@Cace : da,to bi trebala biti rezervna varijanta ali probat ču prvo nekako spojiti odlomljena gumena dijela,i to kod "Guma protekt"-a da se probaju vulkanizirati ta 2 komada. Ako ne uspije idem u trgovinu (dogovorio sam se sa Alanom) kupiti elastične gurtne i u određenoj dužini ih spojiti,trebat ču 4 komada za to sjedalo. Nije problem ali hoću pošto-poto zadržati originalni dio.
Druga stvar je da sa običnim pojasom(remenom) se gubi elastičnost,znači kad se sjedne u sjedalo to bi trebalo malo "propasti",imati svoj rad,elastičnost ili kako da to već nazovem?! Tu se dobije ta udobnost i nekakvi tvornički doživljaj.
Najlakše je u toj dimenziji odrezati neku limenu ploču,na nju kopče sa strane i gotovo. Rekao je tapetar da i to rade ali nije to to!
Treba imati tu elastičnost/udobnost i to je onda na kraju potpuni doživljaj Recaro sjedala! Pozdrav
@Risbo : E,da sam znal da si sad tam zval bi ja već prije! Prekosutra popodne bi bilo OK za mene jer danas sam na poslu do 19.00h a sutra noćna smjena,znaći teku petak onda. Zvrcnem pa se čujemo! Pozdrav i tnx na broju od Alana