Uploaded with
ImageShack.usOvaj proizvod ne koristite!!! :D:D Dokazano stvara ovisnost!!! Miris, efekat... Ludnica... Ima ziher neka droga unutra jer te samotjera da trljas, trljas, trrrrrljaaaasss... i sto vise trljas - to je auto sve ljepsi i ljepsi :lizi: i sve se teze prlja i sve ga je lakse oprati... I onda kad to vidis... :to: Oces jos.... I jos... I jos... Cisti zacarani krug!!! :D:ghh::D
Ne ozbiljno... Ovaj proizvod je cista ludnica!!! Po meni definitivno najbolji vosak/polirka (znaaaam znam - vosak nije polirka... :D ) koji sam koristio.
Sto se tice lickanja i slicnog... Stakla mi moraju biti cisti i na poslu retrovizori. Ne kuzim kako neki mogu imati na kamionima i kombijima do-zla-Boga-prljave retrovizore?? Pa kad ides u rikverc, kad te osine sunce - a ono njente!!! Niš' ne vidis. Na benzinskoj uvijek ocistim stakla, farove i stopove... Zato obozavam OMV. :palac:
Od lickanja... Self service praonica je mama za sva pranja. Osim ako doma nemas miniwash. (ajoj, kakva bi mi tek to onda bila ovisnost

:D ) Rucno pranje u praonicama - mi no lajk it. Mrzimkad mi tip istom spuzvom pere donji dio karoserije (pragove i ispod lajsni) i onda sa spuzvom punih raznih điđ-miđa trlja haubu ili krov.

Ili kad mu padne spuzva na pod, a on ju nonšarlantno digne, nitu ju otrese, niti ju ispere (iako se
NE MOZE isprati od pijeska i kamencica kad se polove u pore i onu pjenu!!!)
Ili jos bolje... :aa: Kad ju ODLOZI NA POD!!!

A i kadar koji radi - vecinom je tamo samo da radi. Nazalost...
Cetke takoder... Rijetko koja praonica mijenja cetke svako malo... sad u recesiji pogotovo.
Cast izuzecima!!! Rezultat svega su oni famozni oblačasti risevi po autu.
Pranje u kucnoj radinosti... Ako zivis u zgradi kao i ja - zaboravi. Ili ces kao jaro infrastruktuirati 186 metara crijeva za vodu i onda:
1.) ili se deraciti PUUUUSTIIIII!!!! GASIIIIIIII!!! REKAO SAM GAAAASIIIIIIII!!! Pa sa prozora ti (uglavnom cura brižna) kazu ''Pa jesam...'' a ono dok se ''cjevovod'' napuni/isprazni ti švikas DAAAAAJJJJ!!!! Pa ti susjed pametuje... Pa bi ga udavio u onoj kanti vode... pa ti drugi susjed gnoji u p'o brade, jedba cujano, ali dovoljno da cujes, njezno, ali taman toliko da ti poskaklja neurone... ''A da... Voda se trosi... Svi mi to placamo... nj-nj-nj-nj...'' To sto si u troclanoj obitelji i placas
5 (SLOVIMA P.E.T.!!!) clanova vode, jer, eto, zelis biti posten i cura ti tu i tamo prespava. Znate ono, cure se peru svaki dan :D pa da ti netko ne kvoca kako ti cura trosi njihovu vodu. A ono, kriza i to... Pa plus tu i tamo - skoro nikad, al ajde, operes auto pa da ti netko ne gnoji zbog toga... Pa ti treci susjed gnoji zasto si napravio lokvu vode - vidis na šta mi dijete sad liči... A ono fakat... Dijete prljavo i mokro samo tako. Pa ga ti pitas, a sta si ti to radio bez gumigelendera za svoj đolifrk? Da si metnijo Durexilija - ne bi ti se dijete sad valjalo po mome Sonaxu. NJa kraju krajeva i ja sam bio dijete - imao sam pracku, krao tresnje, nekad i zrele :D zvonio susjedima i bjezao... Ali nisam se valjao susjedima po vodi dok peru aute.
2.)Solucija druga je da si lijepo, k'o čo'ek kupis onaj nastavak za crijevo. I to ne bilo koji, nego Gardena... Da dobro brtvi... Da ti ne curi voda u rukav... I onda lijepo isperes auto, onako k'o čo'ek... Regiliras mlaz sa svojoj Gardena mlaznicom... otvoris CAK! zatvoris... Otvoris, CAK! suzis na tanki mlaz za pod blatobrane... CAK! u tili cas rasiris mlaz u super tus... Tu i tamo u'vatis i dugu p anamjerno polijevas spoj blatobrana i haube - kao fuuul je prljav - samo da se igras dugomkao djetešce. CAK! zatvoris... A brtvi Gardena samo tako... Pa nasapunjas auto... OOOBIIILNOOOO i operes samo jednu stranu i oces isprati da se ne susi pjena pa ti nastaju fleke kasnije- to oni mamlazi, cast izuzecima, ne znaju... I onda CAK! oces otusirati auto... A ono njente! CAK! CAK! CAK! njente egein!!! Sta je? Krepala Gardena? I skontas da ni u crijevu nema vode. Doma su ti zatvorili vodu...? cekaj...

