Autor Tema: Uništavači starih automobila  (Posjeta: 8899 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
Uništavači starih automobila
« Odgovori #30 : 02 Svibnja, 2011, 22:53:01 »
Pozdrav i dobrodošao! :D

Imam pitanje jedno: Čul sam da imate i dio u firmi s aluminijom bakrom itd itd...e u vezi aluminija,dal ima tamo kod vas šta felgi,te dal se može koja otkupit ili ne? Ima li kakve šanse da se felga izvuče van?
Nema akcije bez reakcije!

Offline Ivan_R5

« Odgovori #31 : 02 Svibnja, 2011, 23:17:40 »
Citat: plix;234325
Kad auto uđe u krug firme nema boga da ga kupiš ili da ga izvučeš van

ovo meni nikad nije bilo jasno zašto je tako :vecernji: pa zar se ciosu više ne isplati prodat auto po cijeni kn/kg sa njihovom zaradom, nego gubit vrime i trošit strojeve ako ne moraju.

Andrej_16V

• Gost
« Odgovori #32 : 02 Svibnja, 2011, 23:38:00 »
Zato jer je to centar za reciklazu,i na tome zaraduju,nije salon rabljenih automobila :)

Uglavnom,mogu izvuc od tam bilo sta,osim cjelog auta,mogu polovicu prepilit ak treba i izvuc :D i rado bi vam pomogao,ali sta je problem,ne stignem se tam motat cesto i pratit kaj ima,a druga stvar nekima sam nesto izvukao pa na kraju nikak da dode po to,pa daj sacuvaj,il mi dovezi,pa ne stignem sad i tak... ili kao sto kolega gore kaze proda dalje da zaradi. to je tak vecinom,dok se nesto ne moze svi bi al kad se pojavi prilika na kraju nikom ne treba,al eto,ak netko zna da ima nesto tamo,i bas to zeli mogu probat izvadit

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #33 : 03 Svibnja, 2011, 00:32:48 »
Mene interesira, ako bih mogao dobiti odgovor, kaj je s ovim autima:

http://www.oldschoolhr.com/forums/showpost.php?p=229873&postcount=1778

Kaj čekaju? Da li ih se može otkupiti cijele ili bar neki dijelovi, sitnice? :confused::(

Offline Amigaboy

« Odgovori #34 : 03 Svibnja, 2011, 01:00:13 »
Citat: Andrej_16V;234389
Zato jer je to centar za reciklazu,i na tome zaraduju,nije salon rabljenih automobila :)

Uglavnom,mogu izvuc od tam bilo sta,osim cjelog auta,mogu polovicu prepilit ak treba i izvuc :D i rado bi vam pomogao,ali sta je problem,ne stignem se tam motat cesto i pratit kaj ima,a druga stvar nekima sam nesto izvukao pa na kraju nikak da dode po to,pa daj sacuvaj,il mi dovezi,pa ne stignem sad i tak... ili kao sto kolega gore kaze proda dalje da zaradi. to je tak vecinom,dok se nesto ne moze svi bi al kad se pojavi prilika na kraju nikom ne treba,al eto,ak netko zna da ima nesto tamo,i bas to zeli mogu probat izvadit
mene zanimaju stari fordovi V6 i v4 motori :)
[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

Offline MateoPahljinaZ128

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 128 i Zastava 101
« Odgovori #35 : 03 Svibnja, 2011, 18:09:16 »
pozdrav i nabaci koju sliku od ciosa ako imas!

Offline Pišta

« Odgovori #36 : 03 Svibnja, 2011, 18:43:30 »
mmmmmm,možda bolje ne,da nas srce ne izda od muke i bijesa

plix

• Gost
« Odgovori #37 : 04 Svibnja, 2011, 19:35:49 »
Dečki ipak je R4 kod mene na dvorištu, nije tako loš a nije niti predobar

Offline Frma

• Oldschool rookie
« Odgovori #38 : 04 Svibnja, 2011, 21:42:46 »
Ma glavno da je spašen mali div:D
Nabaci koju slikicu R4 i što ima u Ciosu?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #39 : 04 Svibnja, 2011, 22:15:04 »
Citat: Frma;234822
Ma glavno da je spašen mali div:D
Nabaci koju slikicu R4 i što ima u Ciosu?

Mozda si Ben Jonson ili Usain Bolt sto se tice Ibeja, ali ovdje sam te pretekao... :p:p:p
Vec ga vrbujem za R4 forum... :palac::to:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

prka126

• Gost
« Odgovori #40 : 05 Svibnja, 2011, 08:56:36 »
Čestitam i želim puno sreće u obnovi gojze!

Offline kele

• Junior member
  • **
« Odgovori #41 : 05 Svibnja, 2011, 12:17:40 »
Problem je kaj ajmo reć 90% ljudi misli da će te stvari iznutra dobiti zabadava. Zamislite si slijedeću situaciju: npr. Manta A uslikana pred CIOS-om. Slijedi 248 srceparateljskih postova di je to, kako da dođem do nje, daj da ju spasim, ja bi to kupio i sl. Onda u oglasima Dvojka prodaje takav auto za 5000 kn već mjesec dana, a svi junaci nikom ponikoše. Kupca niotkuda. Večina tih auti iz CIOS-a da se uspije izvuči van bi opet trunula na cesti ili u nekom dvorištu i opet završila u CIOS-u samo godinu dvije kasnije. Za slagat staru kramu treba puno love. Sama kupovina je samo djelić troška.
Sad može drvlje i kamenje...

a112

• Gost
« Odgovori #42 : 05 Svibnja, 2011, 12:25:11 »
Ja ću se složiti s postom iznad.

Offline bozidar

« Odgovori #43 : 05 Svibnja, 2011, 13:06:16 »
Evo,i ja se slažem sa postom 2 iznad,pa onda nek bacaju drvlje i kamenje! Da je moj život slučajno htio da vozim Mantu A,ne bi uopče razmišljao o kupovini gore navedene Mante.Za to se posuđuju novci ako treba,imam još takvih prijatelja i nije bed za posuditi.Ali kakav je naš čovjek?Ako nešto nije zabadava već nije dobro,pa se počne taktizirati,može na rate,tko če to došlepati itd. Ali poanta ovog posta je nešto drugo! Ovak,recimo da i ja znam nešto kako funkcionira CIOS i zašto se ne prodavaju dijelovi,htio bi našem dobronamjerniku plix-u skrenuti pozornost da u svemu tome lako riskira da ostane bez posla.Tko če mu onda naći drugi?Netko sa foruma?Možeš si misliti!Već sad je to malo prerazvikano preko foruma,trebalo je to ipak malo diskretnije,ne ovako javno.Govorim to u dobroj namjeri,ni meni nije drago što ovako završavaju stariji auti,da vidim neku staru Asconu ili Mantu kako se drobi mislim da bi pustio suzu!Jel mi vjerujete da nisam pogledao(mislim da je u "Galeriji" ili "Offtopic"-u) nešto kao sudari starih auta (old crash),ne mogu gledati takve stvari!Ovo sa spašavanjem je hvale vrijedan pothvat ali ponavljam-prevelik je rizik,ne isplati se,zarada je nikakva! U našoj državi ti auti su osuđeni na ovakav kraj,u drugim se vjerujem omogućava iskorištavanje prije prešanja,a sad ići protiv "sistema" neznam,ja sam jednom išao i dobio,ali ne bi to više ponovio,ode previše živaca! Lijep pozdrav

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #44 : 05 Svibnja, 2011, 15:26:37 »
U drugim država kada auto uđe kroz kapiju otpada,ne spasi ga ni s.Petar,pa taman da je nov novcat.Onaj koji bi ga prodao završio bi u zatvoru.Možeš sve skinut s njega samo mora ostati broj karoserije.Mora se prešat,inaće bi nam okoliš koji ionako izgleda ko smetlište zbog neodgovornih izgledao apokaliptićno.A za sve i svaku situaciju jednostavno moraju postojati univerzalna pravila,tko bi doašao tome svemu na kraj pojedinaćno.
Jedno je kaj nas nekolicina to obožava,ali to je nemoguće i utopija,samo koliko sam ja auta propustio i nisam ni pokušao spasit od preše,jer jednostavno nisam imao kuda  snjima,vremena,organizirat prijevoz,skopat na brzinu novce,a nisam ni sam znao kaj bi posle snjima.