Pozdrav svima!
Živim u Križevcima i prvi put sam na Oldschool.hr
Predstavljam svoj Ritmo koji je proizveden 1982. godine.Auto sam kupio prošlog kasnog proljeća od jednog forumaša,Antonia.
Povijest auta je pomalo i zanimljiva.Prvi vlasnik je bio propali kralj igračaka,bivši ministar Goranko Fižulić.Vjerojatno je to bio njegov prvi auto jer je ,po računanju,on tada imao 20,21 godinu.
On ga je nakon dvije godine prodao jednom čiki iz ZG-a koji ga je vozio punih 26. godina i samo njemu zahvaljujući,auto je u kompletnom i dosta dobrom stanju!
Nakon toga je auto kupio jedan dečko koji je tada radio u Hyundaiju a pošto je taj djedica uzeo novog koreanca a Ritma ostavio pod neki račun,Fiat je završio kod tog dečka u ZG a potom u jednom selu kod Vrbovca jer se tamo preselio.Antonio je bio samo preprodao auto meni i sad je moj.
Limarija je bila 4/5,vanjski pragovi su bili malo dobri-malo truli.Onak,isprekidano.Unutarnji su u super stanju tako da sam samo vanjske uređivao.Rubovi vrata su bili dosta loši na dvojim vratima i to je sanirano.Podovi svi dobri osim suvozačevog,cijela kada je izmjenjena,krakovi šasije ko cura,zadnje mulde su bile popravljane i dobre su.Unutrašnjost je sva oribana,sjedala,novi krovni tapecirung i bočne stranice a instrument tabla je u fazi mrvljenja i moram na proljeće to nekako urediti.Kočnice uređene,auspuh skoro pa nov,mehanika i motor super.Na autu sve radi i probao sam jednu vožnju na "crno",ide bolje od mojeg Tipa,he!Zaista super prilika za 1 500 kn + 46 kn javni bilježnik+5 kn porez+ 6 kn naknada u banci.Materijal i vrijeme ne računam,to je čista ljubav:ghh:
http://imageshack.us/g/513/dsc05232u.jpg/