Evo,i ja se slažem sa postom 2 iznad,pa onda nek bacaju drvlje i kamenje! Da je moj život slučajno htio da vozim Mantu A,ne bi uopče razmišljao o kupovini gore navedene Mante.Za to se posuđuju novci ako treba,imam još takvih prijatelja i nije bed za posuditi.Ali kakav je naš čovjek?Ako nešto nije zabadava već nije dobro,pa se počne taktizirati,može na rate,tko če to došlepati itd. Ali poanta ovog posta je nešto drugo! Ovak,recimo da i ja znam nešto kako funkcionira CIOS i zašto se ne prodavaju dijelovi,htio bi našem dobronamjerniku plix-u skrenuti pozornost da u svemu tome lako riskira da ostane bez posla.Tko če mu onda naći drugi?Netko sa foruma?Možeš si misliti!Već sad je to malo prerazvikano preko foruma,trebalo je to ipak malo diskretnije,ne ovako javno.Govorim to u dobroj namjeri,ni meni nije drago što ovako završavaju stariji auti,da vidim neku staru Asconu ili Mantu kako se drobi mislim da bi pustio suzu!Jel mi vjerujete da nisam pogledao(mislim da je u "Galeriji" ili "Offtopic"-u) nešto kao sudari starih auta (old crash),ne mogu gledati takve stvari!Ovo sa spašavanjem je hvale vrijedan pothvat ali ponavljam-prevelik je rizik,ne isplati se,zarada je nikakva! U našoj državi ti auti su osuđeni na ovakav kraj,u drugim se vjerujem omogućava iskorištavanje prije prešanja,a sad ići protiv "sistema" neznam,ja sam jednom išao i dobio,ali ne bi to više ponovio,ode previše živaca! Lijep pozdrav