Posto mi se nije dopao stari auspuh i ona njegova dva zavrsetka (iako je imao extra zvuk) kupio sam Supersprint Magnum namenjen bas za Pug 205 TU motore,izmedju ostalog,ko god ima 106,205,206 a verujem i mnoge druge Pug-ove zna da lonac stoji nakoso pa bi samim tim i cev tako trebala da stoji,a Supersprint je to resio tako sto je zakosio zavrsetak i to sad izgleda mnogo kulturnije.

Nakon toga na red dolaze Xenoni,naravno 6000,cisto bela svetlost.Razlog tome i nije toliko sminka koliko poboljsanje vidljivosti,naime pre njih sam imao neke "lafo" xenon sijalice koje su masno placene i koje su po suvom svetlile extra,ali po mokrom,kao da sam vozio pod pozicijama.Nakon ugradnje xenona skuzio sam da u poredjenju sa njima,gotovo i nisam imao svetla

Stara muzika,tj ormar u gepeku (tad sam mislio da je sLoni vrh :oops: ):

Kao sto rekoh nakon toga je dosla na red muzika,pa krenimo redom ;) :
Ovi Sloniji su zamenjeni Hifonics Zeus-om (ovde ne vazi ona narodna) "Brena je Brena,al' dvaput je dvaput" :)

Pa je sklopljena kutija za isti,od Medijapana 18mm,45l i jos mi je ostalo samo da kupim veci aeroport jer po fabrickim proracunima za ovaj njufer on mora biti 10cm u precniku i 15cm dubine,a malo mi je iskreno zao dati 15e za obicni komad plastike.

Usput da napomenem da sam ovaj deo armature trazio vise od godinu dana,i nasao sam konacno jedan skoro pa savrsen:

Nakon toga sam Zopea nagradio novim cajgerima carbon look:

Usput evo kako svetli xenon (napomena slikano je po kisi) :
Kratka svetla:

Duga svetla: