0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imas neki poseban polish od Sonax-a kupit i kod nas pegla one ogrebotine od brisaca provjereno.
Ako to postoji odmah uzimam! Ja neznam da iti jedan to može napraviti jer je problem što se ostruže sloj šajbe, a to se neda tek tako srediti! Pitao sam puno ljudi za to i gotovo je nemoguće! Možda griješe oni ili nemaju iskustva!? Volio bih iskreno da je tako. A to što se tebi Hurricane dešava je isto kod sestre na alfi! Ovako će ti više manje svaki majstor reći.... Sve što se s noktom osjeti, kad prođeš preko, nemože se ispolirati. A u tvom slučaju je moguće ali nisam još dobiju konkretno riješenje!
A jel neko zna dali ima neko tko to radi,ja mu donesem šajbu i ispolira ,s ćime i kako nije me briga.Kupio bi ja novu ali nema nigdje više,a imam dvije i obe su zrebane i zalizane od brisača.
Pa zato i ja pitam da li netko zna. Ako nitko nezna na ovom "krama" forumu, onda stvarno više nemamo gdje tražiti :)Zvao sam danas dvojicu u Splitu (Lovret i Lucky). Lovret kaže da ne radu, A Lucky da bi šajbu trebao vidjeti (i probati) jer nekad se uspije, a nekad ne.Ova moja nije od brisaća, nego kao da je netko išao čistiti točkice na njoj sa finim brusnim papirom (na par mjesta).