Autor Tema: Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)  (Posjeta: 105431 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline PrX

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.ak-retro.com
Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)
« Odgovori #90 : 16 Siječnja, 2012, 10:38:46 »
Zaboravio slikati  danas cu  kad dodem kuci
 :D

Offline bozidar

« Odgovori #91 : 16 Siječnja, 2012, 11:32:27 »
Citat: PrX;282351
Evo jedna fotka od juce  i to skracena verzija aschy B  

Kolega,to je probao Audi 1984. u rally grupi B i tu su popusili!:D Od tada vise nisu bili konkurentni naspram konkurencije,nemoj se i ti tak zajebati!:lol: Audi je kod zadnjih bocnih prozora skracen za 33cm,kad je vozac Walter Röhrl vidio taj uradak primio se za glavu i rekao : "Ovo nece ici!" I bio je u pravu,masina napred od 5 cilindara (preteska,visila je dosta preko prednje osovine) i pogon 4x4 nista nije znacio jer se  u zavoje ulazilo kao sa vozilom sa straznjim pogonom,znaci kontramotanje volana,a Peugeot i poslije Lancia Delta su imale motor otraga iza vozaca i u zavoje se vozilo kako si htio.Ionako,Audi se nije mogao upravljati ni po ravnini  kako treba a kamoli u zavojima.Tako su bar rekli tadasnji vozaci.Zbog nekonkurentnosti Audi napusta grupu B usred sezone 1986.,and "This is the end,my only friend,the end!":bye:

kepz

• Gost
« Odgovori #92 : 16 Siječnja, 2012, 11:46:36 »
>Evo jedna fotka od juce  i to skracena verzija aschy B  
>skracena verzija aschy B  
>aschy B  
>aschy

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #93 : 16 Siječnja, 2012, 12:21:27 »
Citat: bozidar;282371
Kolega,to je probao Audi 1984. u rally grupi B i tu su popusili!:D Od tada vise nisu bili konkurentni naspram konkurencije,nemoj se i ti tak zajebati!:lol: Audi je kod zadnjih bocnih prozora skracen za 33cm,kad je vozac Walter Röhrl vidio taj uradak primio se za glavu i rekao : "Ovo nece ici!" I bio je u pravu,masina napred od 5 cilindara (preteska,visila je dosta preko prednje osovine) i pogon 4x4 nista nije znacio jer se  u zavoje ulazilo kao sa vozilom sa straznjim pogonom,znaci kontramotanje volana,a Peugeot i poslije Lancia Delta su imale motor otraga iza vozaca i u zavoje se vozilo kako si htio.Ionako,Audi se nije mogao upravljati ni po ravnini  kako treba a kamoli u zavojima.Tako su bar rekli tadasnji vozaci.Zbog nekonkurentnosti Audi napusta grupu B usred sezone 1986.,and "This is the end,my only friend,the end!":bye:
Hvala za info , inace slab sam sa  znanjem vezano za Grupu B i uopsteno za reli...:D

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #94 : 16 Siječnja, 2012, 12:23:05 »
Citat: kepz;282375
>Evo jedna fotka od juce  i to skracena verzija aschy B  
>skracena verzija aschy B  
>aschy B  
>aschy

(Image removed from quote.)

Prevedi mi ovo !!!

Offline bozidar

« Odgovori #95 : 16 Siječnja, 2012, 13:17:48 »
Citat: PrX;282384
slab sam sa  znanjem vezano za Grupu B i uopsteno za reli...:D

Upravo je DS71 na "Galerija" pod "Zanimljivo na Youtube-u" stavio video kako to izgleda sa Audi-jem o kakvom sam pricao.Pogledaj snimke prvih Audija Quattro na rally-ima i sad ovaj video,razlika u duzini vozila je 33cm.No dobro,nebitno,nisi nista propustio sa tim rally vozilima,to je bilo tada prije vise od 25 godina i vise nikada jer su ta vozila bila prebrza za utrkivanja,naravno da je bilo previse nesreca sa tragicnim ishodima.
A ovo sa slikom iz "Zvjezdanih staza",shvatit ces sa vremenom,nije vrijedno mojeg komentara ali znam o cemu se radi,rijesit ce se i to,prije ili poslije! Pozdrav kolega

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #96 : 16 Siječnja, 2012, 13:25:01 »
Upravo gledam ovo sto si rekao, vezano za Awdia :D,  resi slobodno zbog cega nije vredno tvog komentara???

Offline bozidar

« Odgovori #97 : 16 Siječnja, 2012, 14:23:57 »
Čovjek ti hoće reći da te jebe bez kurca! Jel sad shvaćaš?! Ima ovdje na forumu "ekipa" koja je zadužena za destrukciju,ne podnose da se netko (kao mi Opelaši u ovom slučaju) dobro zabavljamo na forumu.Evo ti dio tog "folklora" koji si propustio,bilo je toga još ali ovo je da se dobije dojam sa kim imaš posla!
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?20739-Ignoriranje-članova!

Kad sabereš dojmove,čujemo se,pozdrav

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #98 : 16 Siječnja, 2012, 15:12:01 »
Citat: bozidar;282415
Čovjek ti hoće reći da te jebe bez kurca! Jel sad shvaćaš?! Ima ovdje na forumu "ekipa" koja je zadužena za destrukciju,ne podnose da se netko (kao mi Opelaši u ovom slučaju) dobro zabavljamo na forumu.Evo ti dio tog "folklora" koji si propustio,bilo je toga još ali ovo je da se dobije dojam sa kim imaš posla!
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?20739-Ignoriranje-članova!

Kad sabereš dojmove,čujemo se,pozdrav

Naaslutio sam  sta je hteo reci, ali sam cekao da se doticni manglup sam izjasni..ali vidim  da ga nema.. sve jedno znam ja za to  i te ljude  koje ako nemaju sta  radit , makar podjebavat narog s glupostima ili sta vec... tako da se neobazirem puno na to ... Vec ako nemas sta pametno reci - napisati -  onda bolje da sute  i sta ja znam... ali sve  u svemu  ko ih j..e...

A tebi hvala na proslijedjenom  postu..sve znam sve mi je jeasno ..pozdravchic ;)

Offline igor136

« Odgovori #99 : 16 Siječnja, 2012, 19:24:29 »
Citat: bozidar;282371
Jeli ovo ljubomora govori iz tvojih usta prijatelju.. Samo da znaš, to je bija Audijev početak a Opelov kraj.
1-2-4-5-3                             [   ]==0000==[   ]

Offline bozidar

« Odgovori #100 : 16 Siječnja, 2012, 20:00:59 »
Citat: igor136;282517
Jeli ovo ljubomora govori iz tvojih usta prijatelju.. Samo da znaš, to je bija Audijev početak a Opelov kraj.
 :rofl: Ajd ne zezaj,pa nije Opel usred sezone rally-a napustio natjecanje zbog nekonkurentnosti nego Audi! Previše uloženog novca a nikakvi rezultati.Opel je tada ravijao Kadett E 4x4 za grupu S koja nije zaživjela zbog tih nesreća (nedavno sam negdje stavio link za slike i video tog vozila).Tada je i Lancia imala već gotovu Deltu S4,Toyota je napravila Celica model za grupu S i još neke druge firme,Audi se nije vidio u tom "filmu" i nećemo nikada saznati kako bi to izgledalo.Šteta.Jučer sam bio sa jednim trkačem i automehaničarom (ima oko 50 godina,vozi VW Golf 1 sa daleko preko 300ks,inaće stručnjak samo za turbine)na kavi i sam rekao da u toj grupi S Lancia teško da bi imala konkurenciju.Taj prototip je navodno sa nešto preko 700ks učestvovao na nekim utrkama,to me baš i nije zanimalo.Čovjek(poznatiji kao Miki) inaće obilazi sve moguć utrke u HR i nešto izvan granice,jednostavno živi za to.Znamo se od prije i za mene je OK.
Skoro sam zaboravio,sorry PrX,pa to je tvoja stranica,malo sam se izgubio u prostoru i vremenu!:ghh: Šta češ,uvijek ima takvih provokatorčića(OK,Igy je dobronamjeran!:palac:) pa treba reći kako stvari stoje,radije vozim truli Opel na "pedala" (kao Kremenko!:lol:) nego da sjednem u bilo koji Audi!Da je Opel zadnje smeće na svijetu vozio bi ga,to je moja ljubav i to mi nitko ne može uzeti!
(Opel zadnje smeće?Pa baš i nije,ima tu još VW,Ford...):rofl: Sorry,šale nikad dosta!:balki:

Offline igor136

« Odgovori #101 : 16 Siječnja, 2012, 20:29:45 »
Evo, ukucaj di oćeš B grupa i što ti izađe- Audi, sinonim grupe B. A to da je motor u sredini bolje rješenj, tu nema govora, to je činjenica. Audi je Quattro, petak.......zamisli svit bez toga-sahara

Offline bozidar

« Odgovori #102 : 16 Siječnja, 2012, 20:59:48 »
Joj Igy,opet retorika tko brzi,jaci,ludji itd...! Nikad tome kraja,a?Tamo ispod u "Galeriji" vodis borbu sa "Torsen" pogonom,ovdje sinonim za grupu B,tebi je stvarno dosadno danas?Nemas posla u garazi? Nek je Audi bolji od Opela,ja volim svoju "kantu" od Ascone i nista mi vise ne treba.Ja sam "happy" i boli me briga za druge.Ajmo u krevet se naspavati,sutra ce biti vec pomirljiviji tonovi,OK? Pozdrav :bye:

Offline igor136

« Odgovori #103 : 16 Siječnja, 2012, 21:15:03 »
Citat: bozidar;282570
Joj Igy,opet retorika tko brzi,jaci,ludji itd...! Nikad tome kraja,a?Tamo ispod u "Galeriji" vodis borbu sa "Torsen" pogonom,ovdje sinonim za grupu B,tebi je stvarno dosadno danas?Nemas posla u garazi? Nek je Audi bolji od Opela,ja volim svoju "kantu" od Ascone i nista mi vise ne treba.Ja sam "happy" i boli me briga za druge.Ajmo u krevet se naspavati,sutra ce biti vec pomirljiviji tonovi,OK? Pozdrav :bye:
He he, vodim borbu na istoku i zapadu. Neprijatelj pred vratima. A ledeno je za garažu pa nemojte zamirit. Nezna čovik što će od sebe. Najbrži auto nemam ali među najsporijima na forumu to sigurno. pozdrav

Offline bozidar

« Odgovori #104 : 16 Siječnja, 2012, 22:05:02 »
Citat: igor136;282573
. Najbrži auto nemam ali među najsporijima na forumu to sigurno. pozdrav

Ma daj,probija Rekorder zvucni zid na 100km/h po ravnom,a ide i preko toga koji kilometar! Bube,Spaceki,Ficeki kontrasi itd. to mogu samo sanjati,mozda pod brijeg i dobar vjetar u ledja!:rofl: Mislim,ako vidim likove da im se u tim vozilima zuri,ja upalim desni zmigavac,malo se maknem u stranu i propustim ih,nije bed,sve OK! Samo polako Igy,cim se sporije vozis voznja duze traje a time i uzivancija! Pozdrav