Autor Tema: Gedore  (Posjeta: 29519 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fuzzy

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #45 : 21 Rujna, 2010, 08:50:17 »
Citat: chbr2a;181379
haay,,
danas sam našao kod starog nekog čovjeka nevjerovatni set alata,,, gedore, ključevi ovi oni, specijalni, škripac,,,,

praktički cjela automehaničarska radiona-- on je bio serviser renaulta,,,
što je najbolje govori mi da ima pun tavan djelova za reno-e stare,, uuuu

e da, sad ga nagovaram da mi to pokloni !! xDD

Hoces prodati sta od toga ako uciganis sve :o

Meni treba moment kljuc, za podrucje "manjih" momenata, sve kaj sam nasao je bijesno skupo :mad: Ima jedino u Pevecu, mislim da je Lux, ti su bili ok cijena,  ali ne znam koliko je to precizno...
Ako netko drugi zna za jeftin, a kvalitetan moment kljuc neka kaze! :gosp:

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
Gedore
« Odgovori #46 : 22 Rujna, 2010, 16:19:00 »
Meni je LUX ok alat ;)

Offline chaos

Gedore
« Odgovori #47 : 22 Rujna, 2010, 19:01:20 »
Ja od svega što imam, em što sam kupova (Proxon, Unior, LuX, itd.), ipak najviše volim ćaćine ključeve, kacavide i gedore SSSR (ruskog) porijekla što je on prikupija dok je radija u brodogradilištu. Za nijedan komad nemam straha da će posustati, a ono najbitnije što moš lupati po njima čekićem kolko oš.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline sportiva.t35.com

Gedore
« Odgovori #48 : 23 Rujna, 2010, 00:13:36 »
Ima uskoro akcija powerfix atata u lidlu:

Kovčeg s alatom 555kn

Set prstenastih ključeva 189kn

Offline Žein

Gedore
« Odgovori #49 : 23 Rujna, 2010, 01:07:04 »
Citat: chaos;181760
Ja od svega što imam, em što sam kupova (Proxon, Unior, LuX, itd.), ipak najviše volim ćaćine ključeve, kacavide i gedore SSSR (ruskog) porijekla što je on prikupija dok je radija u brodogradilištu. Za nijedan komad nemam straha da će posustati, a ono najbitnije što moš lupati po njima čekićem kolko oš.

Rusi su zakon imam stari dedin 17/19 vilicasti koji je skinuo i one koji su trgali gedore
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline dr. Damba

• Antique Member
  • Vozilo:: zastava 750 84.g. zastava 750 77.g. i pratece pile
Gedore
« Odgovori #50 : 27 Rujna, 2010, 13:43:42 »
luxsov moment kljuc je kljuc napravljeni iskljucivo za pritezanje kotaca na automobile i mislim da je cak i nakutiji  i to naslikano ali ima tu i nadobudnih koji sa njime rade sve ali po mojem misljenju taj moment kljuc nevredi jer posteno bazdarenje moment kljuca se mora obavljati svake godine i kosta da se sad ne izlazem ali blizu 3000 kn i dobije se markica da je bio kalibriran i izbazdaren jer to svaki ovlasteni auto servis mora imati tako da j taj luksov je samo dobar za kotace pritezati   jer da je toliko kvalitetan i precizan nebi kostao par sto kuna mislim da je jeftiniji od 500 kn nisaam siguran ali barem mislim da jeje
Scuderia ABARTH By Damba

Offline fuzzy

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #51 : 27 Rujna, 2010, 15:00:34 »
Citat: damir novoselec;182607
luxsov moment kljuc je kljuc napravljeni iskljucivo za pritezanje kotaca na automobile i mislim da je cak i nakutiji  i to naslikano ali ima tu i nadobudnih koji sa njime rade sve ali po mojem misljenju taj moment kljuc nevredi jer posteno bazdarenje moment kljuca se mora obavljati svake godine i kosta da se sad ne izlazem ali blizu 3000 kn i dobije se markica da je bio kalibriran i izbazdaren jer to svaki ovlasteni auto servis mora imati tako da j taj luksov je samo dobar za kotace pritezati   jer da je toliko kvalitetan i precizan nebi kostao par sto kuna mislim da je jeftiniji od 500 kn nisaam siguran ali barem mislim da jeje

Ma ima ih vise, zato i pitam, mislim da je bilo nesto kao 5-35Nm, 20-100Nm, 100-200Nm...

Offline Balkanfahrer

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #52 : 27 Rujna, 2010, 23:07:29 »
Citat: fuzzy;182626
Ma ima ih vise, zato i pitam, mislim da je bilo nesto kao 5-35Nm, 20-100Nm, 100-200Nm...

nebitno slazem se s kolegom damirom da to valja nebi to toliko kostalo to je isto kao da nades za kupit narko/zlatarsku vagu za 100kn u nekom centru sta bi pomislija ko bi vise dobija zaradija ti ili kupac tako i s tim moment kljucima
Cura može biti sa sela, al auto MORA biti iz Njemačke!

Offline Marko 250 ce

• Junior member
  • **
Gedore
« Odgovori #53 : 29 Rujna, 2010, 00:33:20 »
ako nekoga interesiara u forchu akcija brutalne gedore za sitne pare

Offline deri valdez

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #54 : 29 Rujna, 2010, 00:40:16 »
Citat: Marko 250 ce;182950
nikog ne interesira:D
kakve kolko para

a112

• Gost
Gedore
« Odgovori #55 : 29 Rujna, 2010, 00:43:13 »
Meni se taj Förch nije svidio. Frend kupio komplet poliranih, sve fino izgleda no uistinu ništa pretjerano kvalitetno. Nit mehanizmi nit čvrstoća.

Offline fuzzy

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #56 : 29 Rujna, 2010, 10:45:02 »
Citat: Balkanfahrer;182727
nebitno slazem se s kolegom damirom da to valja nebi to toliko kostalo to je isto kao da nades za kupit narko/zlatarsku vagu za 100kn u nekom centru sta bi pomislija ko bi vise dobija zaradija ti ili kupac tako i s tim moment kljucima

Ok, ali cije onda da gledam, da ne kostaju ko pol' auta (za amatersku uporabu), a da ipak "ne fulaju ceo fudbal" kad se stezu sarafi? :confused:

BTW, jedino si za vagu fulao, s obzirom da znam o kakvoj se elektronici radi, to bas nisu kljucevi pa bas nije cijena proporcionalna kvaliteti :palac:

Offline Balkanfahrer

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #57 : 30 Rujna, 2010, 20:59:57 »
a nadi neku zlatnu sredinu posto i sam kazes da ti nije za profi upotrebu

a za vege neznam sta da ti kazem imam doma digitalnu vaga za mjerenje težine i kad stanes par puta za redom  uvik razlicit broj oko 0.5kg+-
Cura može biti sa sela, al auto MORA biti iz Njemačke!

Offline chbr2a

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #58 : 30 Rujna, 2010, 21:18:30 »
Citat: Marko 250 ce;182950

no markane !! koliko para ? a ?
"everything is restorable"

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com