Ma ovo sigurno znate vi koji vadite kante iz šuma, sa njiva, oranica i ostalih prirodnih ljepota....
Budući da su mi na Fordu (čuvena njemačka kvaliteta:rofl:) podovi izgledali kao Grunfova umo-rukotvorina (nekakve alu ploče zakovane na neke profile i sve povezano pur pjenom:palac:) i da je isti nalikovao albanskom smeću na dalmatinskoj obali, uvalih ga frendu da to upristoji, koji izreza sve te umjetničke kreacije i instalacije, a sa njim i broj šasije kojeg su genijalni i ultra napredni švabovi ulupali u pod:perfeto::bravo:. Istini za volju na tom su komadu lima brojevi sada vidljivi kao rast hrvatskog BDP-a, ali nemogu regat auto jer su me zbog njihovog nedostatka oborili na tehničkom ko cowboy malog longhorna. Dakle procedura je (za one koji kao ja nisu znali) odjavit vozilo, tražit vještačenje MUP-ovih vještaca:vestica:, pardon, vještaka ( to se čeka 1 do 3 mjeseca i za to vrijeme vozilo koje je odjavljeno nesmije biti na javnoj površini) nakon toga se auto opet vozi na ukucavanje brojeva i tehnički.
Budući da se već popušio i love i vremena i tonu živaca na olupinu:fool:, zanima me koliko to vještačenje i ukucavanje košta (uz ponovni tehnički naravno:zid:) da znam dal da ga spljeskam ili ne.
:fala: