Autor Tema: auto kozmetika  (Posjeta: 7317 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Smola

auto kozmetika
« : 12 Listopada, 2010, 19:38:33 »
Danas sam malo lutao pogledom po garaži, ali nisam slikao (ali ne znači da neću) i došao sam do grube, ali istinite spoznaje da sam do sad potrošio puno love na auto kozmetiku, što uključuje i mirisne boriće koje nikad nisam bacao, jer me za svaki vežu uspomene. Na kraju auto ima daleko više "šminkice" nego ja osobno. kao da je cura ili neko dijete kojem i guzu moram mazati.

Da li ste i vi robovi toga? čak sam kupio i usisavač karher za njega i to žuti. volim kad mi je auto čist, stakla i tepih i kad je dezinficiran. taman za djecu iz rodilišta voziti.
Old Audis never die, they just drive fast

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
auto kozmetika
« Odgovori #1 : 12 Listopada, 2010, 20:51:39 »
ti si sam sebe otero u beskrajnost...
ja ti baš kažem....

Offline Scorpion07

• Antique Member
auto kozmetika
« Odgovori #2 : 12 Listopada, 2010, 21:32:47 »
Vjeruj mi da nisam niti ja bolji,svako malo kupim neku kozmetiku i isto bacam dosta love na to
Hyundai Accent,Hillman Hunter,Tomos A3,VW Passat,Yugo

Offline goran16v

auto kozmetika
« Odgovori #3 : 12 Listopada, 2010, 21:34:04 »
Davno odustao od gomilanja... Po potrbi kupim sredstva vise za prakticnu primjenu nego kozmetiku, tipa sredstvo za tretiranje alufelgi pred skladistenje poslije ljetne sezone.,sredstva za skidanje katrana ili musica, polir pastu za slucaj manjih ostecenja i to je to. U Sarajevu komplet pranje je 3,5 - 5 eur i poslije xy pranja u sopstvenoj reziji sam shvatio da je to ipak najjeftinija varijanta. Osim sto sam poslije pranja sav mokar, ostim sto mi treba vise od sata da ga operem treba mi jos sat vremena da sve vratim na svoje mjesto i pospremim dzumbus. I kad sve to zanemarim opet nije opran kako treba... Koliko god izgledalo banalno momci u praonicama imaju i praksu i uslove da poslje njih po staklima ne ostaju "potezi", da auto posuse kako treba... Samom tom spoznajom sam odustao od ikakve kozmetike.

BlekStena

• Gost
auto kozmetika
« Odgovori #4 : 28 Veljače, 2011, 19:31:06 »
najveća glupost koju sam kupio je ona tekućina za sjaj guma,koja je rijetka doslovce kao voda,a taj bling efekt traje jedno sat vremena vožnje.najbolja stvar koji sam kupio je onaj osvježivač s bočicom parfema i kućištem od mekog drveta koji upija parfem.

na kraju kad sam uvijek lickao neki auto skužio sam da je najbolja stvar obični kokpit sprej od 10-15 kuna,jer s njim doslovce možeš sve na autu urediti da izgleda čisto i novo :)

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
auto kozmetika
« Odgovori #5 : 28 Veljače, 2011, 21:31:20 »

Uploaded with ImageShack.us

Ovaj proizvod ne koristite!!! :D:D Dokazano stvara ovisnost!!! Miris, efekat... Ludnica... Ima ziher neka droga unutra jer te samotjera da trljas, trljas, trrrrrljaaaasss... i sto vise trljas - to je auto sve ljepsi i ljepsi :lizi:  i sve se teze prlja i sve ga je lakse oprati... I onda kad to vidis... :to: Oces jos.... I jos... I jos... Cisti zacarani krug!!! :D:ghh::D

Ne ozbiljno... Ovaj proizvod je cista ludnica!!! Po meni definitivno najbolji vosak/polirka (znaaaam znam - vosak nije polirka... :D ) koji sam koristio.

Sto se tice lickanja i slicnog... Stakla mi moraju biti cisti i na poslu retrovizori. Ne kuzim kako neki mogu imati na kamionima i kombijima do-zla-Boga-prljave retrovizore?? Pa kad ides u rikverc, kad te osine sunce - a ono njente!!! Niš' ne vidis. Na benzinskoj uvijek ocistim stakla, farove i stopove... Zato obozavam OMV. :palac:
Od lickanja... Self service praonica je mama za sva pranja. Osim ako doma nemas miniwash. (ajoj, kakva bi mi tek to onda bila ovisnost :eek: :D ) Rucno pranje u praonicama - mi no lajk it. Mrzimkad mi tip istom spuzvom pere donji dio karoserije (pragove i ispod lajsni) i onda sa spuzvom punih raznih điđ-miđa trlja haubu ili krov. :mad: Ili kad mu padne spuzva na pod, a on ju nonšarlantno digne, nitu ju otrese, niti ju ispere (iako se NE MOZE isprati od pijeska i kamencica kad se polove u pore i onu pjenu!!!)
Ili jos bolje... :aa: Kad ju ODLOZI NA POD!!! :mad: A i kadar koji radi - vecinom je tamo samo da radi. Nazalost...
Cetke takoder... Rijetko koja praonica mijenja cetke svako malo... sad u recesiji pogotovo. Cast izuzecima!!! Rezultat svega su oni famozni oblačasti risevi po autu.
Pranje u kucnoj radinosti... Ako zivis u zgradi kao i ja - zaboravi. Ili ces kao jaro infrastruktuirati 186 metara crijeva za vodu i onda:
1.) ili se deraciti PUUUUSTIIIII!!!! GASIIIIIIII!!! REKAO SAM GAAAASIIIIIIII!!! Pa sa prozora ti (uglavnom cura brižna) kazu ''Pa jesam...'' a ono dok se ''cjevovod'' napuni/isprazni ti švikas DAAAAAJJJJ!!!! Pa ti susjed pametuje... Pa bi ga udavio u onoj kanti vode... pa ti drugi susjed gnoji u p'o brade, jedba cujano, ali dovoljno da cujes, njezno, ali taman toliko da ti poskaklja neurone... ''A da... Voda se trosi... Svi mi to placamo... nj-nj-nj-nj...'' To sto si u troclanoj obitelji i placas 5 (SLOVIMA P.E.T.!!!) clanova vode, jer, eto, zelis biti posten i cura ti tu i tamo prespava. Znate ono, cure se peru svaki dan :D pa da ti netko ne kvoca kako ti cura trosi njihovu vodu. A ono, kriza i to... Pa plus tu i tamo - skoro nikad, al ajde, operes auto pa da ti netko ne gnoji zbog toga... Pa ti treci susjed gnoji zasto si napravio lokvu vode - vidis na šta mi dijete sad liči... A ono fakat... Dijete prljavo i mokro samo tako. Pa ga ti pitas, a sta si ti to radio bez gumigelendera za svoj đolifrk? Da si metnijo Durexilija - ne bi ti se dijete sad valjalo po mome Sonaxu. NJa kraju krajeva i ja sam bio dijete - imao sam pracku, krao tresnje, nekad i zrele :D zvonio susjedima i bjezao... Ali nisam se valjao susjedima po vodi dok peru aute.
2.)Solucija druga je da si lijepo, k'o čo'ek kupis onaj nastavak za crijevo. I to ne bilo koji, nego Gardena... Da dobro brtvi... Da ti ne curi voda u rukav... I onda lijepo isperes auto, onako k'o čo'ek... Regiliras mlaz sa svojoj Gardena mlaznicom... otvoris CAK! zatvoris... Otvoris, CAK! suzis na tanki mlaz za pod blatobrane... CAK! u tili cas rasiris mlaz u super tus... Tu i tamo u'vatis i dugu p anamjerno polijevas spoj blatobrana i haube - kao fuuul je prljav - samo da se igras dugomkao djetešce. CAK! zatvoris... A brtvi Gardena samo tako... Pa nasapunjas auto... OOOBIIILNOOOO i operes samo jednu stranu i oces isprati da se ne susi pjena pa ti nastaju fleke kasnije- to oni mamlazi, cast izuzecima, ne znaju... I onda CAK! oces otusirati auto... A ono njente! CAK! CAK! CAK! njente egein!!! Sta je? Krepala Gardena? I skontas da ni u crijevu nema vode. Doma su ti zatvorili vodu...? cekaj... :confused: Sam si doma! Doma je samo macka. I skontas da je iskocilo crijevo od pritiska jer ona sugava Gardena tako glupo ful dobro brtvi da je to za popi...PIIIP...dit!!! Instiktivno trcis doma, naravno kad su ti starci kupovali stan bas im je agent za nekretnine bio onaj Murphy i stan mora biti na petom katu u gradu gdje gradevinski standardi nalazu liftove u sesterokatnicama. Naravno, oces uci u stan - skontas da su ti kljucevi od stana u autu. Dok trcis dolje, tocnije ponires poput sokola i kao kod efekta crvotocine spajas pojedine dijelove prostorvremenskog kontinuuma, nabrajas sve moguce reproduktivne glagole, ukljucujuci krkačenje i tarabljenje te ih nizes po rodoslovlju svih znanih i neznanih konstatirajuci da je odavno netragom nestalo ono vrijeme kad si o'šo i na ljetovanje bez da si zaključav'o vrata. A sad moras zakljucavati vrata dok ides prati auto. 'Bem ti globalizaciju!!!
Kad napokon uletis u stan prvo sto vidis sirotu macku kako stoji na stolu i milo te gleda pogledom ''Znaaaam gazda da se ne smije na stol, ali vidi ovo...'' I sapicom ti pokazuje mini-plitvice u stanu. Zatvaras vodu i opet se sjetis kako te nisu, tebe mulca, sta ti znas o spinama, poslusali starci kad se renovirala kupaona da se kupi mjesalica nego moras k'o na kaubojskom vagonu koji juri bez lokomotive u klanac vriti osamnaest i po kruga neke tooootalno neergonomske rucice spine. Olfa, to je moderni dizajn! Da je bila Grohe mjesalica - CAP i gotovo. Prokleta Gardena!!!
Nakon sto pocistis stan, skontas da ti je vani auto otvoren, na sicu mobitel, novcanik... Doletis dolje i toootalno imas olaksanje kad skuzis da ni nakon sat, sat i po'... Dva nitko nije nista dirao. I sretan si k'o malo dijete jer kad su ti klinci vikali ''Moze barba šlajf!!!??'' nisi im bahato mater spomenuo, nego si, onako ljudski opleo po gasu i ostavio pet-sest metara traga. To je najbolji alarm... Klinci koji se dive autu. Zbog prokletog interneta im vise ne smijes kupovati sladolede i slatkise... Mozda poskrivecki, pozvati ih da ih nitko ne vidi... Mada... :aa: Tek ni to nije pametno - da te neko gnojilo od susjeda vidi kako u cosku dajes djeci cokoladu... A-a...
I nista... Nisi oprao auto, oprao si boravak, hodnik, spajzu... Kuhinju... No, ionako je mrak - nece nitko vidjeti da li ti je auto cist ili ne. Dogovoris se sa ekipom za tad-i-tad, ekipa sretna sto ne idu van sa nekom plasticnom bezlicnom konfekcijom, nego idu van sa nekom strasnom pilom kakve se vise ne rade... Sta injektori i ABS, ESP i ostale polupoliticke skracenice... Samo gas, kvacilo i čok.
Subotnje lickanje auta nije bas po planu, ali... Zauzvrat ces ga razvaliti barem 100-150 slalomom po zaobilaznici da nitko ne skuzi da je desni bok prljav, a lijevi, kao u Monty Pytonu i ministarstvu smijesnog hoda, cist samo tu i tamo... Dode ti ekipa, ti u auto... Okrenes kljuc, a ono... Iha-i-i-i-iha-ha... Iha-iha... I-i-i- ... I... Mrtav akumulator! Da, ipak je mjuza radila dva i po sata dok si cistio stan... Svi ti kvocaju kako si nepouzdan, neozbiljan i kad ce kupiti neki novi auto... Pa vrijeme ti je da se uozbiljis... Ne mozes stalno voziti te stare i prljave aute...
Izades van, klasika... Novim autom se nemas kamo parkirati jer bi ti frendu stari odsjekao sjemenik i pasjemink da sa onom 17-com niskoprofilnom gumom i niskim spojlerom (na autu koji uhvati 180 nakon duuuuuge duuuge blage nizbrdice i strpljenja...) zajasi trotoar. Napravi se dir-dva onaokolo... Pojede kakav hambač s nogu i pravac doma...
Doma upalis TV kad ono druga repriza treceg dnevnika i nasa Suzana ili kako se vec zove... Ona... Ona... Jaca Kokošorica veli da se gospodarstvo oporavlja, da su u diru neke nove investicije, da ce se novim porezom na porez poreza na dodani porez poreza na radnicke place zaposliti kojih 23.450 do 28.760 ljudi...
A na 118-oj stranici teleteksta pise da smo se izvukli iz krize i da je BDP porastao na neslucene visine... Ajde barem nesto pozitivno danas... :gosp:
« Zadnja izmjena: 28 Veljače, 2011, 21:38:42 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Dobi

auto kozmetika
« Odgovori #6 : 28 Veljače, 2011, 21:45:50 »
uuuuuu koliko teksta..netko stvarni ima volje :D

i ja sam osjetljiv na čistoću auta,ali iznutra...volim kad je čist i izvana,ali ne dira me toliko kao kada vidim prljavu unutrašnjost-nema mi goreg...do sada sam promjenio par auta i obavezno su sjedala išla van pa detaljno pranje tepiha sjedala kruškota...možda je pretjerano ali eto :gosp:

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
auto kozmetika
« Odgovori #7 : 28 Veljače, 2011, 23:05:50 »
Frik-ri, odavno se nisam ovako nasmijao do suza, moji su mislili da sa poludio. Trebao bi ozbiljnije razmisliti o pisanju, jer ti stvarno ide:palac:.
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
auto kozmetika
« Odgovori #8 : 01 Ožujka, 2011, 01:05:55 »
Citat: Jerry;220659
Frik-ri, odavno se nisam ovako nasmijao do suza, moji su mislili da sa poludio. Trebao bi ozbiljnije razmisliti o pisanju, jer ti stvarno ide:palac:.

Ne znam sto reci... :o  Osim da me limit od 20 smajlija ubija u pojam. :D:ghh:Ja to tako volim pustiti, tu i tamo, mozak na pasu, odnosno, u ovom slucaju na tipkovnicu. Nikakve skrivene namjere, nikakvo navlacenje vode na svoj mlin i slicno. Tako da, ako ti sad kazem hvala - ispada da si hranim ego. Da sam narcis... :confused: Na kraju krajeva, tekst je prepun gresaka... Pisah ga uistinu stihijski - sto na umu, to na drumu.
U svakom slucaju - hvala. Ovakva neka ajroni & sarkazm spika mi pomaze u eliminaciji stresa jer sam cijeli bozji dan za volanom i svakakvih se budala na cesti nagledam,a i sam sarkazam uvijek trazi neku aktivnost mozdanih vijuga, pa ti tako nesto meni dode kao mali mentalni jogging. A reski i britki britanski humor postaje zacin. :D

Ono sto sam htio reci je da ako zelite cuvati svoje aute i uistinu njegovati njihov izgled - po mome misljenju je najbolja self service autopraonica. Pogotovo ove sa mogucnosti voskanja auta i ispiranje osmoznom (tko ne zna sto je to - neka pita slobodno nije sramota...) ili nekom drugom kamenacfree vodom.
Ono sto mi je ful dobro kod self service praonica je to da si peres auto kako ti odgovara. Nakon puta, pogotovo sad po zimi - znam samo isprati auto od soli - bez obzira sto pada kisa i auto ce ''opet biti prljav''. I onda kad te netko vidi da po kisi peres auto - misli da si poludio. :D
Nadalje, sam si odabirem hocu li ga upicaniti ful ful pa si dati truda sa cetiri zetona (u Rijeci to kosta 20kn) ili samo za 5kn (jedan zeton za dooobro ispiranje.
Takoder, self service praonice su i vrelo inspiracije za ovakve poput mene da jos malo nabrusim svoje stavove i stajalista sto se tice moje neke interne spike i teorije ''tko vozi kakav auto''. Znaaaaam :o da je zlocesto na taj nacin gledati ljude i smijuljiti im se (nista zlonamjerno, nista zlocesto...) ali sta ces drugo kad vidis nekog kvazi muškića, mršavog i tananog, koji ne može dici vreću cementa, koji ne zna razliku između lopate i krampa, koji ne zna sta je francuski kljuc, a sta je gedora... Sto je najtuznije, takavne zna ni razliku DDR memorije i ''one druge'' - koju ni ja ne znam, eto nije sramota. :D Najtuznije je sto ne zna ni stoje logaritamska, a sto je eksponencijalna funkcija... Doslovce je onaj moderni muškarac koji dobro izgleda (e tu cu se dooobro nasmijati... hi-hi-hi... i necu koristiti izraze tipa ''metrić'' i sl. koji bi mozda kompromitirali ovaj forum), ima fora trenirku, one ni-vrit-ni-mimo tenisičice (obavezno na preklop)... Pokraj njega stoji cura na stiklicama, uredno okvarcana, nađinđana samo tako... Oboje idu na ljetovanje tako sto dizu kredu - jer im idu i frendovi. Dizu kredu i za skijanje - jer im idu frendovi... Iako to nije na kredit ''kredit'' - nego se placa karticama na rate. :D A on vec ovog ljeta sjedne na svoj novi motor jer je, eto, od proslog ljeta, nakon sto je sa Aprilije 50 presao na Beverlija 250 i postao bajker samo takav. Prekaljeni... Tkoooo??? Jaaaa??? Tsjaaaa... :nemanacemu: Naravno nove sestice izgledaju tako cakane... Mozda i koji od 750kubika... I onda se zasilje sa 216km/h i kazu:''Jadni... Vidis, bio je tako drag decko... Steta ga je...''
I tako on cupka oko svoga gofića petice/sestice... , tatinog X5 ili sto vec... Pazi da si ne smoci svoje tenisice bez đona, bez vezica, bez jezika... Ma bez icega - a kostaju kao neki auti ovdje koje ljudi ne mogu prodati.
Vidis kako sarkazam skace s teme na temu - a cijelo vrijeme pricamo kako ne valja doma starom spuzvom trljati auto i prati ga s kantama vode jer ti se izulja lak. :D
A kad vidis kako majstor na suho natrlja pjenu na svoga Audija A5... Bez ispiranja...kao olfa - pazi ga i mazi. I auto nakon dve godine takvog mazenja i pazenja - izgleda kao da je prosao kroz bodljikavu zicu. A ne smijes mu nista reci kad je pojeo par sto kila proteina u zadnjih par mjeseci, nabildan je k'o Konan, mrzovoljan po defuoltu kao pitbull kojega pripadnici Romske manjine drze samo za borbe. A i sve one ruzne istetovorane zmije i zmajevi te taaaako ruzno gledaju da izgubis volju mu ista reci dok pere auto sa svojim kvazi Police, DG, Luj IV Vuiton cvikama sa standa na Hreliću.

Ste primjetili da takvi ljudi prvo operu felge na autu...? :ghh:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline ivmatic86

auto kozmetika
« Odgovori #9 : 01 Ožujka, 2011, 15:59:08 »
Naaaajbolji esej o pranju auta ikad!!!!:palac::palac::palac:
Potpuno si u prav!:gosp:
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline .:[ThugSoul]:.

• Veteran member
    • http://www.auto-info.hr
auto kozmetika
« Odgovori #10 : 01 Ožujka, 2011, 17:17:24 »
@ frik-ri.... e care, hvala kaj si mi uljepšal dan... od srca sam se nasmijao... čak je i mala bacila pogled i ona se nasmijala... fakat si u pravu stari... svaka čast...

Offline Darjan

auto kozmetika
« Odgovori #11 : 01 Ožujka, 2011, 23:37:28 »
baš si frik...:D
te samoposlužne praone ne koristim previše, od prijatelja koji drži praonu sam čuo da je kemikalija koju koriste kao šampon dosta agresivna po lak, a i kad idem ponesem šampon za auto, vidro i spužvu i laganini, jer dosta je lakše prat s vodom pod pritiskom...:)
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline pajo_patak

• Veteran member
auto kozmetika
« Odgovori #12 : 02 Ožujka, 2011, 00:01:23 »
ko nezna rukovat sa miniwashem može napravit više štete nego koristi...
nevolim neko pretjerano lickanje sa kojekakvim kemijama i kremicama...al volim da je sve čisto i uredno...pranje sa običnim čarlijem ili eventualno nekim auto šamponom...dobro pobrisat jelenskom i ima da se sjaji ko veliki...unutra sve dobro usisat, pobrisat plastike jelenskom ili onim krpicama za kokpit i najbitniji dio, stakla...najbolje mi se pokazalo sa onim sredstvima za stakla i novinom...čisto ko suza. gume namažem sa nekim koncentratom od ma-fre...dobro razrjedit s vodom, mrzim kad blište gume...samo nek se crne lipo:)
i ako sam na nešto alergičan čim vidim onda su to oni kokpit sprejevi...em šta zaseru i zamaste stakla i sve naokolo, em šta sve blišti, još kad baci odsjaj u oči po suncu, em šta je sve masno kad takneš rukom, očaj živi.
ako je već plastika izbliđena i zahtjeva malo mazanja, onda preporučam plak 2r, izgleda kao mlijeko u bočici sa prskalicom, pakiranje od 750ml...malo je skuplje od ovih sprejeva i gluposti, cca 50ak kn ali i vridi...naštrca se lagano na suhu spužvu i utrlja na kokpit...nije masan, ne sjaji se previše a taman se lipo upije u plastiku, sakrije ogrebotine i sve pa izgleda ko novo.
ove kemikalije za mušice, felge i sl. nebi preporučia ni najgorem neprijatelju na autu do kojeg mu je imalo stalo...stvar nagriza plastiku, boju pogotovo akrilnu, imitacije kroma po raznim oznakama na autu, itd itd.

samoposlužne praone...kako koja...nebi preporučia one bez pranja spužvama...znači one sa detarđentom i toplom vodom...jer u tim detarđentima ima i abrazivnog sredstva koje matira lak lagano...osim toga ti detarđenti su puni raznoraznih kemijalija koje nagrizaju sve živo...a i ako je auto stvarno šporko teško da će se auto dobro oprat na ovaj način...
one praone u kojima posebni prskaš vodu, detarđent, vosak, osmozu itd...opet su bolje od onih prvih...mada su i ti detarđenti malo agresivniji...ništa strašno, i ja se često poslužim kad je hladno i neda mi se trljat...kad ne nagriza polirani aluminij nakon učestalog pranja, meni se čini ok :D dobra stvar na ovim praonama je vosak, polit auto dobro i utrljat jelenskom, ludilo stvar...
samo treba pazit sa washem i prskat iz veće udaljenosti...bez greške se da skinit lak sa njim, sjebat kedere, oznake, itd.
« Zadnja izmjena: 02 Ožujka, 2011, 00:11:21 pajo_patak »
lancia-klub.com
Život je prekratak da bi ga trošili na ružne žene i aute koji malo troše

Offline ivmatic86

auto kozmetika
« Odgovori #13 : 02 Ožujka, 2011, 09:52:05 »
Eee, kad smo već kod čišćenja kokpita... Meni se za čišćenje plastićnog kokpita najbolje pokaza sprej za čišćenje uredske plastike (kompjutera,printera,feksa itd.) Jeftin je, dobro miriše, malo ga triba,ne masti površinu i plastika ga upije. Probajte!
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline DinoST

auto kozmetika
« Odgovori #14 : 02 Ožujka, 2011, 14:39:41 »
i unutrašnjost auta dobro proć pištoljem za zrak..super očisti svu prašinu između prekidača i spojeva na armaturi...a to se neda ni četkicama ni krpicama tako brzo i efikasno
“Strpljivost je nešto čemu se divite vozaču iza vas, ali ne i onom ispred vas.”