Autor Tema: Gedore  (Posjeta: 29483 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deri valdez

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #60 : 30 Rujna, 2010, 22:07:32 »
kupio sam danas one kljuceve u lidlu za 190 kuna.ozbiljno izgledaju vidjet cemo kolko ce trajat

Offline Mile

• Oldschool member
Gedore
« Odgovori #61 : 01 Listopada, 2010, 00:23:50 »
Nitko nije razmišljao o Einhellovim gedorama, koristimo ih često na poslu, imamo ih već oko 2 god i sve je ok (a nije da ih pazimo ni štedimo:), nekad su prodavane  u Pevecu po cijeni od cca 400 kn za cijeli komplet sa raznim nastavcima....

Offline fuzzy

• Antique Member
aha
« Odgovori #62 : 01 Listopada, 2010, 13:48:31 »
Citat: Balkanfahrer;183415
a nadi neku zlatnu sredinu posto i sam kazes da ti nije za profi upotrebu

a za vege neznam sta da ti kazem imam doma digitalnu vaga za mjerenje težine i kad stanes par puta za redom  uvik razlicit broj oko 0.5kg+-

Pa tu trebam pomoc... Za naci neku zlatnu sredinu :ghh:

BTW, sve ove kucne vage na kojoj se vazu ljudi su ti deklarirane s tolerancom od +-0.5kg, tak da ako svaki put dobijes drugi broj, ali unutar +-0.5kg, vaga je ispravna i radi kak je deklarirano :palac:
Ne postoji niti jedan mjerni instrument koji je apsolutno tocan, ako su ispravni svi imaju rasipanje rezultata unutar dozvoljenih/deklariranih tolerancije, a rasipanje je uglavnom definirano normalnom razdiobom...
Sorry kaj sam zapeo za to, ali probao sam jednom murjaku objasniti nesto slicno pa je to onda zavrsilo dosta :anal:

Offline dr. Damba

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: zastava 750 84.g. zastava 750 77.g. i pratece pile
Gedore
« Odgovori #63 : 11 Studenoga, 2010, 16:21:39 »
Citat: sportiva.t35.com;181070
Koristim već duže vrijeme "krikete" od 1/2" i 1/4" od USAG-a.  Nisam još vidio da ih neka druga firma radi sa kliznim mehanizmom za prebacivanje lijevo/desno. Zgodno riješenje  za skućenja mjesta jer takav "kriket" ima manju glavu.
USAG nije jeftin al je profi kvaliteta.

radi ih unior i radi ih dosta njih a radio ih ti je i stari TANG
Scuderia ABARTH By Damba

Offline dr. Damba

• Antique Member
  • Vozilo:: zastava 750 84.g. zastava 750 77.g. i pratece pile
Gedore
« Odgovori #64 : 11 Studenoga, 2010, 16:27:05 »
Citat: a112;182954
Meni se taj Förch nije svidio. Frend kupio komplet poliranih, sve fino izgleda no uistinu ništa pretjerano kvalitetno. Nit mehanizmi nit čvrstoća.[/QUOTE
inace bez zamjere ali alat se treba zanti i propisno koristiti i sve ima svoje zato nisu svi kljucevi i gedore i bitevi univerzalni i zna se koji se za sta koristi i do koje mjere i svi imaju svoju namjenu i nacine pritezanja i do koje opterecenosti a inace u pravilu racne se koriste za brzo dotezanje a za zatezanje se koriste krute poluge ili moment kljucevi mozes i ti najskuplju racnu unistiti jeli tako prijatelju
Scuderia ABARTH By Damba

tesa

• Gost
Gedore
« Odgovori #65 : 02 Prosinca, 2010, 18:32:29 »
imam ja dobre kvalitetne gedore pogledaj u oglase mozda ti se svidi cijena povoljna

ADJ0102

• Gost
Gedore
« Odgovori #66 : 04 Kolovoza, 2011, 15:17:15 »
Uzmi nešto od njemačkih marki GEDORE; HAZET; STAHLWILLE pa čak i polovno da se naći jako povoljno...

Znam da se proxxon radi u TAIWANU, i alat proizveden tamo je dosta kvalitetan naprema kineskom !

U svakom slučaju uloženo/dobiveno neki polvni njemački set, ili ako imaš novca novi - usudim se reži doživotni alat :).

Offline Wheeler

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #67 : 04 Kolovoza, 2011, 23:55:38 »
Ja šarafim sa prastarom gedorom od starog, nigdje na njima ne piše marka a predobra je, silovao sam ju i sa dodavanjem poluga na dršku za zajebane šarafe koje nisam mogao običnim ključem, nikakav negativni efekt od toga nisam primjetio.
Limarenje, ključevi i sva ta super sranja// N <3

Dino_A35

• Gost
Gedore
« Odgovori #68 : 16 Kolovoza, 2011, 12:05:38 »
Koristim stare Tang gedore i mogu reći da ni ne pomišljam na kupnju novih jer još uvijek su sve na broju ,a koliko sam ih puta silio sa produljenjim od metar ili više i nikad ništa nije puklo.

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Gedore
« Odgovori #69 : 16 Kolovoza, 2011, 13:52:02 »
Ja se isprsio za set velikih gedora od PROXXON-a, mali set imam već cca pet godina i dok su bile u daj folijama, svaki dan se radilo s njima. Mala nikad preskočila ili zapela, a bome i velika se pokazala ovaj vikend. Inije mi žal bilo dati 550 kuna za alat koji znam da će trajati.
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline linoleumboy

Gedore
« Odgovori #70 : 16 Kolovoza, 2011, 14:57:08 »
vidim da LUX nitko posebno ne hvali pa eto budem ja
kupi set sa malom i velikom gedorom u pevecu prije 4 godine platio 100€ i nepoderivo
frend od 110kg silio malu ali je saraf prije popustio
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline chbr2a

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #71 : 16 Kolovoza, 2011, 21:31:00 »
Citat: stressman;253583
.... Inije mi žal bilo dati 550 kuna za alat koji znam da će trajati.

ma radije ja stavim 55 litara benzina pa se vooooozam
:gosp: :cool: :lol: :ghh:
"everything is restorable"

Offline deda

• Antique Member
Gedore
« Odgovori #72 : 16 Kolovoza, 2011, 21:53:47 »
Benzin ode u auspuh i nema love ni benzina.Nego gdje bi mogao nabaviti nasadne kljućeve 42 i 44,gdje god sam pitao svi su zinuli?

Offline linoleumboy

Gedore
« Odgovori #73 : 16 Kolovoza, 2011, 21:56:38 »
probaj u pevecu ja sam tamo kupio 36 a bilo je i vecih
a probaj i ovdje http://www.comet.hr/
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline chaos

Gedore
« Odgovori #74 : 16 Kolovoza, 2011, 22:43:43 »
Citat: deda;253686
Benzin ode u auspuh i nema love ni benzina.Nego gdje bi mogao nabaviti nasadne kljućeve 42 i 44,gdje god sam pitao svi su zinuli?

Početkom ljeta u zadarskom Merkuru je bilo od UNIOR sa cijenom od nekih 160-180 kuna.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!