Sam si doma! Doma je samo macka. I skontas da je iskocilo crijevo od pritiska jer ona sugava Gardena tako glupo ful dobro brtvi da je to za popi...PIIIP...dit!!! Instiktivno trcis doma, naravno kad su ti starci kupovali stan bas im je agent za nekretnine bio onaj Murphy i stan mora biti na petom katu u gradu gdje gradevinski standardi nalazu liftove u sesterokatnicama. Naravno, oces uci u stan - skontas da su ti kljucevi od stana u autu. Dok trcis dolje, tocnije ponires poput sokola i kao kod efekta crvotocine spajas pojedine dijelove prostorvremenskog kontinuuma, nabrajas sve moguce reproduktivne glagole, ukljucujuci krkačenje i tarabljenje te ih nizes po rodoslovlju svih znanih i neznanih konstatirajuci da je odavno netragom nestalo ono vrijeme kad si o'šo i na ljetovanje bez da si zaključav'o vrata. A sad moras zakljucavati vrata dok ides prati auto. 'Bem ti globalizaciju!!!
Kad napokon uletis u stan prvo sto vidis sirotu macku kako stoji na stolu i milo te gleda pogledom ''Znaaaam gazda da se ne smije na stol, ali vidi ovo...'' I sapicom ti pokazuje mini-plitvice u stanu. Zatvaras vodu i opet se sjetis kako te nisu, tebe mulca, sta ti znas o spinama, poslusali starci kad se renovirala kupaona da se kupi mjesalica nego moras k'o na kaubojskom vagonu koji juri bez lokomotive u klanac vriti osamnaest i po kruga neke tooootalno neergonomske rucice spine. Olfa, to je moderni dizajn! Da je bila Grohe mjesalica - CAP i gotovo. Prokleta Gardena!!!
Nakon sto pocistis stan, skontas da ti je vani auto otvoren, na sicu mobitel, novcanik... Doletis dolje i toootalno imas olaksanje kad skuzis da ni nakon sat, sat i po'... Dva nitko nije nista dirao. I sretan si k'o malo dijete jer kad su ti klinci vikali ''Moze barba šlajf!!!??'' nisi im bahato mater spomenuo, nego si, onako ljudski opleo po gasu i ostavio pet-sest metara traga. To je najbolji alarm... Klinci koji se dive autu. Zbog prokletog interneta im vise ne smijes kupovati sladolede i slatkise... Mozda poskrivecki, pozvati ih da ih nitko ne vidi... Mada... :aa: Tek ni to nije pametno - da te neko gnojilo od susjeda vidi kako u cosku dajes djeci cokoladu... A-a...
I nista... Nisi oprao auto, oprao si boravak, hodnik, spajzu... Kuhinju... No, ionako je mrak - nece nitko vidjeti da li ti je auto cist ili ne. Dogovoris se sa ekipom za tad-i-tad, ekipa sretna sto ne idu van sa nekom plasticnom bezlicnom konfekcijom, nego idu van sa nekom strasnom pilom kakve se vise ne rade... Sta injektori i ABS, ESP i ostale polupoliticke skracenice... Samo gas, kvacilo i čok.
Subotnje lickanje auta nije bas po planu, ali... Zauzvrat ces ga razvaliti barem 100-150 slalomom po zaobilaznici da nitko ne skuzi da je desni bok prljav, a lijevi, kao u Monty Pytonu i ministarstvu smijesnog hoda, cist samo tu i tamo... Dode ti ekipa, ti u auto... Okrenes kljuc, a ono... Iha-i-i-i-iha-ha... Iha-iha... I-i-i- ... I... Mrtav akumulator! Da, ipak je mjuza radila dva i po sata dok si cistio stan... Svi ti kvocaju kako si nepouzdan, neozbiljan i kad ce kupiti neki novi auto... Pa vrijeme ti je da se uozbiljis... Ne mozes stalno voziti te stare i prljave aute...
Izades van, klasika... Novim autom se nemas kamo parkirati jer bi ti frendu stari odsjekao sjemenik i pasjemink da sa onom 17-com niskoprofilnom gumom i niskim spojlerom (na autu koji uhvati 180 nakon duuuuuge duuuge blage nizbrdice i strpljenja...) zajasi trotoar. Napravi se dir-dva onaokolo... Pojede kakav hambač s nogu i pravac doma...
Doma upalis TV kad ono druga repriza treceg dnevnika i nasa Suzana ili kako se vec zove... Ona... Ona... Jaca Kokošorica veli da se gospodarstvo oporavlja, da su u diru neke nove investicije, da ce se novim porezom na porez poreza na dodani porez poreza na radnicke place zaposliti kojih 23.450 do 28.760 ljudi...
A na 118-oj stranici teleteksta pise da smo se izvukli iz krize i da je BDP porastao na neslucene visine... Ajde barem nesto pozitivno danas... :gosp: