'Ajmo dići ovu temu...da i ja kažem koju...ne pametnu...
Što je dizel? Jebo te, kako si imao srca ne staviti ABF-a!?
Ma bježi...ja sam možda seljak, ali fakat volim te 1.6D/TD/GTD mašine...koliko god da ne podnosim mentalitet klasičnih naturpijanih faoveovaca, pogotovo dvičinaša dizlera koji se hvale kako ga imaju 10 godina, jednom godišnje zamijene amortizere onima od 3€ i nikad ulje zamijenili nisu...opet, kažem, obožavam ove motore, i sam u daily driveru imam naturbanu i nainterkulanu šestocilindričnu verziju ovoga i vozim se svaki dan...i volim to taka-taka-taka-taka-drrrnnnnnn-voouuuuuuuu....da se razumijemo, Široko (polje) nije nikakav rasni sportaš, a i da jeste...imaa ih, brateee, pa neka si ga restaurira tko kako hoće...konkretno ovaj primjerak je vjerojatno najbolji Mk2 Scirocco kog sam vidio (makar na slikama) na ovim prostorima i u njega je daleko više truda, vremena, a konsekventno i novca uloženo nego u sve one straaašne "oriđinaaale" makine...i zaista, i fail to see the problem here...usput, i kolega Stressman je jedan od boljih postera ovdje i skidam mu kapu na svemu...tu uključujem i Scirocca i sve ono što radi sa kazićima i restauracijama starih HiFi sistema...
Čitajući ovu temu, malo me uhvatila nostalgija za mojom '84...ili bi '86 'Roccom, iste ove boje, GT automatic (!?) kog sam imao prije par godina...i kad vidim nekog 'Rocca bude mi žao što sam ga prodao, ali motor je radio na jednom i pol cilindru, getriba je bila spušena i generalno nije bilo dijela na autu za koji se možeš uhvatiti a da je ispravan...tako da je nakon nekih desetak dana otišao...ali kao to je bio oriđinaale, a ovaj nije i ovaj nije okej...ma moš si mislit.
Kolega, tebi svaka čast na radovina na ovom autu, ignoriraj dušebrižne babe kao i do sad i uživaj.
Toliko od mene. Sve najbolje.