2 kađo-c
a ti bi ovak nešto
http://www.youtube.com/watch?v=MI27VMSJpkY
E tako nesto je imao frend Majk, nazalost nemam sliku motora.

Uploaded with
ImageShack.usUglavnom, auto je bio prebrutalan!!! Nesto nepojmljivo. Sa originalnom ispusnom granom 2x 3-u-1 (auspusi sa obe strane auta) i ovakvim karbovima (ne znam jesu li bili bas ovi sa Lastinog linka, ali... Taj koncept) plus 5-brzinski Getrag...
Ponasanje u voznji je bilo cuuuudoooo... Auto doslovce poludi cim se malo dignu okretaji, moc, moment... Sirova snaga...
ZVUUUUUUKKKKKK!!!!! Kad mu das gas i zacujes kako doslovce ŽDERE zrak (a i benzin

) kroz karbove!!! Ma s oprostenjem, je...PIIIP!!!..o ti i elektroniku i turbo... :ne:
Kad si se vozio s Krnjom nije bilo covjeka, nije bilo osobe koja se nije okrenula za autom... Musko, zensko... Staro mlado... Jedino su macke i psi bjezali od auta jer su se bojali zvuka!!! :D
Nikada necu zaboraviti kad je na onom ''majmunskom poluotoku'' u Opatiji kod Bivseg Harboura, Capittana i Galije (sadasnnji Hemingway :pdolje: ) napucao gas a iz onog parka Angiolina poletjelo jato ptica!!!

Ahhh... Nekada bilo... Sad se samo spominje...

:(
Ali kaze barba Milanovic da je 2011. godina preokreta, a sa druge strane Ivo Malo Vitra kaze da nije kriv...

Ma, ''van s politkun 'z moje butige'' rekao bi pokojni Roko. :)
Ja ti zelim od sveg srca da to uvalis u Kadetta pa makar isao ''svakako samo ne ravno''...

Samo mu izmisli neku šperu. I ne trebas imati trideset i dva karburatora po cilindru. :)
Bio bi to luuuudi Kađo... :palac: Da se pokaze Čolaku i ekipi da se moze jurcati i drugim autima koji se ne zovu Ferrari, Zonda i slično...