Tak nekak,kolega,to je bila rasprava zadnja 2 dana a forum se zove OHF.Znači,na Google ukucaš ta 3 slova,onda klikneš prvi red gdje piše Das Opel hecktribler forum(Opelov forum za zadnji pogon) i tamo ima baš sve za naše bolide.Treba se ulogirati da se mogu otvoriti neke teme,ja još nisam tako napredan sa kompjuterom,ali i ovak sam videl previše toga.Inače,kaj se tiče ubrzanja,mene fascinira podatak iz 1986. kad je Henri Toivonen na stazi F1 u Estorilu (Portugal) gdje se taj vikend vozila utrka,u usporedbi sa drugim vozačima formule odvozio 6. startnu poziciju u Lancia delti S4,ubrzanje je bilo 2,3sec. do 100km/h.Nažalost,izgorio je u nesreći sa suvozačem te godine u tom bolidu na utrci rally grupe B.Meni je posebno drag jer je 1982-83. bio tvornički vozač Opela,a asconama i mantama na WRC-u je "dušu vadio",tak da baš i nije prečesto došel do cilja.Eto,malo sam izašao izvan okvira teme,sorry,nemojte zamjeriti,malo me ponesla nostalgija za vremenima kad su automobili imali dušu,svaka firma(Ford,VW,BMW,Opel,Renault,Lancia itd.)imala je kultne bolide a ovo danas,jadno,stvarno jadno