Autor Tema: iskoristivost opelovog 3.0 rednog šestaka(12v) u kadetu c?  (Posjeta: 8458 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kađo-c

iskoristivost opelovog 3.0 rednog šestaka(12v) u kadetu c?
« Odgovori #45 : 27 Prosinca, 2010, 20:23:22 »
Citat: RACE;205082
C20LET u kombinaciji sa Kadetom C je prije 5 godina sa vremenom 11,6 bio rekorder na 402m kod nas.
Na tako laganom autu, C20XE je odlican izbor.
Chip + CAI + auspuh, i eto te na preko 170KS

diferencijal s tog auta je kod mene:) hvala bogu igrom slučaja!

a dan,ono ni r6 nebi pokrenuo...:lol:
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #46 : 05 Siječnja, 2011, 18:15:45 »
Citat: kađo-c;203974
:palac:hvala frik-ri!:)

Maaaa... :nemanacemu::nemanacemu:Nema na cemu...
Poanta je samo ona brija koju netko brije. Netko je samo sjena, ljuska od covjeka... Lutke od krvi bez trunke ideje... A oni koji briju svoju briju - makar se imaju cemu radovati. Bedara je samo dok se pocnes stalno smjeskati i kad imas 24 sata na dan ''osmjeh br.8'' i sa staklenim ocima ne percipiras okolinu... Taaaaaad se maaaaalo malo :D:ghh: treba zamisliti...
Kao sto rekoh - jedino je masta granica i... Da, financijska situacija uslijed stanja drzave. Ali... Ni to nije spika... Vidi Amigu... I njegovog oca... :gosp::gosp: Od nicega stvaraju cuda. A kad nesto i imaju - to nije nesto ''normalno'' nego je to ''materijal'' od kucista racunala, starih vrata... A nekad se pitam sta vare na sto kad toga necega ni nema. :lol::ghh:
I zato... Ako imas imalo petlje, potencijala i brije... Uzmi si malo vremena i stavi si sve na vagu... Malo ''ZA''-a, malo ''PROTIV''-a i nakon nekog vremena... Pogledaj sta ti kaze srce. :palac: Mozak ne slusaj... On je uvijek na strani ''Nemoj, nema se para...'' :lol:
I ovaj ciko isto, kad je slagao ovu pilu je imao brojnih ljudi koji su mu rekli ''ovo'' i ''ono'' i vjerojatno ''a kog ce ti to Boga dragoga Isusovog milog...?'' :eek::eek:
Ali tip si je slozio pilu po svojoj briji. I sta je najbolje... Ako je ono imanje njegovo - ne treba ga ni regati... Vruuum-vruuuum po svome vocnjaku... Bar mu šojke, kosevi, čvorci i ostale zvijeri sitnog kljuna nece pozobati voce...
Svi sretni - svi zadovoljni... :lol:
 I nagradno pitanje... :p :p Koliko bi simpatija pobrao sa ovom pilom na desantu u Ozlju?? :lol: :lol::to:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rTLDPs1SeVw
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline osijekdd

« Odgovori #47 : 05 Siječnja, 2011, 20:32:13 »
Eto čovjek je sve rekao!!! :palac:

Offline bozidar

« Odgovori #48 : 06 Siječnja, 2011, 10:55:53 »
Evo još jedna smjernica ako imaš love a neznaš kamo sa njom, na jednom njemačkom opel forumu je isto bilo razglabanja o tome pa kaže:ako voliš kubikažu a hoćeš performanse onda se povećava kubikaža na CIH-u sa 4 cilindra!Ameri su na starom 4cil. CIH-u došli do 3200cm3,a švabi do 3000cm3!S obzirom da je na serijskom CIH-u između cilindara dosta "tanko meso",kubikaža se dobiva dužim hodom klipa sa radilicom.Sami klip je pri tome jeko plitke dimenzije i nema baš najbolju stabilnost u cilindru.Lergas je na 1500-2000U/min.,najveća snaga na 7000U/min,šaltanje na 9000U/min.Na kadetu c kupeu,sa glavom 16V,od o-100 za manje od 5 sec.,sa dugim prijenosom 275km/h,trajnost mašine oko 20000 km.Cijena je negdje kao novi Porsche.Da,u vožnji trebaju i čepiči za uha zbog buke!Zato logično redni šestak:jeftin je,ima se dijelova,miran rad,trajan je,ne trebaju ti čepiči za uha pa možeš tiho slušati omiljenu muziku u vožnji,uz malo sreće možeš to i atestirati kod nas.Daj si zamisli da se onaj turbo-traktor atestira i po Dalmatini  spusti na more,nemreš bolivit

Offline osijekdd

« Odgovori #49 : 06 Siječnja, 2011, 11:29:16 »
Cjena novog porsche-a? Pa to stvarno nema smisla. Ova pila je bila 100 000 funti, znaći tu negdje:

Pa ako je on to ugurao u Vauxall-a možeš i ti 30 CIH-a.

Offline bozidar

« Odgovori #50 : 06 Siječnja, 2011, 16:11:13 »
Tak nekak,kolega,to je bila rasprava zadnja 2 dana a forum se zove OHF.Znači,na Google ukucaš ta 3 slova,onda klikneš prvi red gdje piše Das Opel hecktribler forum(Opelov forum za zadnji pogon) i tamo ima baš sve za naše bolide.Treba se ulogirati da se mogu otvoriti neke teme,ja još nisam tako napredan sa kompjuterom,ali i ovak sam videl previše toga.Inače,kaj se tiče ubrzanja,mene fascinira podatak iz 1986. kad je Henri Toivonen na stazi F1 u Estorilu (Portugal) gdje se taj vikend vozila utrka,u usporedbi sa drugim vozačima formule odvozio 6. startnu poziciju u Lancia delti S4,ubrzanje je bilo 2,3sec. do 100km/h.Nažalost,izgorio je u nesreći sa suvozačem te godine u tom bolidu na utrci rally grupe B.Meni je posebno drag jer je 1982-83. bio tvornički vozač Opela,a asconama i mantama na WRC-u je "dušu vadio",tak da baš i nije prečesto došel do cilja.Eto,malo sam izašao izvan okvira teme,sorry,nemojte zamjeriti,malo me ponesla nostalgija za vremenima kad su automobili imali dušu,svaka firma(Ford,VW,BMW,Opel,Renault,Lancia itd.)imala je kultne bolide a ovo danas,jadno,stvarno jadno