Autor Tema: Ukucavanje broja šasije  (Posjeta: 16256 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ledeni09

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #15 : 05 Lipnja, 2012, 21:35:53 »
Ovo da trebas traziti dozvolu ne moras,evo i zasto.Ja sam kod mene na autu mjenjao pragove i sad kako je auto dobio po podovima nisa nikog nista pitao nego sam rezao do broja sasije da se razumjemo ne okolo nego samo sa jedne strane do broja sam odrezao lim na fordu i to nije bio nikakav problem,al opet kazem da broj sasije kad ste napravili sve te papire nemojte premazivat bojom dirat sa šmirgl papirom ili brusilicom znaju praviti problema jako puno,jer ja prije nego sam krenuo sa ganjanjem papira sam se dobro raspitao kod koglege sto radi na granicnom prelazu bas na sprecavanju sverca automobila a koji je prije radio kao vijestak...
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline CALY

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #16 : 05 Lipnja, 2012, 22:33:17 »
Ali  tu se ne radi o dobivanju novog broja nego ukucavanju postojećeg.

Offline ledeni09

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #17 : 06 Lipnja, 2012, 00:07:01 »
Kolega procitaj prvi post.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline CALY

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #18 : 06 Lipnja, 2012, 00:28:32 »
A ti sedmi.

Offline ledeni09

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #19 : 06 Lipnja, 2012, 00:46:23 »
Heheh

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #20 : 06 Lipnja, 2012, 08:44:42 »
Da, više ni meni nije jasno dali se ukucava postojeći tvornički broj ili se dobije novi? Vjerojatno daju novi ako se moraju novi papiri vadit. Majke ti mile, koje sranje za auto koji vrijedi ko kutija šibica, nećeš ti šverca, onda bi bar i pločicu skinuo:ubise:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline werdas

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #21 : 06 Lipnja, 2012, 17:35:36 »
uvijek se dobije novi PP broj
makar je dobro znati i VIN oznaku ak se nekaj nabavlja od dijelova itd.
@Ledeni-kad si to išao sređivati?
kod mene je prošla izjava da je prilikom radova oštećen broj i nisu komplicirali oko toga

Offline ledeni09

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #22 : 07 Lipnja, 2012, 00:47:00 »
Isao sam u 3-4 mjesecu ove godine,znaci posebno si dao izjavu da si ostetio br sasije pa da ti ga ukucaju.
Meni je vjestak i moj kolega prije toga rekao ako sam dao izjavu da je broj sasije istrunuo da ga ni slucajno ne brusim kao da se broj vidi jer mi nebi to priznali. Ja ne znam zasto je to nekima problem osim sto se ceka jbg. Dobro si to odradio jbg a daju uvijek novi br ne znam zasto a mozda i ne daju ako se mote procitat stari.
« Zadnja izmjena: 07 Lipnja, 2012, 00:50:05 ledeni09 »

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #23 : 07 Lipnja, 2012, 01:39:30 »
LOL bas me zanima kaj bi mi skuzili i na koji nacin da sam npr nabavio skoljku od Sunbeama u odlicnom stanju zrezo dole stari broj sasije i na komad pleha utukel svoj stari ... kaj bi znali jel to radjeno il ne, s cim bi dokazali da je to moja skoljka ili nova ??  ... jbt nije to Golf, Audi il tak nekaj kaj se krade ko sumanuto da imaju brige oko brojeva sasije, da idu na rengenske snimke varova itd. ... samo zmisljaju toplu vodu da peru po đepu jadne ljude ...

Offline cake

• Antique Member
Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #24 : 07 Lipnja, 2012, 12:11:49 »
looka probudi se alooo produdi se nema zdravog sunčanog graška :D :D :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline CALY

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #25 : 07 Lipnja, 2012, 12:24:41 »
Postoji postupak sa jednom vrstom kiseline,pa se vidi ako je nešto vareno oko brojeva. Ali sigurno neće tako nešto primjenjivati na stara vozila.

Offline Looka-zg

• Antique Member
Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #26 : 07 Lipnja, 2012, 13:33:16 »
Citat: cake;321669
looka probudi se alooo produdi se nema zdravog sunčanog graška :D :D :D

varas se sine Plemeniti Klisaninu ... pa nije to trulja talijanska, to je Engleski pleh ni nakon 100 godina ne propadne hahahahah

Offline deda

• Antique Member
Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #27 : 07 Lipnja, 2012, 17:43:47 »
Ma nemoj mi reć,engleski pleh,zato više nema engleza na kontinentu,a tek kod nas su još samo slike ostale.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #28 : 08 Lipnja, 2012, 15:39:09 »
Engleski pleh mora bit stalno namočen, inače se rasuši:D
Nažalost, izgleda da su svi plehovi sranje, osim Rollsovog i DeLoreanovog...
Glavno da se broj šasije vidi:lol:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Looka-zg

• Antique Member
Ukucavanje broja šasije
« Odgovori #29 : 08 Lipnja, 2012, 15:50:48 »
Citat: deda;321740
Ma nemoj mi reć,engleski pleh,zato više nema engleza na kontinentu,a tek kod nas su još samo slike ostale.

deda bitno da je vas "pleh" ovaj plastika uredu ... hahahahah hebalo vas plasticarenje i cimos nus produktni

a zasto ih nema necu ulazit s vama u rasprave, jel mi tlak skoci pa nebi stel bit prost, ipak imam nekog respekta prema vama :palac: