Autor Tema: auti iz milicije/policije  (Posjeta: 128930 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tom-127

Odg: auti iz milicije/policije
« Odgovori #255 : 14 Lipnja, 2016, 10:25:42 »
Joj sto volim to bahacenje da bi se trebalo pitati ljude na terenu, e pa nebi, ljudi na terenu su tamo da rade, a ne da biraju, jer da mogu birat vozili bi se u namanju ruku u istim autima kao i politicari. Trebaju birati ljudi kojima je posao da biraju, a treba se pitat one koji to plaćaju! S obzirom na stanhe i krađu, u drzavnoj sluzbi bi trebali vozit bicikle, i politicari naravno.
Stvar je osim u nekvaliteti nekih stvari i u tome sto se ovakvi koji bi birali nađu uvrijeđeni jer nisu dobili kaj bi oni birali pa razvaljuju nemilosrdno...

Offline krntija

« Odgovori #256 : 14 Lipnja, 2016, 10:30:01 »
 :big_boss: Ako su Fice i Stojadini bili zadovoljavajuci za potrebe Milicije, svako novo vozilo, sto ekonomicnije i jeftinije , zadovoljava potrebe osnovne sluzbe ophodnje u danasnjoj policiji! Naravno, i meni bi bilo u sluzbi fornije vozit novog Golfa ili Audija, ali sredstvo rada se ne bira po osobnom afinitetu  vec ga strucne sluzbe biraju prema stvarnim potrebama! Osobno sam preuzimao sve rabljene Fiate od svih policijskih ispostava RH i vecih prituzbi nije bilo!! :hi:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline linoleumboy

« Odgovori #257 : 14 Lipnja, 2016, 11:06:33 »
e da se mene pita ali ne pita, prometna policija bi vozila tatu nano a presretaci bi bile dacie
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline tom-127

« Odgovori #258 : 14 Lipnja, 2016, 14:42:06 »
Slazem,se g. Presretac, po toj analogiji ZET-ovi vozaci bi trebali birati tramvaje i buseve, a HŽ-ovi strojovođe vlakove... Vrlo logicno!
Ili recimo radis kod privatnika kao bagerist i kazes mu da upravo ti znas najbolje koji bager treba kupiti jer ti radis u njemu 12 h. Siguran sam da bi te pislusao!

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #259 : 14 Lipnja, 2016, 14:44:01 »
Onda te ljepo molim da prestanes pljuvati po talijanskim autima.
Ja provedem nekada i po 20 sati u autu pa ne kukam.
A nisam nikakav vozac nego eto kad idem na sluzbeni put.
Tako da znam o cemu pricam.
A da, dobivate i iz kazni i ostalog pare kada nas kaznjavate a kada se kreten sa policijskim motorom parkira ispred policijske postaje na ulazu za invalide i djecja kolica a ja dijete nosim kao kreten po stepenicama skupa s kolicima.
Di je tu kazna i pravda?
Molim odgovor na ovo pitanje.
Jos kad sam prigovorio odgovor mi je bio da zasutim.

Tako da nemamo o cemu pricati.
I nije bio u zurbi jer je pio kavu i lagano pricao!

Imam jos toga ali nebi isao vise u off.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #260 : 14 Lipnja, 2016, 15:01:43 »
Tko i kako puni proračun manje-više znamo, problem je tko ga i kako prazni.
Pih, neš ti policajca, neće se više igrat...umjesto da ispendreči nepodobne  :lol:
Za rad (ili nerad) policajaca odgovorni su šefovi koji imaju klasifikaciju ljudi, koje nesmiju dirat ni kad nekog pregaze na pješačkom a koje zajebavaju zbog svake nebitne pizdarije.
Što se tiče bahatluka, nažalost u mnogim zanimanjima, ne samo u policiji se često zapošljavaju iskomplesirani ljudi koji kroz posao ispucavaju svoje frustracije. Da se razumijemo, govorim o pojedincima, a ne generalno, doživio sam više puta da me policija zaustavi zbog koječega i pusti uz opomenu, a bilo je par njih koji su glumili velike face s neograničenom moći.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline linoleumboy

« Odgovori #261 : 14 Lipnja, 2016, 16:35:49 »
i jedna sasvim prigodna za raspravu....

