Autor Tema: auti iz milicije/policije  (Posjeta: 128947 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Presretac

• Senior member
  • Spol: Muški
Odg: auti iz milicije/policije
« Odgovori #105 : 27 Ožujka, 2016, 19:44:20 »
Yugo i opel corsa iz 1992 Osijek

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #106 : 27 Ožujka, 2016, 19:45:27 »
Fiat Campagnola 1992

Offline krntija

« Odgovori #107 : 27 Ožujka, 2016, 19:49:10 »
jel postoji kolor snimka ovog 190 sl-a?
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #108 : 27 Ožujka, 2016, 19:52:28 »
Vide se tragovi sluzbe... Sto se mene tice, elaboratom o zastavinm branicima nisi ostavio poseban utisak...
Ma za stojadinove branike nemožeš biti sto posto siguran iz razloga što su oni i razbijali aute pa su svakakve branike stavljali ako me razumiješ pa je po slici teško odredit koji je stojadin bio...a one slike što se tiče iz gornjeg grada ono je restaurirana zastava tako da nemožeš znat iz kojeg je doba...možda je ona i starija a branici s novijeg,ko zna

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #109 : 27 Ožujka, 2016, 19:55:22 »
jel postoji kolor snimka ovog 190 sl-a?
Nažalost nepostoji,ali znamo da su bila takva 3 u zagrebu,jednog je oduzela carina jugoslavije i to je taj sa slike bio je plave boje a drugi dva su u početku bili u bojama njemačke POLIZEI jer su bili donacija SR Hrvatskoj kao posljeratna odšteta a kasnije su ih obojali u plave,,,ovaj sa slike se sada nalazi u Zagrebu kod jednog kolekcionara i crvene je boje sada,tako sam čuo nisam ga još uspio vidjeti uživo

Offline krntija

« Odgovori #110 : 27 Ožujka, 2016, 19:58:33 »
e to me je zanimalo jer iz CB fotke tesko zakljucit farbu pa sad vjerujem u te podatke jer si ipak u toj sluzbi i materiju si dobro proucio! Tog crvenog sam vidio jedamput krajem 80-tih, vjerojatno je taj milicijski jer ih nije bilo drugih bas nesto!!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline goran16v

« Odgovori #111 : 27 Ožujka, 2016, 20:00:48 »
Ma za stojadinove branike nemožeš biti sto posto siguran iz razloga što su oni i razbijali aute pa su svakakve branike stavljali ako me razumiješ pa je po slici teško odredit koji je stojadin bio...a one slike što se tiče iz gornjeg grada ono je restaurirana zastava tako da nemožeš znat iz kojeg je doba...možda je ona i starija a branici s novijeg,ko zna

Sanse da su u garazi SUP-a aute popravljali rabljenim dijelovima pa su na noviji model stavli branik sa starog i da su branici autenticni od prije restauracije su 1: 100. Naravno da mogu znati iz kojeg je doba, ono bi trebao biti Special ili Confort (razliku ne mozes znati) sa branicima starije Zastave 101 L sto znaci da id price stariji auto - noviji branici nema nista.

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #112 : 27 Ožujka, 2016, 20:02:10 »
Golf 1 iz Bosne

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #113 : 27 Ožujka, 2016, 20:03:21 »
Golf 2 Bosna

Offline krntija

« Odgovori #114 : 27 Ožujka, 2016, 20:06:43 »
ove zadnje slike Slovenaca su jako male... :eek:

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #115 : 27 Ožujka, 2016, 20:08:04 »
ove zadnje slike Slovenaca su jako male... :eek:
Nažalost veće nemam

Offline goran16v

« Odgovori #116 : 27 Ožujka, 2016, 20:20:44 »
Golf 1 iz Bosne

Ovo je vozilo zatvorske milicije, a ne SUP-a, a slika je ispred Centralog zatvora u Sarajevu, KPZ poluotvorenog tipa Miljacka. Vidis da zandar pored ima sapku zatvorskog cuvara. Bez obzira na na to sto nije SUP, meni je jako cudan font na vratima. Da ne vidim po drugim stvarima da je slika iz 80-ih bio bih 100% siguran da je replika.

Offline goran16v

« Odgovori #117 : 27 Ožujka, 2016, 20:24:36 »
Golf 2 Bosna

Vozilo RSUP-a BiH, mislim da je u pitanju Stafeta mladosti, godina negdje 85.

Offline bubuleja

« Odgovori #118 : 27 Ožujka, 2016, 20:32:33 »
Strasne su ti slike..copy paste...moje su uvijek iz zivota sa kramama...nista nisi ubra..ma uostalom ugodan ti zivot zelin..aj
Adio mare

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #119 : 27 Ožujka, 2016, 20:41:19 »
Strasne su ti slike..copy paste...moje su uvijek iz zivota sa kramama...nista nisi ubra..ma uostalom ugodan ti zivot zelin..aj
Hvala i ja tebi želim duplo