Ima stotine verzija koćnica i svega ostalog od svih mogućih auta.Jest da kod nas baš nema toga puno po otpadima,ali recimo u Italiji i drugdje obiđeš otpade i nađeš originalne dijelove tvorničke i skineš to i staviš na svoj auto i nemaš o ćemu brinti.E sad neke stvari o konstrukcijama vozila i mehanici ipak moraš znati,ne možeš se time baviti ako nemaš pojma, samo zato jer si vido neki auto kako je netko sredio.Evo sad ovo što ja radim na svojem autu,trajalo je vremena dok sam pronašao sve što mi treba,popušio love bez veze,jer sam slušao pametnjakoviće koji kao sve znaju,sam sam napravio nekoliko pogrešaka i u ništio dijelove,pa sam morao nabaviti druge,muke i posla kolko hoćeš,a kad sada pogledaš sve je jednostavno,meni je,jer sada sve znam što od ćega treba i što valja , a što ne,što se sve mora menjati iod kojeg auta nabaviti da bi sve to bilo sigurno i bez problema,ali do svega toga je trebalo doći.A bavim se autima od osmog razreda osnovne škole i još mi je stari bio mehaničar.Dobro razmisliti treba svako i biti na sve to spreman,prije nego se upušta u nekakve preinake na autu.