If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #262 : 14 Lipnja, 2016, 17:11:36 »
Fotka gore sa Stojkom na startu relija iz TM je negde iz 88 -89; tad sam pocel vozit po tim relijima !!

Ne bi me iznenadilo da sam ja jedna od onih sjena ispod krošnje, odande sam običavao pratiti start...
Via Ciro Menotti 322

Offline Ace_Rimmer

• Antique Member
« Odgovori #263 : 14 Lipnja, 2016, 17:31:54 »
Ne bi me iznenadilo da sam ja jedna od onih sjena ispod krošnje, odande sam običavao pratiti start...

;D
Peugeot 309 XLD,309XSi,406 2.OT,406 Coupe 2.0 16v

Offline vlatko vk

• Veteran member
  • Vozilo:: '74 Taunus
« Odgovori #264 : 14 Lipnja, 2016, 19:23:26 »
Oni koji biraju policijska vozila svakako bi trebali poslušati iskustva policajaca o pojedinim vozilima koje su koristili i uzeti te informacije u obzir pri biranju novog voznog parka. O pljuvanju po policiji neću puno, ne treba suditi cijeli sustav zbog nekoliko pojedinaca( isto kao i ono svi Srbi su četnici, svi Hrvati ustaše, Romi lopovi, automehaničari prevaranti,..) Osobno nemam problema sa policijom, nisam ih imao i neću ih ni imati. Zašto? Vozim isključivo po propisima, nikada nisam kurčevit i bahat, ne pravim probleme, svaki dan sam u autu i svuda me ima a opet me ne zaustavljaju niti mi poštar donosi kazne. Ponašajte se po propisima i ne pravite se pametniji nego što jeste i nema problema. A je li sustav pravedan to sada nije bitno, pravila su da se poštuju. A to što pojedini policajci ne poštuju te iste propise koje bi trebali provoditi, slikajte i prijavite ako vam smeta. Ali prijavite i sve ostale koji krše propise na taj način. 

Offline mirekk

• Veteran member
« Odgovori #265 : 14 Lipnja, 2016, 20:31:48 »
Jebale vas prazne priče!
Svaki put kad vidim da ima nekej novog u ovoj temi, nakon otvaranja umjesto slika samo kenjanje ovakvo ili onakvo.

DAJTE SLIKE!!!!.....pustite priče
100DM

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #266 : 14 Lipnja, 2016, 21:12:28 »
Evo jedne Seat Altea granične policije<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

Offline driver_8

« Odgovori #267 : 14 Lipnja, 2016, 21:25:56 »
I jos jedna stvar...ne znam koliko većina prati ali kompletna talijanska policija i carabinieri su izbacili fiate iz voznog parka i prešli na škode i seate,a fiat je njihova firma , a zasto ??? Sigurno jer su bas kvalitetni za njihove potrebe,nevaljaju njihovoj policiji a nama bi trebalu bit super,e jbg,...eto samo jedna usporedba

Opet su se vratili na Alfe po zadnjem.

Offline Presretac

• Senior member
« Odgovori #268 : 14 Lipnja, 2016, 21:41:12 »
Opet su se vratili na Alfe po zadnjem.
Koliko znam,ne dobili su samo one dve alfe jurilice i to je to...jedino što sad alfa pokušava da uđe kao službeno vozilo

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #269 : 14 Lipnja, 2016, 21:49:53 »
,dobro neki kazu da civile samo treba tuć i je...t,hehe.

:suicide:   :heat: zbilja si jadan...
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..