Uff... Bas, ali BAAAS to sam pricao prije dan-dva kolegi iz Novog sada, ovaj vikend kad smo imali mini-okupljanje sa Katricama.... I bas sam mu rekao da cu mu potraziti link sa ovoga foruma gdje se tocno vidi procedura zastite rezrvara goriva.
Cini mi se da je link bas sa ovog moto-foruma (vrlo slican, identican cak, bi rekao) sudeci po dizajnu samo g foruma.
Netko je od nasih kolega stavio link sa tog foruma gdje je opisan postupak sa onim ''kitom za zastitu rezervara'', koji je, ako se ne varam kupljen u Švabiji.
Prvo se tank ''ispere'' sa jednom tekucinom iz tog seta, koja cini mi se, promijeni boju... Pa se onda nakon odredene procedure ulije ta ''glavna'' stvar iz kita - nesto dvokomponentno, ako se ne varam.. Vrrrrlo vrlo tečno, nikakva ''gusta farba'' koja se ''izmućka'' po tanku i onda nakon susenja - rezervar traje iducih milion godina...
I cijena nije neka paprena... Cak stovise, doticni kolega je rekao kao se ''zeznuo'' jer je kupio veci set, cisto ''straha radi'' a ispostavilo se da bi mu i mali bio vise nego dovoljan...
KAKO SE ZOVE??!?!?! :o UBI ME - NE MOGU SE SJETITI. :o
Samo sto je to bilo za ZASTITU, a ne za krpanje rezervara... :palac: