naravno da sam prepozno 25icu,neznam jel mi slucajno promakla ili namjerno

prava presjednicka kola,
je,dobro veli romyo,kao da se nekakvo proklestvo nadvilo nad ostalim renault modelima,a ovi koji su popularni se kvare pa je vajda i nad njima proklestvo,
ja cu dat sad banalan primjer ,najveca mi je glupost kad mi netko daje prednost cliu 16v pred 19 16v
apsolutno jednaki modeli,isti dijelovi,isti mjenjaci,motori,vozacki jednaki ako ne i cak prednost 19 radi veceg raspona kotaca,sireg trapa....
ali je clio kod nas oduvijek cjenjeniji i tako je dana danas po oglasnicima,
uzmimo recimo r5 gtt i r11 gtt,jednaki motori,ali nikad nije 11 bila hit kao petica,a skoro isti auto,
recimo r8 gordini,pa tom autu su se ljudi klanjali na daleko,a nikako nije popularan,te 8mice se bacaju na veliko u smece,zalosno
ili r4 pravi mali div,dana danas mislim da ga najvise ima od svih auta svog godista,vozite se malo po pagu recimo,sve ih je puno,cesto ih ljudi izrabljuju za svakakve terene,i one sve trpe ,pate i idu,mislim da nema tog cadya koji moze poput 4 ili bilo kojeg slicnog vozila,ali nikad pa bas nikad nitko nije gledo u taj auto sa divljenjem (ok osim mozda frik :D ) svi se sprdaju sa linijom sa ovjesom,ovako onako,a nitko ne vidi pravu vrijednost :)
sta se tice dizelskih motora u peticama tu nikad nisam puno znao o tome nazalost,ne privlace me toliko,ali zato benzinci 20+ godina rasturaju,
natoci ulje i peri deri
renault rules :balki: