Autor Tema: Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)  (Posjeta: 105447 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline PrX

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.ak-retro.com
Odg: Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)
« Odgovori #510 : 11 Listopada, 2014, 11:42:18 »
 :nono: :nono: na cestu, jock :pleasantry: Posto idalje sam bez garaze adekvatne  do N.godine moram makar na tockove da stavim a onda ide engine -gearbox pa polako... A kuvarica :blush2: :blush2:  :lol: :lol: Jesi li vidio  nebi nikad covek  pomislio da kuharica moze slagati auto  :anal: :byeg: :byeg:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #511 : 17 Listopada, 2014, 17:50:54 »
Evo da se javim ,   nakon 8 dana  :anal: na poslu , vratio sam se u smene tako da sam i stigo nesto uraditi  :)

Ostalo jos  ispresati brezone  napred i staviti duze  i  skompletirati kocione celjusti  ali u sustini prednji ovjes je  kompletiran  :)
Diff rastavljen ( treba nositi na peskarenje ) , sitince slozene   i spremene za  ciscenje pa na cinkovanje..Jest sporo ali napredujemo polako ;)

:byeg: :byeg:

Offline vinc

« Odgovori #512 : 17 Listopada, 2014, 19:54:17 »
Odlicnooo
Ponosan sam na (svoju) kuharicu
Panta Rei

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #513 : 17 Listopada, 2014, 20:33:04 »
I kuharica je ponosna   :blush2: ako si ti ponosan  :yu: :yu:  :fucka:

Offline trajkeša

« Odgovori #514 : 17 Listopada, 2014, 21:14:10 »
aaaaaa vidi onu staru pumpicu ulja  :search:, takvih više nema... :koo-koo:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #515 : 17 Listopada, 2014, 21:23:14 »
 :)) :))
Aaa haha...
Ili je Bagat mašinsko ulje, ali čiiiisto sumnjam jer su za ''osobne potrebe'' te bočice bile stožaste, a ovakve su imali finomehaničari... Ili je realnije iz JNA ''Ličnog kompleta za naoružanje'' odnosno kantica za ulje iz ''pederuše'' u kojoj je bio popularno zvani ''drnč'' za čiščenje, održavanje i podmazivanje oružja.
 :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #516 : 17 Listopada, 2014, 21:41:38 »
Pa ko cega znati  :umnik2:, mama je textilac po struci a nekad imala  mini obrt s masinama i to pa mozda je i odatle,a moguce da je i iz vojog kompleta aj ga znaj  bilo je tog kuci ali ova je samo ostala:D

Offline Ante V8

« Odgovori #517 : 17 Listopada, 2014, 21:50:57 »
Bravo i čuvaj to!!!!!!! :bravoo: :drinks:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #518 : 17 Listopada, 2014, 21:52:45 »
Ja bi ooodmah otvorio novu temu:
''Lokator starih kantica za ulje'' jer je ovo ful rariret...  :rofl: :rofl: :rofl:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #519 : 17 Listopada, 2014, 22:36:17 »
Hahahaah : kakv si ti frik-lik :D To samo tebi moze pasti na pamet  :D  Ce da cuvam, imam i onu vojnu mesinganu sto je isao drnc za puske  jel se i to pika ? :D :yu: :cool:

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #520 : 23 Listopada, 2014, 21:51:36 »
 :yu: :yu: evo  malo cisto da se javim diff se ogolio maximalno, pa smo isli malo pjeskariti, Sitnice odnesene da se cinkuju u zlatno naravno :) Upresani  duzi brezoni napred a  zadnje cu  dok izlakiram diff sad je samo  predjen  s 3 ruke  epoxy-a  :byeg: :byeg: Posla ima  vreme  je sranje nemogu lakirati pa cekamo lepse  vreme ako ga uopste bude ove god i tako  to na tu temu :D  :rofl: :rofl: :byeg:

Offline Ante V8

« Odgovori #521 : 24 Listopada, 2014, 09:51:58 »
Bravo i svaka čast na odrađenom poslu. :bravoo: :bravoo:
Samo naprijed. :yahoo:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #522 : 24 Listopada, 2014, 10:09:12 »
Sa kojim epoksidom radiš?
Pitam jer nije svaki epoksidni premaz za ''tri ruke - što više - to bolje''. Ako epoksidni premaz nije namijenjen za debeloslojno nanošenje - onda ne samo da nemaš efekta sa ''tri ruke'', nego samo povećevaš mogućnost da se na nekom mjestu premaz otkrhne ma koliko god to čudno zvučalo u stilu ''što deblje to je bolje''.
I zavisno što misliš pod ''tri ruke''.  :meeting: Ako je prva ruka samo ''zaprašena'' sa fuuuul ful razrijeđenim materijalom da se doslove ''upije'' u površinu - onda je to drugi par rukava.
Koji završni sloj stavljaš? Poliuretan ili neki ''žešći'' 2k akril?
I za kraj, edit pjaf...  :))
Pohvalno je što radiš sa ''gas maskom'' odnosno ''obrazinom''. Epoksidni premazi, kao i općenito sve te ''špricalice'' su taaaaakvo sranje za pluća i dišne organe da je to - strava.
Nažalost  :dntknw: puno ljudi ili ne koriste uopće nikakve zaštitne ''maske'' ili koriste poootpuno neadekvatne mjere zaštite.  :dntknw:
« Zadnja izmjena: 24 Listopada, 2014, 10:15:33 frik-ri »

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #523 : 24 Listopada, 2014, 20:06:31 »
E bas tako frik..   kao sto rece, prva ruka skroz magla i to tanko skroz i tako 2 puta 3 zavisi.. a posto ovde kod mene nemam neki izbor primera i tih govana ,onda radim s body 989 primerom skroz oke,cak ovako za felge celicne koristim nekad jer kad debelo nanesem mogu ga smirglati... sto mi je super stvar... e sad  poliuretan nisam imo gde uzeti pa zato idem 2k akril program.. e sad dal je zesci ili nije pola litre akrila i 250 g hertera dodje oko 20 eura.. msm da je to oke i da sam miran makar 7-8god da negledam dole nista...znam da je luda stvar za pluca dodje nekad muka i to ali sam zato uzeo vojnu gas masku i nemam ti problema ....

Offline bozidar

« Odgovori #524 : 24 Listopada, 2014, 20:23:55 »
Imas tih vojnih gas maski za prodati ? Moja se davno razletjela !
Vidio to na sajmu u Jakusevcu u ZG-u , ali jebaj ga sad , radije platim nekom na forumu nego bijelim ciganima .
E da , radovi su super !  :good: