23 : 17 Rujna, 2010, 01:03:37 »
imam prilike nabavit set HEYCO alata tzv gedore i komplet kljuceva okastih i viljuskastih ... jel ste culi kaj o njima preporuka neka ??

Offline Žein

Gedore
« Odgovori #24 : 17 Rujna, 2010, 01:51:06 »
Dosad imam najbolja iskustva sa Stahlwilleom i Snap-On-om

Zaleti se u Trgostal i raspitaj se nije skup alat a ful profi je
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline Laniva

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #25 : 17 Rujna, 2010, 09:24:30 »
Evo ovako netko će se možda smijati ali ja sam naletio na jako dobru kvalitetu u Lidl-u :lol:. Riječ je o koferu Power Fix-ovih gedora (Švapske proizvodnje :p). Obje račne su prehebene i dosad nisam uspio niti jedan dio shebat, što mi je sa prije kompletima bio dosta česti problem (od preskakanja nasjeda do pucanja glave račni, a vjerujte ne koristim ih jedanput na mjesec:andre:). Išle su pod račun za mobitel i koštale su nekih 380kn... Povremeno znaju biti i drugi alati od te firme na akciji. Obavezno pratim akcije i kupujem. Dosad nisam ni sa kliještima ni šerafcigerima od njih požalio i sad imate akciju ako nekom treba neće požaliti :palac: 37 kom 88kn..

Btw gedore ovako izgledaju komplet:

Offline Žein

Gedore
« Odgovori #26 : 17 Rujna, 2010, 12:18:54 »
Citat: Laniva;180647
Evo ovako netko će se možda smijati ali ja sam naletio na jako dobru kvalitetu u Lidl-u :lol:. Riječ je o koferu Power Fix-ovih gedora (Švapske proizvodnje :p). Obje račne su prehebene i dosad nisam uspio niti jedan dio shebat, što mi je sa prije kompletima bio dosta česti problem (od preskakanja nasjeda do pucanja glave račni, a vjerujte ne koristim ih jedanput na mjesec:andre:). Išle su pod račun za mobitel i koštale su nekih 380kn... Povremeno znaju biti i drugi alati od te firme na akciji. Obavezno pratim akcije i kupujem. Dosad nisam ni sa kliještima ni šerafcigerima od njih požalio i sad imate akciju ako nekom treba neće požaliti :palac: 37 kom 88kn..

Btw gedore ovako izgledaju komplet:

Ima ih frend i zacudujuce su kvalitetne
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline Dobi

Gedore
« Odgovori #27 : 17 Rujna, 2010, 13:30:21 »
Evo da ja spomenem M-tech alat....nije pretjerana cijena,a i vise nego kvalitetan...

Offline marac_kc

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #28 : 17 Rujna, 2010, 14:04:57 »
Citat: Looka-zg;180623
imam prilike nabavit set HEYCO alata tzv gedore i komplet kljuceva okastih i viljuskastih ... jel ste culi kaj o njima preporuka neka ??

Zakon alat! Imam i toga doma....

....kad bolje razmislim, a kaj nemam!:D:gosp:
KEMI?AR

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Gedore
« Odgovori #29 : 17 Rujna, 2010, 14:26:23 »
Citat: marac_kc;180690
Zakon alat! Imam i toga doma....

....kad bolje razmislim, a kaj nemam!:D:gosp: