Jeli ovo ljubomora govori iz tvojih usta prijatelju.. Samo da znaš, to je bija Audijev početak a Opelov kraj.

Ajd ne zezaj,pa nije Opel usred sezone rally-a napustio natjecanje zbog nekonkurentnosti nego Audi! Previše uloženog novca a nikakvi rezultati.Opel je tada ravijao Kadett E 4x4 za grupu S koja nije zaživjela zbog tih nesreća (nedavno sam negdje stavio link za slike i video tog vozila).Tada je i Lancia imala već gotovu Deltu S4,Toyota je napravila Celica model za grupu S i još neke druge firme,Audi se nije vidio u tom "filmu" i nećemo nikada saznati kako bi to izgledalo.Šteta.Jučer sam bio sa jednim trkačem i automehaničarom (ima oko 50 godina,vozi VW Golf 1 sa daleko preko 300ks,inaće stručnjak samo za turbine)na kavi i sam rekao da u toj grupi S Lancia teško da bi imala konkurenciju.Taj prototip je navodno sa nešto preko 700ks učestvovao na nekim utrkama,to me baš i nije zanimalo.Čovjek(poznatiji kao Miki) inaće obilazi sve moguć utrke u HR i nešto izvan granice,jednostavno živi za to.Znamo se od prije i za mene je OK.
Skoro sam zaboravio,sorry PrX,pa to je tvoja stranica,malo sam se izgubio u prostoru i vremenu!:ghh: Šta češ,uvijek ima takvih provokatorčića(OK,Igy je dobronamjeran!:palac:) pa treba reći kako stvari stoje,radije vozim truli Opel na "pedala" (kao Kremenko!:lol:) nego da sjednem u bilo koji Audi!Da je Opel zadnje smeće na svijetu vozio bi ga,to je moja ljubav i to mi nitko ne može uzeti!
(Opel zadnje smeće?Pa baš i nije,ima tu još VW,Ford...)

Sorry,šale nikad dosta!:balki: