Pa sad... Necu nikome ''drzati lojtru'', ali... Izgleda da je ovaj forum ili bijedna kopija svih onih preradi-rezi-kastomiziraj aute sa Discoverya ili smo svi mi retardirani ili koji bog...

Po meni... Sta je lose sa tim Buggyem..? Jest da nije Buggy, ali... Decki su slijedili neki svoj film, neku svoju briju... Nabavili nesto sto i Amigaboj smatra PREtrulim i od toga sklepali neku svoju livada-jurilicu.
I da je samo gledao sa tih ''balavih'' malo godina dok je bio u 5. razredu (ne mislim nista lose sa ovim ''balavih'') da nije nista ni prisarafio, ni lupuo cekicem - po meni je to vrijedno paznje.
Ovaj forum ima milijardu clanova, ali me samo interesira koliko ima uistinu majstora koji se necim bave konkretno. Koliko bi ljudi moglo, znalo, imalo volje i vremena sklepati ovakvo vozilo? Iskreno, evo ja prvi ne bi mogao. Bar ne sam.
Ja variti ne znam. I sta sad, hoce li me Kowalski ili Gear banovati, ili mi skinuti onu etiketu ''Senio membera?'' Ja ne znam lakirati auto. Znam ofarbati felgu, neki poklopac, znam slomiti neki hrdavi saraf i tako to. Pitam se samo koji Bog uopce trazim na ovom forumu...?

Koliko sam puta vidio neki komad zeljeza kojega neki od nasih forumasa zovu ''alat''ili ''priprema''...? A ono, neka ploca sa rupom na kojoj je navarena neka zarezana sipka. I to,. zavarena nikako - da se razumijemo, jer po mojim standardima (inace sam podvodni varioc inoxa, gusa, aluminija i slicnih stvari - specijalista za zavariti kuku na olopini Titanica) to nije var, nego samo neka hrpa troske koja, eto, drzi... Koliko puta smo vidjeli kako netko drzi brusilicu u krivoj ruci i to bez zastinih naocala, pa nikome nista. Bar je prljav, ima volje strugati po limu, ima volje vaditi spenu iz ociju. I svaka mu cast.
I onaj Amiga cudni... Pola toga nije ''napravio kako treba'' a gle cuda - na autu vise ne raste plijesan... :palac: I nije vise zakopan pola metra u njivu.
Neka se sad nitko ne naljuti - niti ikoga pljujem, niti ikome ''cuvam leda'' - samo nekako zborim ono sto mi je na pameti.
Ni meni se buggy ne svida, ja bi to napravio drugacije :D:D ali ako je deckima gust imati neku svoju off road pilu - neka imaju. Jest da mene, kao planinara, alpinistu i markacistu,ljubitelja prirode zdere kad netko po planini dere kroserom, ali... Dok im god zakon to dopusta - neka se vozi. Ne mogu ih bacati sa klisure

Tako da... Sta drugo reci, neeeegoooo... Kako onaj Tomos moze imati 5 KS?

Ako je 80ccm, to je CTX (a ima poklopac cilinda za prisiljeno zracno hladenje??

) ili nesto slicno sa klipom 46 (opet - kako ima poklopac preko cilindra?) Pa ono, oklen 5 KS, bratko...? :)
Ja sam, kao klinjo, jedino uspio iskemijati pod poklopcem cilindar od barke (glodani blokovi - nije cilindar tokaren izvana) sa klipom 44 od motorne pile. Pa zato pitam... :)