mislim da je steta da si pospricao tu rijetku komandnu plocu s bodyjem...al to je samo moje misljenje ;) drago mi je da ovaj auto dobiva novu priliku! e i da, jos jedna sitnica, branici na njima nisu bli visokog sjaja, vise kao "brushed" finish, ali su znali imati lajsnice i stitnike blatobrana (i dijelove interijra) koji su bili visokog sjaja. Te dodatke je najcesce birao sam kupac (kao dodatnu opremu) a nije ih nudio Citroen nego firma po imenu Robri (za vanjske dijelove) dok su recimo dodatna svjetla (van standardnih) nudili Scintex, luksuzne volane je radio Quillery, krovne nosace O.L.D. ...no otisao ja previse u O.T. sori - pisem to stoga jer su belgijanci bili najnatrpaniji s tim dodatnim bling bling stvarcicama... uglavnom, idem naci neku sliku di se kuze branici (hrpa ljudi pri restauraciji tih ranih belgijanaca branike ispolira do sjaja, sto je lijepo, to stoji, sli ako gledas bas kataloge tog perioda vidi se kako nisu bili visokog sjaja nego vise mat...a koliko sam shvatio ides na taj originalan izgled pa sam zato tako i komentirao postupak s komandnom plocom)