Autor Tema: YU RALLY 60ih 70ih i 80ih godina  (Posjeta: 13144 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
YU RALLY 60ih 70ih i 80ih godina
« Odgovori #15 : 11 Siječnja, 2012, 18:05:27 »
Valjevo, bre... :palac: :ghh: I nije ''Diviči'', nego Divčibare. ;)
« Zadnja izmjena: 11 Siječnja, 2012, 18:07:54 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline MarxRi

• Antique Member
« Odgovori #16 : 11 Siječnja, 2012, 21:10:39 »
Inace taj razbijeni A110 je isti auto koji je 1973 znaci godinu prije ovog udesa osvojio svijetsko prvenstvo i danas je u savrsenom stanju u garazi nekog sretnika!

evo slike sadasnjeg stanja auta da si malo izgustate oci

Uploaded with ImageShack.us
SUTO BAGNA\' - SEMPRE TACA\' - NEVE IAZO  - STESO CAZO

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #17 : 11 Siječnja, 2012, 22:01:30 »
'Bem ti sunce... Koliko mi se god ta Alpina ne svida pretjerano, uvijek me ''dokači'' neka slika poput ove iz neke cudne perspektive... Iako na ovoj slici izgleda kao neki neuspjeli biskvit ojemu je presudilo ili otvaranje vrata rerne dok se pekao ili - losa germa :D, sva spljostena, oram priznati da je mocna u 3 PM... :njam: Totalno ''cudan'' auto... cas mi je lijep, cas mi je jos ljepsi... pa mi dosadi... pa me opet ''cimne''... Tu je sva nekako ''zgrcena'' kao da ceka plijen da skoci... A mozda je to moj fetis u diru... Racing boje na autu... Mmmmm mljac... :njam: Habba habba... :lizi:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

milfhunter

• Gost
« Odgovori #18 : 28 Siječnja, 2012, 08:37:19 »
[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]

Offline MarxRi

• Antique Member
« Odgovori #19 : 11 Svibnja, 2012, 11:38:59 »
Borko Skuric-S.Zaja - Opel Kadett Grp.1-pobjednici "Tara Rally" '79
u autu trscanskih tablica

« Zadnja izmjena: 11 Svibnja, 2012, 11:49:54 MarxRi »

Offline krntija

« Odgovori #20 : 12 Svibnja, 2012, 00:34:53 »
;) Odlican Kadett C !!  Super fotka starta sa barjakom!! Cini mi se da je to poster iz Auto-magazina ili slicno??
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline MarxRi

• Antique Member
« Odgovori #21 : 14 Svibnja, 2012, 10:43:45 »
Auto je Ex Conrero dakle bomba, a slika je poster ali nazalost ne znam iz kojeg casopisa. Ako ga natko ima rado bih ga u okvir :)

Offline MarxRi

• Antique Member
« Odgovori #22 : 08 Siječnja, 2013, 11:46:25 »

Fico: par tisuca dinara
kaciga: parsto dinara
alat: par engleskih kljuceva, kljesta i pokoja motka
prisustvovati na 12-tom YU RALLYE-u  =====>>  neprocjenjivo ;)

Offline HILLMAN

« Odgovori #23 : 08 Siječnja, 2013, 22:03:37 »
Evo nešto iz mog kraja

Upišite u tražilicu i otvorite PDF

[PDF]  [h=3]MARIO ŠEGON Mario danas živi u Klanfarima, malom mjestu[/h]
bitno je znati šta neznaš

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #24 : 09 Siječnja, 2013, 08:17:46 »
Zašto engleskih ključeva?

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #25 : 09 Siječnja, 2013, 08:54:13 »
Citat: HILLMAN;363713
Evo nešto iz mog kraja

Upišite u tražilicu i otvorite PDF

[PDF]    mario šegon mario danas živi u klanfarima%2C malom mjestu blizu ...&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fmedia.wix.com%2Fugd%2F5278d3_2f83edfdfdd1ec4ffacfed8825728cba.pdf%3Fdn%3DMARIO%2B%C3%85%C2%A0EGON.pdf&ei=zofsUOPQC4bKswaQkIHIBg&usg=AFQjCNHlq8cvOzHZ-_CVUAkXSiVGra_qVA&bvm=bv.1357316858,d.Yms]MARIO ŠEGON Mario danas živi u Klanfarima, malom mjestu

Znam za to, nažalost nije uspio otići ni 2012. Koliko znam neće ni ove godine. Nisam u kontaktu s g. Šegonom, ali su mi obećali javiti kad mu se privatna, odnosno obiteljska situacija malo popravi, volio bih da taj nastup medijski popratimo kad dođe do njega.
Via Ciro Menotti 322

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #26 : 09 Siječnja, 2013, 12:11:23 »
Nazalost... Nije otisao. Barba Šegon je legenda ''samo takva''. Šteta što nije uspio otići. Ako želiš, možamo o tome malo na ''private''. Ali da se odmah ''ogradim'' - ne radi se o ''ćakulama'' niti o ičemu slicnome.
Šegon je jedan od onih ljudi za koje od srca kazem ''svaka cast izuzetcima'' odnosno Šegon je jedna od onih ''živućih enciklopedija''.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #27 : 09 Siječnja, 2013, 15:06:40 »
Znam nažalost ponešto o tome što mu se dogodilo... :(

Pričat ćemo kad se vidimo, ne gori...
Via Ciro Menotti 322

Offline HILLMAN

« Odgovori #28 : 09 Siječnja, 2013, 23:10:11 »
Ja nažalost nisam upoznat sa zbivanjima odkad sam u Zg. Mogu eventualno pitati njegovog bivšeg suvozača kad odem dolje
bitno je znati šta neznaš

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #29 : 09 Siječnja, 2013, 23:30:33 »
Citat: HILLMAN;363943
Ja nažalost nisam upoznat sa zbivanjima odkad sam u Zg. Mogu eventualno pitati njegovog bivšeg suvozača kad odem dolje

E... Aj' ne čačkajte mečku bezveze... Mislim - nije barba Šegon međed :D Nego, eto... Ajde probajte zbrojiti ''dva i dva''. Najbolje bi bilo raščeretiti ga tu javno na forum,ha? :ne:
Još uvijek mi odzvanja njegov komentar na atmosferu na Grobniku (a vukao je paralele sa Prelukom i ostalim legendarnim, a manje medijski eksponiranim trkalištima... op.a.)... Bili smo na kavi s njim Boris, Elvis i ja. I kaže, onako, fuuuul spontano... Fuuuul mudro :lol: totalno nonšarlantno... Onako kako samo stari mačor može reći mladom mačku koji ga gleda širom otvorenih očiju i ustiju :sok:... I kaže, pokušavajući opisati tu, doslovce umjetnu atmosferu Grobnika (naspram ''the ONIH'' utrka i trkališta. op.a.) onako, sa stankom... :rofl:
''Čuj... Kako da ti to kažem... Nemo'š ti je...PIIIIP!!!...t ako p...PIIIP!!!ka nije vlažna, zar ne? :pda: '' :rofl: :rofl:
Ili kad prica kad su vozili noćne brzince... Pa mu suvozač čita stazu, reflektori paraju mrklu noć... Motor vrišti... Mjenjač sa ravnim zubima trese cijelu karoseriju.. Klize od ruba do ruba... Ne vidiš ništa... Mrkli mrak... Kako auto poskakuje i proklizava tako i reflektori ''tuku svugdje'' ... Svako malo voziš doslovce ''na pamet'' po onome što si maloprije vidio dok auto opet ne ''sjedne'' na cestu... I kaže... :lol:
''Ravnica... Cetvrta pun... Lakat zavoj, oštro kočenje treća, druga... Klizanje, izvlačenje druga puuun... Treća... Opet se auto zanese, obasjamo nebo, pola njive... Puna brzina... I auto opet ''legne'' kad reflektori obasjaju auto pored ceste... ''Trpa'' lik... Samo mu bijelo dupe vidis kroz prozor...'' :lol: :rofl: :rofl:
E to su priče koje nećeš nigdje vidjeti na TV-u ili pročitati u časopisima... :lol:
« Zadnja izmjena: 09 Siječnja, 2013, 23:35:06 frik-ri »