Ja nažalost nisam upoznat sa zbivanjima odkad sam u Zg. Mogu eventualno pitati njegovog bivšeg suvozača kad odem dolje
E... Aj' ne čačkajte mečku bezveze... Mislim - nije barba Šegon međed :D Nego, eto... Ajde probajte zbrojiti ''dva i dva''. Najbolje bi bilo raščeretiti ga tu javno na forum,ha? :ne:
Još uvijek mi odzvanja njegov komentar na atmosferu na Grobniku (a vukao je paralele sa Prelukom i ostalim legendarnim, a manje medijski eksponiranim trkalištima... op.a.)... Bili smo na kavi s njim Boris, Elvis i ja. I kaže, onako, fuuuul spontano... Fuuuul mudro

totalno nonšarlantno... Onako kako samo stari mačor može reći mladom mačku koji ga gleda širom otvorenih očiju i ustiju :sok:... I kaže, pokušavajući opisati tu, doslovce umjetnu atmosferu Grobnika (naspram ''the ONIH'' utrka i trkališta. op.a.) onako, sa stankom...

''Čuj... Kako da ti to kažem... Nemo'š ti je...PIIIIP!!!...t ako p...PIIIP!!!ka nije vlažna, zar ne? :pda: ''

Ili kad prica kad su vozili noćne brzince... Pa mu suvozač čita stazu, reflektori paraju mrklu noć... Motor vrišti... Mjenjač sa ravnim zubima trese cijelu karoseriju.. Klize od ruba do ruba... Ne vidiš ništa... Mrkli mrak... Kako auto poskakuje i proklizava tako i reflektori ''tuku svugdje'' ... Svako malo voziš doslovce ''na pamet'' po onome što si maloprije vidio dok auto opet ne ''sjedne'' na cestu... I kaže...

''Ravnica... Cetvrta pun... Lakat zavoj, oštro kočenje treća, druga... Klizanje, izvlačenje druga puuun... Treća... Opet se auto zanese, obasjamo nebo, pola njive... Puna brzina... I auto opet ''legne'' kad reflektori obasjaju auto pored ceste... ''Trpa'' lik... Samo mu bijelo dupe vidis kroz prozor...''

E to su priče koje nećeš nigdje vidjeti na TV-u ili pročitati u časopisima...